Yaaaa güzel bi hayata duştün galibaEvet canım çook erken ama iyikide vermişler
Evlilik doğru insanla yapıldığında güzel bir şey sen de mutluysan çok sevindimEvet canım çook erken ama iyikide vermişler
Amaann iyi barii benimde kocama benzesin diyorum Huyu merhemetliği girişkenliği ben pek girişken değilimdir kimseyi tanımadan hahaah etmemTeşekkür ederiz, aynı babası kopya koyunhuyu benzemiyor çok şükür kibar bir çocuk şimdilik bana yardım etmek için can atıyor babasının tersine
Oyy cansın iyiki de vermişler şuan koccaaman hamdolsun diyorum sonuçta 30 yıl olduAyy üzüldüm abla yaa, gel sana kocamaaan sarılayım, şimdi mutlu musun önemli olan o değil mi, şükür mü diyorsun yoksa keşke mi diyorsun
Sağol kaptaniçemEvlilik doğru insanla yapıldığında güzel bir şey sen de mutluysan çok sevindim
Evet canım ama 15 in buçuğuda varAaaaaa ciddimi ben okuyorum 25.5 galiba diyorum ciddi 15mi
Arke bunu kıskandı
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma @Efenin_Annesi @Mthn83 X X Jou X X P Pembepilates X X Ellssa X X @-Murphy- X X @malahit X X @bnnu X X @Deltavealfa B Beklenen2 X X bluegreeneyes X X
Kızlar çok mutlu oldum, teşekkür ediyorum sizlere, daha çok eksik var gibi kalmış aklımda ama çoğunluğumuz yazmışız menüleri
@Efenin_Annesi @Deltavealfa kızlar herşey yolundadır umarım, sağlığınız yerindedir inşallah
cumartesi ve pazar günü menülerinizi bekliyorum
Evet canım çook erken ama iyikide vermişler
bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedikHepimizin hayalide buymuş dvevlenince anladık evlilik nasıl birşey olduğunu şimdiki gençler erkeği begenmiyor erkeklerde kızları tayyiipte şimdi buna taktı
bence hiç dilim yemişsindir senİyi akşamlar kızlar ancak gelebildim çünkü boş günlerimi buzluk hazırlığıyla geçirmek gibi bir fantezim var, çok yoruldum.
Şimdi size 100 puanlık uzmanlık sorusu
Buzluğa pizza yapmış ve evdekilere pişirmiş biri olarak, salı tartı öncesi kaç dilim pizza yemişimdir
Evvalar olsun yarabbiiim ben kadar yemiş olamazsın yarın 2 kilo artı çıkıcam neyseki hazırlıktayımİyi akşamlar kızlar ancak gelebildim çünkü boş günlerimi buzluk hazırlığıyla geçirmek gibi bir fantezim var, çok yoruldum.
Şimdi size 100 puanlık uzmanlık sorusu
Buzluğa pizza yapmış ve evdekilere pişirmiş biri olarak, salı tartı öncesi kaç dilim pizza yemişimdir
Amiin hep birlikte inşallah canımçok şükür canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedik
bence hiç dilim yemişsindir sen
Peki bu durumda aç karnına spor yapmak daha faydalı diyebilir miyiz canım.Evet canım. Sabah kalktığımızda glikojen depoları boş oluyor. Vücut yağlardan enerji sağlıyor direkt. Bu yüzden de daha çok acıkıyoruz doğal olarak. Spor yaptığım günler ben gündüzleri de ara öğün yiyorum yoksa vücut o isteği yeme atağıyla kapatıyor. Yeme atakları tehlikeli.
Düşünsene sabah 700 kalori harcadım toplamda. ciddi bir kalori açığı ki günün ilk saatleri henüz. Spor günlerinde yemek yemek elzem.
Maşallah sizeOyy cansın iyiki de vermişler şuan koccaaman hamdolsun diyorum sonuçta 30 yıl oldu
Amiiin hep birlikte inşallah canımMaşallah sizeAllah daha nice 30 lar göstersin inşallah
Ayy kaptanım 94.8 ne bn şok bn iptal 20 kilo birden fazla olmuş 74.8 olacaktıSevgili Masterfit ailesiyarın tartı bildirimlerimizi 12:30 a kadar kaptanları etiketleyerek iletmeyi unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir. Transfer hakkı bakalım hangi kaptana gidecek
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Not: Eksik ya da yanlışlık görürseniz haber edin canlarım
@cakiningelini @nurovic @sibel_84 @Ilyusa
Masterfit 145.Etap 17.12 10.12 Fark KIRMIZI TAKIM arke Kırmızı Takım Kaptanı 85,8 Oran @Cicekböcekkaktüs 77.70 @Sem2024 89,60 @Göklerce 71,20 @noram 62,30 Boncuk2307 64,35 @Sidelya 67 @Purple58 106,40 Lotus1234 @Lavinia_98 66,10 @Tutku44 68,20 @Makaron23 66,50 @Beyaz leylak 83,90 @Deltavealfa 67,90 MAVİ TAKIM Oran Jasminium84 Mavi Takım Kaptanı 63,85 @Efenin_Annesi 98,10 @Mthn83 77,9 Jou 69 Ellssa 71,40 P Pembepilates @-Murphy- 76.10 @malahit 51,80 @bnnu 66,50 @Deltavealfa 67,90 B Beklenen2 94,8 bluegreeneyes 68,20 HAZIRLIK @Asya98 69.10 @gezegenfeza - @tomrs - @Queen-zen
@Hazırlık
@Hallederiz
Vayyy demek öyle, yarın sabah hesaplaşma zamanıyok canımm öylw birşey, kimseyi kaybetmeye niyetim yok
Bu gün misafirler gelmeden tüm temizliği yemeği eşinize yaptırın bakalım bu daha bebekli eve misafir davet edebilecek niAy benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto
Sende arkadaşım gibisin oda öyleydii nasıl bu hatayı yapmışım der oldu adam gezmeyi çok seven biriydii evlendi evin içine düştü çıkamadı arkadaşım gezmeyi hayat dolu biriydi şimdi adamla uğraşıyo dükkanina in çık yatak döşek başka bi poh yok afedersinçok şükür canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedik
bence hiç dilim yemişsindir sen