Boş durmak bize göre değil o zamanListe olarak yaklaşık olarak aynı oluyor zaten. Tabii boş ve rahat bir yerde yaşıyorsaniz devletteki De aynı ilgilenir ama kalabaliksa öyle uzun uzun şunu yer misin bunu sever misin diye soramaz. Bir De bildiğim kadarıyla devletteki ayda 1 falan görüyor ve mesaj atıp iletişime gecemiyorsun. Bir kaç yerle görüş gerekirse bunun için çok bütçe ayiramayacagini bir ilet bakalım ama baktın olmadı diğerini De çok güzel idare edersin sen eminim
Dikkat ettim De ben de boş durunca gerçekten düşünürken konu konuyu açıyor daha çok evham yapıyorum haklısın :)
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar prenses nasıl iyimi kabartılar ne durumda.Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın Nergis cim afiyet olsunGünaydın canlar dün giremedim menümü yazayım hala kardesimdeyim malum yine wc olayı ınsalhhh yarın tartıya yansıtmaz bugün döneceğim evime
Sabah 11
1 haslanmis yumurta
Domates Salatalık
Peynir zeytin 1.dilim ekşi maya ekmeği
Ogle
Karpuz 2 çatal.mozaik pasta
Akşam 20.00
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
Salata yogurt
Saat 10 da 2 top dondurma
Su 2 litre
Spor yüzme
LenaG Mthn83
Ellerine sağlıkCanm bende kışlık çorbalık tarhanası yapiyorum evde dün cige serdim kurumakta ,tarhana günlerim olmasından çok fazla yeri varEki Görüntüle 3463319
GünaydınGünaydın herkese. Finale bir kaldı. Heyecan var mı heyecan
GünayyddıııınnnGünaydın
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
İyi canım. Kabartilar soldu. Kabuk da baglamadi. Fos oldu. Soldu kabarcıklar.Günaydınlar prenses nasıl iyimi kabartılar ne durumda.
Günaydın hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun canım, okuyamıyorum burayı, bi ara gözüme çarptıİyi canım. Kabartilar soldu. Kabuk da baglamadi. Fos oldu. Soldu kabarcıklar.
Günaydın canım.Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Su çiçeği çıkardı canım. Çok korktum diğer çocuklara da bulaşır diye ama bulasmadi şükürler olsun.Çok geçmiş olsun canım, okuyamıyorum burayı, bi ara gözüme çarptı
Çok iyi geçmiş bile hafif atlattı neyseki.İyi canım. Kabartilar soldu. Kabuk da baglamadi. Fos oldu. Soldu kabarcıklar.
Günaydınlar canısıGünaydın canım
Günaydın Nergis cim afiyet olsun
Ellerine sağlık
Günaydın
Günayyddıııınnn
Günaydın ablacım
Günaydın canım
Afiyet olsun karabuğday patlakları biraz kaçmış su ve spor
Afiyet olsun canım su ve spor da güzel
Canım baş bölgen çok terliyorsa sebumu dengeleyen bir şampuan kullanırsın mesela en basitinden head &shou…rs mentollü hem ferahlatıyor hem kepeği engeller hem mis gibi kokar.
Afiyet olsun hem tarhana hem nohutlu yemek fazla olmuş.
Ara öğündekinde sorun yok akşam da güzel ama salatayı az tutma
Afiyet olsun canım ya hurmalı ceviz ya şeftali ve acur olmalı bence
Canım diyetisyen fiyatları çok değişken oluyor birkaç yerden fiyat öğren ona göre değerlendir
Çok şükür canım. Aşıdan dolayı hafif atlatır dedi doktor. Krem bile surmedik düzgün. Çok kaşıntısı da olmadı.Çok iyi geçmiş bile hafif atlattı neyseki.
Aşının faydası buda,çok sevindim hafif atlatmasına .Çok şükür canım. Aşıdan dolayı hafif atlatır dedi doktor. Krem bile surmedik düzgün. Çok kaşıntısı da olmadı.
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım dikkat etmelisin bir iki gün boyunca
Cok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bu ara çoğu kişi hasta
Kaptanım kusma gibi ciddi boyutta bir sey olmadı çok şükür. Rezene çayı içti dün. Bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Bugün spor yaparım inşallahCanım bir dr a görünsen iyi olur önce iyi hisset ondan sonra yaparsın sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?