Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü paylasayum
Kahvaltı
Çeyrek tandır ekmeği
2 çatal tahin helvası
1 çay kaşığı bal+tereyağı
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi+1incir
Akşam
2 servis kaşığı sebzeli güveç
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran
4000 adım atmışım
LenaG ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ben yine menü bildireyim de. Sonra dan sıkıntı olmasin

Bugün nadir bulunan menülerden bitane afiyet olsun cnm

Hurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.

Aboo bir ara bur tencere kaynattim valla evdeki laminantlara sindi kokusu 1 gün zor dayandım .

Aboo bir ara bur tencere kaynattim valla evdeki laminantlara sindi kokusu 1 gün zor dayandım .
Lahana detoksu da yaptım severek tukketim ama bende şişkinlik yaptığı için tartıya tukettigim zamanlar yansımadı sinir oldim

Sebep cumartesi olması sanırım
Bence bu cumartesi ödül konusunu konusmak lazım cezalar verilebilinir (spor gb) cumartesi yiyoruz sonra haftanın ortasına kadar artiyi atmaya çalıyoruz son bikac gunde eksilmeye calisiyoruz gibime geldi

Lahana detoksu da yaptım severek tukketim ama bende şişkinlik yaptığı için tartıya tukettigim zamanlar yansımadı sinir oldim

Daha önce lahana çorbası diyeti ile 105 kg dan 63 kg ya 4 ayda düştüm . Ama tüm sistemlerimiz bozuldu . Geçen ay 3 günlük yapiyim dedim 1 gün dayandım

Bence bu cumartesi ödül konusunu konusmak lazım cezalar verilebilinir (spor gb) cumartesi yiyoruz sonra haftanın ortasına kadar artiyi atmaya çalıyoruz son bikac gunde eksilmeye calisiyoruz gibime geldi
Doğru diyosun valla bende ödül yapmayim dedim aslinda ama dayanamadım böyle bir hak olunca

Daha önce lahana çorbası diyeti ile 105 kg dan 63 kg ya 4 ayda düştüm . Ama tüm sistemlerimiz bozuldu . Geçen ay 3 günlük yapiyim dedim 1 gün dayandım
Çok güzel kilo vermişsin ama kilo vermekten daha büyük başarı lahana çorbası detoksunu sürdürebilmek çok zor bukadar ay tüketmek

Bende o çorbayı içtim içmez olaydım midem alt ust oldu akşamına tiksindim daha icememem sanırım

hayirli olsun canim
kazasiz belasiz kullanin insalalh
Bende cok seviyorum
3 gunluk yol yapiyoruz turkiye ye gitmek.icin
Esime diyorum hep karavanla gitsek ne guzel olur diye

Tamam çarşamba başlıyoruz anlaştık mı?
Anlaştık çarşamba başlıyoruz 3 gün hurma yoğurt, çay kahve maden suyu serbest. Günlük 21 hurma yiyoruz
Pazar,pazartesi, salı da yumurta detoksu yapalım mı?
Yumurta sevmem beeenn
2 günde fazla detoks yapamamkikabak ve yumurta detoksu hep iyi gelmistir bana
Kabak detoksunu yapabiliriz bak ona okeyim.
Kabak detoksu da yapabiliriz Boncuk2307
Bence de pazartesi salı da onu yapabiliriz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…