• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz @Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar ❤️
Yaa ciddi misin nereye gidiyorsun. Kaptanlar da bir düzen otursun diye kuralları sıkı tutmaya çalışıyor canım, aslında bizim disiplin içinde olmamızı sağlamak açısından iyi. Mazeret bildirince anlayış gösterirler. Hem belki daha esnek bir şey de bulunabilir, açıkça fikirlerimizi belirtirsek orta yol bulunur bence 💕

Tamam canım. O zaman geri alayım Jou Jou yu @bluegreeneyes :KK48:
Ahaaa Jou Jou benim olmuş🤩
arke arke yine birlikteyiz kaptanım ❤️
Gurur duyarım canım benim 💕
HAngi aynı takımm😀😀😀
Benim kıpkızıl takım canım benim 💕
Bana mavi don giydirmezsin demi😀
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner 🤣🤣 bu hafta da ben seni korkutayim bakalım 🤣
Kilo verene bunlar💃👙
Kilo vermeyene de bu 👘

HAngi aynı takımm😀😀😀
Kırmızı takım
Günlük menülerini bekliyoruz canım ona göre :KK66:
Bende menu yazım hemen

Sabah
Menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış az yağlı patates
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk bal

Valla aslinda ara olarak yedim ama beni öyle tıkadı ki son ogunum olmuş meğer
2 tane saray sarması ama içi krem santisiz
1 avuç fıstık

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Kaptanimmm birlikteyiz kabak detoksu yapacaz miiii persembe cuma
Saatlerini yazarsan ona göre yorum yaparız canım

Ahaaa Jou Jou benim olmuş🤩

Gurur duyarım canım benim 💕

Benim kıpkızıl takım canım benim 💕

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner 🤣🤣 bu hafta da ben seni korkutayim bakalım 🤣
Kilo verene bunlar💃👙
Kilo vermeyene de bu 👘
O hesap çok fena dönmüş :KK53:
Hadi bakalım kırmızı balıklarım, kıvrıla kıvrıla yüzme zamanı 🤩🥳 yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş o yüzden yeni yılın ilk tartısında mutlaka eksi geliyoruz ki bütün yıl eksi gelmeye devam edelim 🤩 size güveniyorum..
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
Jou Jou
-Murphy- -Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Aboo ben de az kalsın tamam kaptanım dicektim silkelendim kendime geldim:KK70::KK70:

Yaa ciddi misin nereye gidiyorsun. Kaptanlar da bir düzen otursun diye kuralları sıkı tutmaya çalışıyor canım, aslında bizim disiplin içinde olmamızı sağlamak açısından iyi. Mazeret bildirince anlayış gösterirler. Hem belki daha esnek bir şey de bulunabilir, açıkça fikirlerimizi belirtirsek orta yol bulunur bence 💕
Üzüldumm🥹🥹

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
Ellssa Ellssa
@rockandroll
@Deltavealfa
@Tutku44
Kızlar mavi şalvar değil skinny blue jean giyinmeye hazırlanın ayrıca mavi bikini de harika olur 😘💙💙💙💙🩵🩵🩵
Hazırız ksptanjm
a790b43014c0e82a17845af78e089111.jpg

Ulen hazirlikta heyecansiz oluyor. Ben izne cikiyom. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 ❣️
Hazirliktakiler de ayri kaptan secsin aralarinda yarissin:KK53:pembe takim 🤪 ne izni yahu😅

Aç karna : türk kahve

Kahvaltı 11.00
Ortaya nevarsa çatal çatal aldım serpmeydi
Sütlaç pirinci çok azdı

Aa öğün
2 kabuk Ceviz

17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata

Çay faslı var ama sütlaç yiyecem gene 🥲🥲

Yatmadan 2 saat önce
Sumak limon ve zencefilli soda

2 litre su

arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84

Back
X