Mükemmelİyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.
Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz
18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir
Eki Görüntüle 3520355
LenaG Boncuk2307 arke Ellssa
Canım bende hipotroid hastasıyım yani kiloyu doktorlara göre hiç verememKızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormu
ilk başlarda çok oluyordu da yeni yeni düzene girdi benimde. baya etkisi var hatta bende vitiligoyada neden oldu
Canım bende hipotroid hastasıyım yani kiloyu doktorlara göre hiç veremem
Metabolizmam çok yavaş
15 yıldır her sabah aç karnına hapım var bugün bunları söylemedim biliyorsun dur diye evet aynı şekilde t3 t4 tsh bunlara da bakıldı aynı zamanda geçen hafta evet sağlık ocağı bakıyor ilk bunları iste kan tahlilinde geçen hafta demir b12 vs. Aynı anda bunlara baktı pazartesi aklında kalmasın sağlık ocağında bir kan tahlili yaptır canım
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canımKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Amin canım Allah razı olsunRabbim Şafi ismiyle şifa versin canım
yemek yok yani hiç ? Dayanabiliyor musun canımCanım gündüz oruçsun(Ramazan orucu) , iftar sahur arası sadece su içiyorsun
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için dün zaten ateşliydi hiç uyumadım bugün inanılmaz kustu en son titredi dudakları morardı rengi gitti koştuk hastaneye 4 saat nerdeyse serum aldı bayağı yavaş da gitti serum biri bitti birini taktılar çok şükür şimdi toparladı uyuttum . Hepinizin duası için çok teşekkür ederimBiliyorum canım biliyorum
Evet hiç yok şu dışında bişey yok, bozdum az önce Dayanamadımyemek yok yani hiç ? Dayanabiliyor musun canım
Canım ben hamile değilimAzıcık azıcık koyuyordum ben. Öyle öyle yemeyi öğreniyorlar ama şu an kuzucum tüm tabağını kendi bitiriyor.
Bunu düşünmediğin an bi bakmışsın gitmiş, bende hep öyle oluyor
İnşallah canım sen bebeğine odaklan şimdi. Onlar sağlıklı olsun da kilo alınır verilir. Onu da stres yapma
Ay sormaaa bende öyler yaa tartıya da bakmadım bugün hiç neseee gidemde tarcinlı zencefilli soda içeyimmTırsık bir şekilde yarını bekliyorum
Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallah
Maşallahhh Iyimiş canım bende azıcık koyardım atardı aşsağıyaa yani bu blw den yanami boyle oluyolarAzıcık azıcık koyuyordum ben. Öyle öyle yemeyi öğreniyorlar ama şu an kuzucum tüm tabağını kendi bitiriyor.
Bunu düşünmediğin an bi bakmışsın gitmiş, bende hep öyle oluyor
İnşallah canım sen bebeğine odaklan şimdi. Onlar sağlıklı olsun da kilo alınır verilir. Onu da stres yapma
Hepsini unuttum desem nasil başladığimı ama şuan istekli zemzem suyuda veriyorum yemekten sonra 1 saat önce pekmez muhallebi verdim almirada istedii bak ona verince kendide başladı istemeye almira ya diyorumki 10 ay sonra görüşücez senle dedimabaavv kolay gelsin herseye 0dan başlamak tekrardan nasıl bir duygu shshshssh
RABBİM şifa versin.Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
ahaha çok iyi daha çok bakar yer seninki iyi oldu yaniHepsini unuttum desem nasil başladığimı ama şuan istekli zemzem suyuda veriyorum yemekten sonra 1 saat önce pekmez muhallebi verdim almirada istedii bak ona verince kendide başladı istemeye almira ya diyorumki 10 ay sonra görüşücez senle dedim
Aç karna : -1 tatli kasigi kadar 1 su bardağı sirkeli su - zencefilli limonlu su
Kahvaltı 14.00
chia tohumlu 1 yumurtalı omlet
3zeytin
1küçük salatalık
2 çeri domates
maydanoz
1 buğday ekmek
Yeşilçay
18.30
1 avuç buğday makarna
Kİvırcık karışık salata
gajun soslu zeytinyağında fırın tavuk
Eki Görüntüle 3520423
1 litre su
21.30
Tarçınlı zencefilli maden suyu
arke Efenin_Annesi Ellssa
Evett ama beğenmez onu simdi oyuzden vermedim begenmese busefer hic istemicek kötü diyeahaha çok iyi daha çok bakar yer seninki iyi oldu yani
Çok yemediysen inşaallahhoo yapıyorsun bu işi bugün makarna günü galiba ama ben basemal soslu yedim