Ohhh ohh sarmalarida götürmüşBoncuk2307 LenaG Sem2024
Bol karbonhidratli cumartesi menüsü . Hafta ici hep net 20 g.nin altindaydim.cumqrtesikeri canimin cektigi karbonhidratlari yiyip hafta icleri keto yapmayi deneyecegim
Cumartesi
9:00
2 hindi füme, 2 dilim kaşar
1 simit
60 g nudel
Domates, biber, 2 zeytin
10. yarim ayva
15.0
Sarmalar
18.
1 sarma
Limonlu sirkeli salata
Tatli
Spor. 17.500 adım
Ohhhoohh döner dürüm götürmüşüz
Ohhh ohh herkeste beni
Valla çok kizacaklar bize
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Kahvaltı
11.00 tost
Saat 16.00
Yeşil çay
19.30
Tavuk döner dürüm
Meyve suyu
1 lt su
Hareket yok
Bence acil durum toplantısı yapalim sebepleri masaya yatiralim. Çözümler üretelim birlikte karar alalım...tomrs Ankee Makaron23 Tutku44 FitVenus G Goklerce bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz P Purple58 s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Hurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.Hurma ile yoğurt detoksu var, 7 gün boyunca günde 21 tane hurma yeniyor yanında sadece yoğurtla da yapılabilir mi emin olamadımistediğin kadar da yapılabiliyormuş birkaç günde bırakılabilirmiş. Bir de lahana çorbası detoksu bilen vardır bunu
Kaptanım çok özür diliyorum ben dikkat edemiyorum bu ara ailevi problemlerim var canım sıkıldıkça yemeğe vuruyorum kendimi tabi canm bide yediğim için sıkılıyor en kısa zamnda kendimi toparlayıp döneceğim aranızaKızlar bildirimlerinizi bekliyoruz
Boncuk2307
Ankee
@yosunlupapatya
@nilsub123
Hallederiz
Lotus1234
@Beyaz leylak
Azmet5255
@Efenin_Annesi
@Mthn83
Sebep cumartesi olması sanırımBence acil durum toplantısı yapalim sebepleri masaya yatiralim. Çözümler üretelim birlikte karar alalım...
Bence acil durum toplantısı yapalim sebepleri masaya yatiralim. Çözümler üretelim birlikte karar alalım...
Lahana ben de sevmiyorum, bir tek kapuska yiyebilirim onu da her gün yiyemem. hurmayı deneyeceğim bakalım yapabilirsemHurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.
Bende çarşamba perşembe cuma yapayım. Üç gün yeter. Hem de regl hafiflemiş olur.Lahana ben de sevmiyorum, bir tek kapuska yiyebilirim onu da her gün yiyemem. hurmayı deneyeceğim bakalım yapabilirsem
Birlikte yapalım o zaman hemi şekerimBende çarşamba perşembe cuma yapayım. Üç gün yeter. Hem de regl hafiflemiş olur.
Hayırlı olsun kuzum güle güle binin insallahKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attımKısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Lotuscum bugun cumartesi be , yedik. Yemiyek de ölek miOhhh ohh sarmalarida götürmüş
Valla çok kizacaklar bize
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Kahvaltı
11.00 tost
Saat 16.00
Yeşil çay
19.30
Tavuk döner dürüm
Meyve suyu
1 lt su
Hareket yok
Tamam çarşamba başlıyoruz anlaştık mı?Birlikte yapalım o zaman hemi şekerim
Okadar yedin yaniValla üye adımı değiştirip ortadan kaybolsam mi acaba
Kaptanim dur sakin ol bugun izin günutomrs Ankee Makaron23 Tutku44 FitVenus G Goklerce bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz P Purple58 s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Pazar,pazartesi, salı da yumurta detoksu yapalım mı?Birlikte yapalım o zaman hemi şekerim
2 günde fazla detoks yapamamkiHurma ile yoğurt detoksu var, 7 gün boyunca günde 21 tane hurma yeniyor yanında sadece yoğurtla da yapılabilir mi emin olamadımistediğin kadar da yapılabiliyormuş birkaç günde bırakılabilirmiş. Bir de lahana çorbası detoksu bilen vardır bunu
Hayırlı olsun kuzum güle güle binin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?