Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun çok da güzel olmuş
Afiyet olsun belki çekirdek amaa bugün olur yaa

Bugünkü menüm saatleri pek bilmiyorum biraz da karışık kuruşuk yedimde yarına düzelteceğim
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates sosu
Ara
Kurabiye 1 tane
Bi çay kaşığı çikolata
Akşam
Bulgur pilavı
Kemikli et
Su da az içtim 2 lt anca olmuştur
LenaG Cicekbocekkaktus

Gorselli yemek paylaşımlarına bayılıyorum hem bizlere fikir oluyor hem yazınca neler yendi merak edemiyorum aa ne yemişler diye görsel atınca vayy himm bunu deneyelim bilirim gibi konuşmalar yapıyorum kendim ile afiyet olsun cnm

Cumartesiye 97 hedefim kaptanim

Süpersin canım tebrikler

Harikasın canım güzel bir bildirimle başladık böyle devam edelim inşallah

Çooookk tesekkur ederim canlar daha da guzel eksiler sizin olsun insallah
Merhaba kaptanim
Geçen hafta odemliydim zaten eksi gelecegime guveniyordum bu hafta durum baska hem regl yakin hem zorlamam lazim spor ile desteklemem lazim insallah birlikte guzel eksiler görelim

Son düzenleme:
Kizlar bugun kislik hazirligi icin tarla tarla gezdik evet yanlis duymadiniz burda fasulyeyi donatesi biberi buyuk devasa tarlslardan dalindan toplamak zorunda kaliyoruz yani bunu sevenler olsa da bana amelelik gibi geliyor.Hazir toplanmişini alayim dedim tam 2 kati pahali zaten o yuzden kimse tercih etmiyor ve maalesef bu urunler marketlerde yok olanlar cok kotu tam hormonlu anlayacaginiz gun boyu biber fasulye arayisindaydim Allahtsn hepsini ben toplamadim toplanmista satin aldim.Coook yorgunum ya mesajlari hic okuyamadum inşallah herkes guzel kilolar vermistir yeni hafta hepimize hayirli ugurlu olsun

Allah kolaylık versin canım, ben severim aslında toplamayı tabi kişiye göre değişiyor, kv bahçe yapıyor bazen kendime göre birşeyler topluyorum tabi bir günde çok fazla toplamak yorar orası ayrı

Allah kolaylık versin canım, ben severim aslında toplamayı tabi kişiye göre değişiyor, kv bahçe yapıyor bazen kendime göre birşeyler topluyorum tabi bir günde çok fazla toplamak yorar orası ayrı
Evet canim bazi arkadaslarim cok keyif aliyor yuzlerindek8 mutlulugu gorunce fasulye degilde baska bisey topluyolar sanirsiniste her insan farkli valla ben hic sevmiyorum bag bahce insani degilim belliki

Günaydın canım eline sağlık
Ayy hedefime uiaştım di mi
Ama temkinli olayım 72.5 olabilir canım

Ayy çok güzel bir haber sevindim canım kıyamam
Ben düz 65.9 yapayım 700 grm da vereyim artık bu hafta menulerimi sıkı tutucam ve sana sözümü tutucam o 65 i girmek ıstiyorum
sen o güzel yüreğinle koca koca listeler yapıyorsunda ben ucundan kopya çekmeye gelmişim çokmu
kendime bakmıyorum ama burayıda ihmal etmeyeyim dedim
Hoşgeldin canım ozletiyorsun kendini geçmiş olsun salgın var baya bende yıkılmamak için direniyorum dikkat et kendine

Hiç öyle çatalım uucuynan yenilir mi olmamış beğenmedim

Ayyy kendinden utandım 70 günde 13 kilo çok güzel ben aylardır buradayım 70 den 66 ya anca düştüm ama bu yazı bana tokat gibi işledi ağzına sağlık gazı mı aldım ben

Ayyy kendinden utandım 70 günde 13 kilo çok güzel ben aylardır buradayım 70 den 66 ya anca düştüm ama bu yazı bana tokat gibi işledi ağzına sağlık gazı mı aldım ben
Her metabolizma farkli Nergisim ama ben süreci uzatmayı sevmiyorum. Ama sağlıksız diyetleri de sevmiyorum farkındaysan kahvaltılarım dplu doludur. Akşam yemeğim ara öğünüm muhakkak vardir. Süreç ızarsa kendimi tanıyorum bıkarım o yüzden ara yollara sapmadan devam etmeye çalıştım. Çoğu gitti azı kaldı inş sende ulaşacaksın

İnsalahh canım İnsalahh benim metabolizma menopoz dan sonra resmen durdu yıllarca 55 kilodaydim yaş 50 ye gelince yavaş yavaş boyle oldu ama pes etmicem burda ki sizler gibi istikrarlı kişiler sayesinde olcak teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…