Bana mavi don giydirmezsin demiBuldum, kaptan olmuşum bakalım takımımda kimler varmış
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ellssa ile MasterFit
- Konu Sahibi Ellssa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok kuzum o bi egitime girdii bende pek konustugum yok buhaftaSen @Efenin_Annesi ne söylermisin özel mesajı kapalı yazamıyorum. Gelsin. Biz kovmadıkki sadece kurallara uyacak bu kadar zor olmamalı. Yine bizim için bu kurallar
Yaa ciddi misin nereye gidiyorsun. Kaptanlar da bir düzen otursun diye kuralları sıkı tutmaya çalışıyor canım, aslında bizim disiplin içinde olmamızı sağlamak açısından iyi. Mazeret bildirince anlayış gösterirler. Hem belki daha esnek bir şey de bulunabilir, açıkça fikirlerimizi belirtirsek orta yol bulunur benceYanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz @Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar
Hadi bakalım kırmızı balıklarım, kıvrıla kıvrıla yüzme zamanı yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş o yüzden yeni yılın ilk tartısında mutlaka eksi geliyoruz ki bütün yıl eksi gelmeye devam edelim size güveniyorum..
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Kırmızı takımHAngi aynı takımm
Günlük menülerini bekliyoruz canım ona göre
Saatlerini yazarsan ona göre yorum yaparız canımBende menu yazım hemen
Sabah
Menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış az yağlı patates
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk bal
Valla aslinda ara olarak yedim ama beni öyle tıkadı ki son ogunum olmuş meğer
2 tane saray sarması ama içi krem santisiz
1 avuç fıstık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanimmm birlikteyiz kabak detoksu yapacaz miiii persembe cuma
Kırmızı arkeemiiiiiiKırmızı takım
Günlük menülerini bekliyoruz canım ona göre
Saatlerini yazarsan ona göre yorum yaparız canım
Bugün yiyiciyimm biraz kaptanımmm pazartesi dönüyorum evimeHadi bakalım kırmızı balıklarım, kıvrıla kıvrıla yüzme zamanı yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş o yüzden yeni yılın ilk tartısında mutlaka eksi geliyoruz ki bütün yıl eksi gelmeye devam edelim size güveniyorum..
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
O hesap çok fena dönmüşAhaaa Jou benim olmuş
Gurur duyarım canım benim
Benim kıpkızıl takım canım benim
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner bu hafta da ben seni korkutayim bakalım
Kilo verene bunlar
Kilo vermeyene de bu
Aboo ben de az kalsın tamam kaptanım dicektim silkelendim kendime geldimHadi bakalım kırmızı balıklarım, kıvrıla kıvrıla yüzme zamanı yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş o yüzden yeni yılın ilk tartısında mutlaka eksi geliyoruz ki bütün yıl eksi gelmeye devam edelim size güveniyorum..
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Aaayyy hiç sevmedimm şu pembiş şeyiiiiAhaaa Jou benim olmuş
Gurur duyarım canım benim
Benim kıpkızıl takım canım benim
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner bu hafta da ben seni korkutayim bakalım
Kilo verene bunlar
Kilo vermeyene de bu
ÜzüldummYaa ciddi misin nereye gidiyorsun. Kaptanlar da bir düzen otursun diye kuralları sıkı tutmaya çalışıyor canım, aslında bizim disiplin içinde olmamızı sağlamak açısından iyi. Mazeret bildirince anlayış gösterirler. Hem belki daha esnek bir şey de bulunabilir, açıkça fikirlerimizi belirtirsek orta yol bulunur bence
Boncuk2307
canım onu yazmadım say
Ne yediysen paylaş unutma canımBugün yiyiciyimm biraz kaptanımmm pazartesi dönüyorum evime
Teşekkür ederim yeterki hepimiz musmutlu olalımKaptanım ellerine sağlık, yerime seçim yapmışsın yordum seni
Hazırız ksptanjmCicekbocekkaktus
Jasminium84
Ellssa
@rockandroll
@Deltavealfa
@Tutku44
Kızlar mavi şalvar değil skinny blue jean giyinmeye hazırlanın ayrıca mavi bikini de harika olur
Hazirliktakiler de ayri kaptan secsin aralarinda yarissinpembe takim ne izni yahu
Biyere gidince olmiyorr ama ramazana kadarr 60şa kadar düşeceğime inanıyorummNe yediysen paylaş unutma canım
Aa bugün evde kalabalık misafirim vardı unuttum tartıyı tühEki Görüntüle 3527849
Wc ye çıkmadan tartıldım. Ona rağmen
70.9 u görmek nasıl mutluluk verici
Geçem Cumartesi 71.1
Fark 200 gram
Gram da olsa mavi don giymemek ayrı güzel
Jou Boncuk2307 Mthn83
31 Aralık tartısı alayım bari
Yes beybiiKırmızı arkeemiiiiii
Aç karna : türk kahve
Kahvaltı 11.00
Ortaya nevarsa çatal çatal aldım serpmeydi
Sütlaç pirinci çok azdı
Aa öğün
2 kabuk Ceviz
17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata
Çay faslı var ama sütlaç yiyecem gene
Yatmadan 2 saat önce
Sumak limon ve zencefilli soda
2 litre su
arke Boncuk2307 Ellssa Jasminium84
Kahvaltı 11.00
Ortaya nevarsa çatal çatal aldım serpmeydi
Sütlaç pirinci çok azdı
Aa öğün
2 kabuk Ceviz
17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata
Çay faslı var ama sütlaç yiyecem gene
Yatmadan 2 saat önce
Sumak limon ve zencefilli soda
2 litre su
arke Boncuk2307 Ellssa Jasminium84