Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlarim ve arkadaşlarım genellikle takım kaptanı bulunmazsa destek olmak için gönüllü oluyorum ama bu hafta ihtiyaç olursa asla yapamayacağımı şimdiden bildirmiş olayım. Hatta bu hafta takımlara girmesem mi diye bile düşünüyorum bilginiz olsun..

Geçmiş olsun bağışıklığın düştü mü acaba
Valla bilmiyorum canım. perşembe günü eve geldim. normal iftarımı yaptım oturdum. alerjim vardı gözlerim çok kaşındı. neyse yattım sahura zor kalktım. baktım halsizim, başımda ağırlık ve boğazımda akıntı var. o nedenle 2 gündür evdeyim. oruca devam ediyorum ama iftar ve sahurda ilaç aldım. akşam sandoz vitamin mineral kompleks içtim falan. inşallah çabuk geçer

Kabızlık için öneriliyor
Onun haricinde prebiyotik kapsül kullanıyorum, arada Hindistan cevizli kahve içiyorum, banamısın demedi

Canim bana prebiyotikli yesil çay iyi geldi . Aç karnına içince çok fayda etti.

İnşallah canım

Teşekkür ederim sen ve takımın da güzel yarıştı çoğumuz kilo verdik ne güzel

Kırmızı takım ve emek veren herkesi tebrik ediyorum. Gelip menü bildirmek de çoğu zaman kolay değil. Sonrasında yediğine ictigine dikkat etmek... Ramazan gibi özel bir dönemde hem de ...
bluegreeneyes , gezegenfeza ve @Azamet5255 sizleri de özellikle tebrik ederim

Çabucak toparlanırsın inşallah canım
azlimi istiyorum

Kapisalim mi olabilirim
Aaa çok güzel tamam canım kabul ediyoruz.
Mavi takım kaptanı sensin.
Hadi kurun takımlarınızı şekerlerim

Çabucak toparlanırsın inşallah canım

Aaa çok güzel tamam canım kabul ediyoruz.
Mavi takım kaptanı sensin.
Hadi kurun takımlarınızı şekerlerim
Hazır motiveyken bu motivasyonu paylaşayım dedim her zaman olmuyor malum. Biz düşünce de başkası elimizden tutar

Azmet5255 buralarda misin ara ara bakarım belki dışarı çıkarım bir ara

Hazır motiveyken bu motivasyonu paylaşayım dedim her zaman olmuyor malum. Biz düşünce de başkası elimizden tutar

Azmet5255 buralarda misin ara ara bakarım belki dışarı çıkarım bir ara
Kabul ettiğin için çok sevindim bugün aksi gibi başımda çok ağrıyor, iftara 35 dakika var ve ben yatıyorum

İksir için teşekkür ederim canım, fazla yapabilirsin dediğine göre sıcak içme zorunluluğu yok sanırım. Hemen bu gece deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…