- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.235
- 73
Şampuan seçimi etkiler mi ki bencede kokmamasi lazım çünkü çok dikkat ediyorum iyice duruluyorum kurutmaya uğraşıyorum çok aşırı terleme oluyor baş bölgemde ama yıllardır var bu sorun en son psikolojik olabilir dedi Dr ne yapacağımi şaşırdım iyi bir Dr a mi denk gelemedim yoksa bende mi sorun var bilmiyorumKötü kokmuyordur bence ya, eşin takıntılı ben de hergun yıkıyorum ama hergun şampuan sürmuyorum, bazen sadece suyla yıkıyorum temiz saça neden kimyasal uygulayım ki çevremden hep ne güzel kokuyor saçların derller ama saç bakım yağı vs kullanıyorum
Kullandığınız ürünleri özelden atabilir misinizKötü kokmuyordur bence ya, eşin takıntılı ben de hergun yıkıyorum ama hergun şampuan sürmuyorum, bazen sadece suyla yıkıyorum temiz saça neden kimyasal uygulayım ki çevremden hep ne güzel kokuyor saçların derller ama saç bakım yağı vs kullanıyorum
Canım özelden atmama gerek yok belli kozmetik mağazaları gezerken Argan yağlı olanları almaya çalışıyorum güzel oluyor, hani kullandigim net marka yok o yüzden, kokusuna bakıyorum bazen hangisi indirime girmiş ona göreKullandığınız ürünleri özelden atabilir misiniz
Sadece eşin mi kokuyor diyor, şampuan seçimiyle alakalı oldugunu sanmıyorum, eşinin gelmesine yakın duş almaya çalış takintiliysa ama yine de hergun yıkanan insann saçı kokmaz sana öyle geliyordurŞampuan seçimi etkiler mi ki bencede kokmamasi lazım çünkü çok dikkat ediyorum iyice duruluyorum kurutmaya uğraşıyorum çok aşırı terleme oluyor baş bölgemde ama yıllardır var bu sorun en son psikolojik olabilir dedi Dr ne yapacağımi şaşırdım iyi bir Dr a mi denk gelemedim yoksa bende mi sorun var bilmiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım özelden atmama gerek yok belli kozmetik mağazaları gezerken Argan yağlı olanları almaya çalışıyorum güzel oluyor, hani kullandigim net marka yok o yüzden, kokusuna bakıyorum bazen hangisi indirime girmiş ona göreböyle saç spreyleri var tarama spreyleri falan ya da durulanmayan saç kremleri onlardan da alabilirsin, güzel kokarlar fres kokular tercih etmeye calis
Eşimden duydum sadece bu zamana kadar ne oğlum ne de kardeşlerim vs den duymadım hiçSadece eşin mi kokuyor diyor, şampuan seçimiyle alakalı oldugunu sanmıyorum, eşinin gelmesine yakın duş almaya çalış takintiliysa ama yine de hergun yıkanan insann saçı kokmaz sana öyle geliyordur
Kız maşallah hiç tarhana sevmeyen benim bile canımı çektirdi menülerinİyi akşamlar canlar 8 Ağustos menüm
Saat 11
bir kase kadar yoğurtlu tarhana asi bir tabak nohutlu kabak yemegi
Öğleden sonra 10 fıstık tadımlık tarhana yedim
Akşam 7 de
Bir tabak tavuk kavurma,3yk bulgur pilavı çok az salata
LenaG
Sifa olsun canim yarin son telafi menusu insCanım eşim evde yok. Çocuklar hep baba diye ağlıyorlar. Onlar istedi bize hamburger yap diye kıramadım. 4 çocuk ile kendime başka menü yapamadım
O zaman aldırma eşin takıntılidr, sen onum gelmesine yakın saçlarını havalandirip sprey sık bakalım ne diyecek ya da doğal lavantali spreyler falan var onlardan da alabilirsinEşimden duydum sadece bu zamana kadar ne oğlum ne de kardeşlerim vs den duymadım hiç
Tamam çok teşekkür ederim canımO zaman aldırma eşin takıntılidr, sen onum gelmesine yakın saçlarını havalandirip sprey sık bakalım ne diyecek ya da doğal lavantali spreyler falan var onlardan da alabilirsin
Canim karabugday patlaginin kalorisi az tamam ama ara ogunlerine daha besleyici seyler koy he mi. Ne kadar da olsa o bir karbonhidrat suyun sporun her zaman ki gibi süperHayırlı akşamlar arkadaşlar
Öğlen 12//
Bir yk. tavuk sote
İki yk. yoğurtlu köz patlıcan
Bir dilim tam buğday ekmek
İki âdet karabuğday patlağı
Ara yesicay üç âdet karabuğday patlağı
Aksam18.00//
4 adet köfte (60-80gr)
4 adet yağsız mücver (glutensiz undan kabak ile yaptım)
2adet karabuğday patlağı
Dünden kalan minik çerez tabakları olurya onla havuç tarator yedim.
