Kaptanım izin günü değil izin öğünü var sadece diye biliyorum ben ,Kaptanim dur sakin ol bugun izin günuYarin menuler biraz iyilesir ama pazartesi daha guzel olur.
Bugün nadir bulunan menülerden bitane afiyet olsun cnm
Hurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.
Ben varım 2 gün amaKabak detoksu da yapabilirizBoncuk2307
Lahana detoksu da yaptım severek tukketim ama bende şişkinlik yaptığı için tartıya tukettigim zamanlar yansımadı sinir oldimAboo bir ara bur tencere kaynattim valla evdeki laminantlara sindi kokusu 1 gün zor dayandım .
Valla salamam canım. İzinliyim ama bırakmamam lazım. Bırakırsam giderBugün nadir bulunan menülerden bitane afiyet olsun cnm
Yok yapamam kokusuna gelememAboo bir ara bur tencere kaynattim valla evdeki laminantlara sindi kokusu 1 gün zor dayandım .
Hangi gün ama.Ben varım 2 gün ama
Bence bu cumartesi ödül konusunu konusmak lazım cezalar verilebilinir (spor gb) cumartesi yiyoruz sonra haftanın ortasına kadar artiyi atmaya çalıyoruz son bikac gunde eksilmeye calisiyoruz gibime geldiSebep cumartesi olması sanırım
Lahana detoksu da yaptım severek tukketim ama bende şişkinlik yaptığı için tartıya tukettigim zamanlar yansımadı sinir oldim
Perşembe cuma yapalım ki tartı gününe güzel bir eksimiz olsunValla salamam canım. İzinliyim ama bırakmamam lazım. Bırakırsam gider
Yok yapamam kokusuna gelemem
Hangi gün ama.
Bugün ödül yaptım kaptanım
Doğru diyosun valla bende ödül yapmayim dedim aslinda ama dayanamadım böyle bir hak oluncaBence bu cumartesi ödül konusunu konusmak lazım cezalar verilebilinir (spor gb) cumartesi yiyoruz sonra haftanın ortasına kadar artiyi atmaya çalıyoruz son bikac gunde eksilmeye calisiyoruz gibime geldi
Kaptanım izin günü değil izin öğünü var sadece diye biliyorum ben ,
Çok güzel kilo vermişsin ama kilo vermekten daha büyük başarı lahana çorbası detoksunu sürdürebilmek çok zor bukadar ay tüketmekDaha önce lahana çorbası diyeti ile 105 kg dan 63 kg ya 4 ayda düştüm. Ama tüm sistemlerimiz bozuldu . Geçen ay 3 günlük yapiyim dedim 1 gün dayandım
Bende o çorbayı içtim içmez olaydım midem alt ust oldu akşamına tiksindim daha icememem sanırımDaha önce lahana çorbası diyeti ile 105 kg dan 63 kg ya 4 ayda düştüm. Ama tüm sistemlerimiz bozuldu . Geçen ay 3 günlük yapiyim dedim 1 gün dayandım
hayirli olsun canimKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attımKısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Anlaştık çarşamba başlıyoruz 3 gün hurma yoğurt, çay kahve maden suyu serbest. Günlük 21 hurma yiyoruzTamam çarşamba başlıyoruz anlaştık mı?
Yumurta sevmem beeennPazar,pazartesi, salı da yumurta detoksu yapalım mı?
Kabak detoksunu yapabiliriz bak ona okeyim.2 günde fazla detoks yapamamkikabak ve yumurta detoksu hep iyi gelmistir bana
Bence de pazartesi salı da onu yapabiliriz olur muKabak detoksu da yapabilirizBoncuk2307
Açıkcasi bende çok laf etmek istemiyorum ben de yerim yani bu gidişle yemeye yüzüm olsunDoğru diyosun valla bende ödül yapmayim dedim aslinda ama dayanamadım böyle bir hak olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?