Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederiz, aynı babası kopya koyun huyu benzemiyor çok şükür kibar bir çocuk şimdilik bana yardım etmek için can atıyor babasının tersine
Amaann iyi barii benimde kocama benzesin diyorum Huyu merhemetliği girişkenliği ben pek girişken değilimdir kimseyi tanımadan hahaah etmem

Arke bunu kıskandı

Evet canım çook erken ama iyikide vermişler
çok şükür canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Hepimizin hayalide buymuş dvevlenince anladık evlilik nasıl birşey olduğunu şimdiki gençler erkeği begenmiyor erkeklerde kızları tayyiipte şimdi buna taktı
bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedik
bence hiç dilim yemişsindir sen

Evvalar olsun yarabbiiim ben kadar yemiş olamazsın yarın 2 kilo artı çıkıcam neyseki hazırlıktayım

Amiin hep birlikte inşallah canım

Peki bu durumda aç karnına spor yapmak daha faydalı diyebilir miyiz canım.

Bahsettiğin miktar inanılmaz bir kalori açığı gerçekten, işin matematiğini bilince daha doğru hareket etmek mümkün. Sen bu konuda iyisin.

Ayy kaptanım 94.8 ne bn şok bn iptal 20 kilo birden fazla olmuş 74.8 olacaktı

Bugünkü menü
Sabah 10
İki yumurta ile sucuklu yumurta
Çeyrek ekmek
Öğlen 14.00
Kahve
Ara 15.30
Rezene çayı bı avuç fıstık
Akşam 18.00
Bulgur pilavı 4 YK
Et yemeği
Bir parça bazlama annem yaptı dayanamadim yedim birazcık
Şu 3 lt
Ellssa Jasminium84

Sende arkadaşım gibisin oda öyleydii nasıl bu hatayı yapmışım der oldu adam gezmeyi çok seven biriydii evlendi evin içine düştü çıkamadı arkadaşım gezmeyi hayat dolu biriydi şimdi adamla uğraşıyo dükkanina in çık yatak döşek başka bi poh yok afedersin

16 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 1çk keten tohumu ve yeşillikle omlet, 10 zeytiin, 1 dilim peynir yarım avakado, 1 dilim tb ekmek, roka, süt artırıcı bitki çayı
15.30 kefirli detox smoothie
18.00 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su, 22.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Kızlar bu benim spor yok dediğim günlerin temposu ne kadar adım attığımı bilekliği takınca fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…