• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah kuzu benden kaptan olurmu ki . Terzi misali
Olur olur son haftalarda guzel bir yol tutturdun. Bence bu motivasyonunu paylasmalisin:KK19:diyordum ki kabul etmişsin takimlar da olusmus🧿Hayirli olsun ❤
Teşekkürler LenaG LenaG kaptan eve anca gelip dus aldim vs. Eline saglik:KK15:

Hemen menumu yazayım değişik bir beslenme oldu bugün kendi adıma
Sabah
Menemen
1 dilim mercimek ekmek
Peynir 5 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Ogle
4 5 tane etli lahana sarması ve yoğurt

Akşam yemek yemedim meyve yedim bu hafta hiç yemedim özlemişim meyveyi
Yarim elma
1 mandalina
Yarın cennet hurması

Su 3 lt
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 kaptanimm bana yol göster bu hafta nuffeeenn senin gibi kilo vermek istiyorum

Hemen menumu yazayım değişik bir beslenme oldu bugün kendi adıma
Sabah
Menemen
1 dilim mercimek ekmek
Peynir 5 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Ogle
4 5 tane etli lahana sarması ve yoğurt

Akşam yemek yemedim meyve yedim bu hafta hiç yemedim özlemişim meyveyi
Yarim elma
1 mandalina
Yarın cennet hurması

Su 3 lt
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 kaptanimm bana yol göster bu hafta nuffeeenn senin gibi kilo vermek istiyorum

Kuzum eğer yapabilirsen ( küçük bebeklerin var enerji gerekiyor) şu mercimekli ekmekten önce kurtul 🙈🤲 . Birde tahıl grubunu dolma gibi yeme bu hafta bakalım nasıl olacak. Bol salata buharda sebze ile destekle. Benim buzlukta sürekli haşlanmış nohut kurufasulye oluyor salatalar yanına 2 3 kaşık ekleyince doygunluk oluyor. Birde buharda sebze ile tabağı doldurabilirsin. Karnabahar brokoli havuç az yağ ile üzerine yoğurt harika oluyor. Ben 1 borcum yapıyorum 2 3 gün yemeklerin yanına çıkartıyorum.

Yansıyor ya ablam daha nasıl yansısın. Bir günde gelmedi ki bir günde gitsin. Sabır çiçeğim sabır bak başladığından beri bile ne kadar güzel gitti. Cakinin Gelini Cakinin Gelini ablam kaç ayda verdi acaba 34 kiloyu, ben de buraya başlayalı 5 ay olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor. Sen sabırla azimle istediğin kiloya düşeceksin inanıyorum. 🌺
Canım tam 30 Nisan gecesi yattım sabah 1Mayıs kalktım veee başladım tarihte kardeşim doğum günü tarihi başlamam için özel bir gün olmalıydı yani kısaca başlangıç ilk günüm 1 Mayıs
6.aydayım dimi 🥰

Kuzum eğer yapabilirsen ( küçük bebeklerin var enerji gerekiyor) şu mercimekli ekmekten önce kurtul 🙈🤲 . Birde tahıl grubunu dolma gibi yeme bu hafta bakalım nasıl olacak. Bol salata buharda sebze ile destekle. Benim buzlukta sürekli haşlanmış nohut kurufasulye oluyor salatalar yanına 2 3 kaşık ekleyince doygunluk oluyor. Birde buharda sebze ile tabağı doldurabilirsin. Karnabahar brokoli havuç az yağ ile üzerine yoğurt harika oluyor. Ben 1 borcum yapıyorum 2 3 gün yemeklerin yanına çıkartıyorum.
Tamamdır canım bu hafta yapacağım bunları

tomrs tomrs Ankee Ankee Makaron23 Makaron23 Tutku44 Tutku44 FitVenus FitVenus G Goklerce bnnu bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza gezegenfeza Lotus1234 Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz Hallederiz P Purple58
s i d e l y a s i d e l y a
Kızlarcımmmmm şimdi bulaşık makinesinde bulaşıklar, kurutmada çamaşırlar ile ilgilenmem lazım. O arada kocam totosunun üstünde kahve istiyor 2 3 onunlada kavga ediyim gelicem . Aman haaaa cıssss şeyler yemeyin
Kolay gelsin kaptanım 😌
Canım cıs şeyler istiyor ama ödül öğünü de yapmadım , bir yandan da spor yapmak istiyore, kafamda deli sorular
Gideyim kahve yapayım en iyisi 😀

Back