Spor//
3lt su bitti
Sabah 20dk tempolu işe yürüyüş
Öğlen 15dk yürüyüş
Akşam 20dk yürüyüş yaptım
Parka cikicam inşallah yürürsem yine etiketlerim kaptanlarimSitare55 LenaG Mthn83
Sadece saat ve su miktari zaten bunu sende biliyorsun. Geri kalani harika afiyet olsun canimSaat 14 de 1 dlm kek
Saat 21 de 1 tavuk pirzola 2 fırın patates 3 dlm kavun 1.5 kaşık pilav
Şu 1 lt kadar
Spor 7700 adim2
Moms granola nedü dedim gogil amcaya, sagolsun ogretti :) yemeğin ölçüleri gayet iyi yuruyus harika afiyet olsun canimSitare55 @Lena9 Mthn83
08 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr köy peyniri, 2 d. et füme, az domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 10 kırmızı dut, 3 yk moms granola, 1 tk fıstık ezmesi, tarçın
aralar 15.00-17.00
3 adet altınbaşak, labne peynir, 2 küçük salatalık
akşam 19.30
7 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk karışık kızartma, 2 yk yoğurt, söğüş salata, 2 adet altınbaşak
2 lt su
10.000 adım yürüyüş
Bugün neyse içimde bir sıkıntı var. Kendime bir uğraş bulmam lazım
Bir iki gündür ben de benzer hissediyorum aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum , bir De sağ gözüm segirince dua ederim bu ara çok segiriyor. Retro falan mı var acaba biraz genel olarak bir işlerde aksilik ya da sıkıntı gözlemledim. Tabi tamamen kuruntu da olabilir iyi düşünmek lazımBenimde içimde bir sıkıntı var Rabbim hayra çıkarsın kalbimi sıkıyorlar sanki
Sifa olsun canim yarin son telafi menusu ins
Afiyet olsun karabuğday patlakları biraz kaçmış su ve sporHayırlı akşamlar arkadaşlar
Öğlen 12//
Bir yk. tavuk sote
İki yk. yoğurtlu köz patlıcan
Bir dilim tam buğday ekmek
İki âdet karabuğday patlağı
Ara yesicay üç âdet karabuğday patlağı
Aksam18.00//
4 adet köfte (60-80gr)
4 adet yağsız mücver (glutensiz undan kabak ile yaptım)
2adet karabuğday patlağı
Dünden kalan minik çerez tabakları olurya onla havuç tarator yedim.
Spor//
3lt su bitti
Sabah 20dk tempolu işe yürüyüş
Öğlen 15dk yürüyüş
Akşam 20dk yürüyüş yaptım
Parka cikicam inşallah yürürsem yine etiketlerim kaptanlarimSitare55 LenaG Mthn83
Afiyet olsun canım su ve spor da güzelSelam kızlar disardaydim yeni geldim aşırı aşırı yoruldum hemen menu geliyor
08.08.24
11.00 1 avuç leblebi, salatalık
12.30
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık,peynir, zeytin
16.00 sade kahve, 2 dilim nektarı
17.30
2 kase çorba,azcik ekmek,2 çatal taze fasulye
Şu:2.5 lt
SPor: 10700 adım.LenaG
Canım baş bölgen çok terliyorsa sebumu dengeleyen bir şampuan kullanırsın mesela en basitinden head &shou…rs mentollü hem ferahlatıyor hem kepeği engeller hem mis gibi kokar.Şampuan seçimi etkiler mi ki bencede kokmamasi lazım çünkü çok dikkat ediyorum iyice duruluyorum kurutmaya uğraşıyorum çok aşırı terleme oluyor baş bölgemde ama yıllardır var bu sorun en son psikolojik olabilir dedi Dr ne yapacağımi şaşırdım iyi bir Dr a mi denk gelemedim yoksa bende mi sorun var bilmiyorum
Afiyet olsun hem tarhana hem nohutlu yemek fazla olmuş.İyi akşamlar canlar 8 Ağustos menüm
Saat 11
bir kase kadar yoğurtlu tarhana asi bir tabak nohutlu kabak yemegi
Öğleden sonra 10 fıstık tadımlık tarhana yedim
Akşam 7 de
Bir tabak tavuk kavurma,3yk bulgur pilavı çok az salata
LenaG
Afiyet olsun canım ya hurmalı ceviz ya şeftali ve acur olmalı benceMenüm
LenaG Mthn83
Kahvalti 9.00 : 1 yumurtadan omlet
2 ceviz , 25-30 gr peynir
salatalik domates bolca
1 kepce tarhana corbasi
Ara 12.30: Türk kahvesi
2 hurma 2 tam ceviz 1 seftali 1 acur
Aksam 18.15 :
6 kasik patatesli pirasa
4 kasik yogurt
1 dilim tbe
Su 2.5 litre+ 1.5 litre detoks suyu
Spor 12. 500 adim+ 4000 adim
Canım diyetisyen fiyatları çok değişken oluyor birkaç yerden fiyat öğren ona göre değerlendirÖzel diyetisyen e gitsem mi acaba ne kadar sizce diyetisyen fiyatları bütçem yok ama kenarda çok çok az bir param var yoksa devlete mi gideyim
Afiyet olsunSitare55 @Lena9 Mthn83
08 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr köy peyniri, 2 d. et füme, az domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 10 kırmızı dut, 3 yk moms granola, 1 tk fıstık ezmesi, tarçın
aralar 15.00-17.00
3 adet altınbaşak, labne peynir, 2 küçük salatalık
akşam 19.30
7 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk karışık kızartma, 2 yk yoğurt, söğüş salata, 2 adet altınbaşak
2 lt su
10.000 adım yürüyüş
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?