- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Menülerimden görücen kaptanım biliyorsun çok detaycıyım yediğim tuz tanesine kadar yazıyorum elimi dokunmucam ama dediğim gibi 1 tanecik hafta içi peynirli ıslanmış yufka yerimBana zurna demeeee asla deme sakın yeme bak gönül koyarım
Kaptanın hasıMenüm
LenaG yosunlupapatya ve canım kendim
Öğle 12.30 : 2 yumurtadan çılbır ypgurt ve az yağ ile
2 dilim t b ekm
3 zeytin 1 kk kadar peynir
Salatalık domates
Akşam 18.00 : 36 gr bitter çikolata
Limonlu soda sade kahve
Ara 19.45 : salata
( marul domates salatalık
1 cay b has yesil mercimek ve 2 Cevizden)
16 gr ekmek bir bardak ayran
Yesil çay ve kiraz sapı içecem
Su 3 litreEki Görüntüle 3479155
Tamam kaptanım bu seferlik böyle olsunKızlar biliyorum cumartesi olunca ödül yapmak istiyoruz. Ancak ödül güne dağıtılırsa ve her öğünde olursa bütün haftanın emeğine darbe indiriyor. Gelin biz bunu kendimize bir ödül seçip tek öğün yapalım tam yapalım derim ben
Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı @sibel_84 nurovic Jou @Efenin_Annesi @trueliving_ G Goklerce @irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG @Safransari @leyl76
Canımsın
Yok yok o bugün buralarda değildim ya ondan olduu kisiztirma ortalığıBak bakNergis 35 cim seni taa en sona attı sen bu hafta kilo aldı. Diye ahahaha başlasın. Kavgalarr
Bak şimdi bende şüphe oluştu yoksa bana guvenmiyormu pekiiii sen neden almadın beni hihhhhh söyle bakalımNerden biliyorsun ki ahahahahNergis 35 baaakk seni taa sona attı ahaahah
Tamam kaptanıımm o iş bendeSadece salı gündüz tamam mı
Hayırlı uğurlu olsun Kaptanım kırmızı takımımızSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarımyosunlupapatya ve Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı @sibel_84 nurovic Jou @Efenin_Annesi @trueliving_ G Goklerce @irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG @Safransari @leyl76
Canımsın harikasınLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @MAKE UP_ 63.85 @sibel_84 70.85 @tomrs 64.30 G Goklerce 71.10 @Azmet5255 65.75 @leyl76 72.30 @trueliving_ 66 Jou 72.70 @Deltavealfa 66.80 @Tesnim1903 72.80 Nergis 35 66.90 Mthn83 73.40 @irmaknehirgol 67.70 Sitare55 74.80 @Boncuk2307 68.90 @bluegreeneyes 74.90 @Beklenen2 76 @gezegenfeza 77.80 @Asya89 78.40
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 82 LenaG 91.40 @Fit mutlu anne 85.25 Lotus1234 94.10 Cakinin Gelini 85.40 @Efenin_Annesi 99.90 @Cicekbocekkaktus 85.80
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO yosunlupapatya 50.75 nurovic 51.90 @malahit 56.70 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
Lig tablosu etap sonunda (14.09.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Ahahahah yarından itibaren yazacam bugün kızlarıma da serbetsti yarın hepimiz menülerde gostereces kendimizi sizee dimi kizlarrr evet diye alintilayim beni tam 10kisiyiz hadi lütfen bekliyorum bakinn
Saolasin canımm menü de harikaa yarin senden spor da bekliyorum ona göre Hemi kzumm benimm
Afiyet olsun canımm senden sporda bekliyorum vee güvenim tam sana menülerin de güzel olacak bu hafta inşallah su mavi takım bı temizlik görsün gitsin yağlarLenaG yosunlupapatya
14 Eylül menü
Kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek üzeri tereyağ ve reçel 1 dilim peynir
Ara kahve
Gün içinde 3 küçük fincan kahve içtim 2 kare küçük çikolata
Akşam 17:10 3 adet biber dolması 1 kepçe çorba
Su 2.5 litre regli ilk günler geçsin sporda ekliycem bu hafta
Kiz ye ye zurna ye durum yeeYok yok kaptanım töbe sürmem elimi zurnaya falan ama hafta içi bitanecik ıslanmış yufka yerim peynirli
Hoş geldin canımADINIZ: Hafize
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 85.25
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Tamamen yeme bozukluğuüzgünken, mutluyken, stresliyken, sıkılınca hep bi bahanem var yemek icin ve insan gibi yemiyorum yediğimde kusacak raddeye gelene kadar yiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astım başlangıci dendi yenice ama insAllah degildir de ilac kullanimina devam etmem
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynada kendimi mutlu oldugum goruntude gormek istiyorum istedigim kıyafetlerin icinde daha rahat hareket edebilmek dahasi saglikli olmak icin istiyorum zira su an yurumek oturup kalkmak bile rahatsiz edici
Canım lahmacunu evde yaptık küçüktüHoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun o zaman gitsin kilolar yansın yağlar
Tebrik ederim canım gayet güzel eksi
Tekrik ederim kaptanımBilemiyorum kaptanım açlık herkese aynı etkiyi yapmıyor belki minik ara öğünler mi yapsan
afiyet olsun canım menün güzel aslında ama 1 lahmacun yeterli
Geçmiş olsun canım sen kendini iyi hisset kilo bu alınır verilir önemli olan sağlık
Çok mantıklı kaptanımKızlar biliyorum cumartesi olunca ödül yapmak istiyoruz. Ancak ödül güne dağıtılırsa ve her öğünde olursa bütün haftanın emeğine darbe indiriyor. Gelin biz bunu kendimize bir ödül seçip tek öğün yapalım tam yapalım derim ben
Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı @sibel_84 nurovic Jou @Efenin_Annesi @trueliving_ G Goklerce @irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG @Safransari @leyl76
Afiyet olsun canım menü kaçamaklı olmuş bugün ama yarın kaldığımız yerden devam bol sporla bekliyorum senden ona göreMenümü yazacağım kaptanım ama bugün ödül günümdü, yarın düzelecek.
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 tk çikilata
Ara Öğün 15.00
1 bitter çikolatalı gofret
Ara Öğün 17.00
2 sade gong (oğlan yerken canım çekti)
Akşam yemeği 19.30
Koca kase ton balıklı salata, bir kase domates çorbası, 2 3 çatal spagetti yoğurtlu
2,5 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor şimdilik yok, uyumadan önce yapacağım ama biraz kaçırdım bugün.
LenaG yosunlupapatya Sitare55
Afiyet olsun canım suyu arttır lütfen az da spor olursa cokk iyi olur14.09.24
10.30
1 haşlanmış yumurta 1 YK kuymak, 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 TK kuşburnu domates salatalık
15.00 1 avuç fındık, 2 incir
18.30
Yarım palamut (ızgara ) salata, 1 dilim kavun
Çay ile bir avuç çekirdek
Şu:1.5 lt.
LenaG yosunlupapatya
Offf nediyyoorrrssuuunnnnn bombaaaHadi bakalım askoo bu hafta kazanıp kutlama yapiciiizz
Hüppleee benii yuuttt beniii içine içine çekk beniiiBeni istiyordun değil mi itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?