Kışı seviyorum çünkü uykumu daha iyi alıyorumYa işte bu sene ne kadar zorlandığımı düşünün. Ben kış ne idi onu unutmuş bir insandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kışı seviyorum çünkü uykumu daha iyi alıyorumYa işte bu sene ne kadar zorlandığımı düşünün. Ben kış ne idi onu unutmuş bir insandım.
tamam kaptanımHazırlıkta da paylaşıyoruz canım
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim ama eksilme yok maalesef yürüyüş yapmalıyım yada sporAfiyet olsun canım güzel menü akşam makarnayı 3-4 yk tutup yanına bol salata ile daha iyi olur
Tadı çok hoşuma gidiyor inşallah bıkmam
Afiyet olsun kahvaltın en sevdiğim kahvaltılardan biri
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun yeşil mercimek candır köftesi de çok güzel oluyor
Ooo menüler süper gidiyor afiyet olsun
Günaydın canım Çok üzülüyorum ülkemde böyle şeyler görünce Kendinize dikkat edin Allah korusun sizi
Günaydın canım çok güzel eksi tebrik ederim.
Afiyet olsun çok güzel menüler
bir şekilde suyu arttırmamız lazım
Günaydın mutlu sabahlaaarrr
Ben de kış seviyorum ama sınavdan sonra için şurayı yazarım burayı yazarım diye düşünürken fark ettim de hep sıcak yerleri düşünmüşümKışı seviyorum çünkü uykumu daha iyi alıyorum
Olur canım merak etme aynen devamTeşekkür ederim ama eksilme yok maalesef yürüyüş yapmalıyım yada spor
Ben de bugün klinik pilatese başlıyorum bakalım aslında omuriliğimdeki eğrilik için yoğunlukla çalışacağız ama ben incelme de olur mu deyince programa onu da ekledi fizyoterapistCatlak bende de var canım hic dert etme hem kilodan hem dogumdan... Ama sarkma dersen hep sporla ve kismadan beslendiğimden dolayi olmalı sıkılasarak ilerledim
Bilmiyordum canımTebrik ederim canım
kızz kaptanlar salı tartısını özelden gönderiyor
Sağol canm lesli den bira sıkılabiliyorum benim bebelwr en küçüğü 4 e basacak evi batırıyorlar desem yeridir ev toplama yemek yapma onları dışarı çıkar parkta oynat derken akşam yürüyüşe zamn kalmıyor evde yapsam sporumu akşama artık yorgun düşüyorum yinede fırsatım olursa yapmaya çalışırim yada yürüyüş en kolayı geliyor bana iyi de geliyor,bugün zorlicam kendimiOlur canım merak etme aynen devam
evde leslie falan yapsan sıkmıyorsa seni (laf aramızda ben çok sıkılıyordum da leslie den )
Sorun yok canımBilmiyordum canım
Günaydın hanımlar
Cumartesi 64.90
Bugun 65.40
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar
menü yazmaya yüzüm yok ki kaptanımNerelerdesin sen menü tartı paylaşımı göremedim
tartıldım canımm ama unutmuşum kusura bakmaJasminium84 canım bugün tartılabildin mi
Amin canım.Çok üzgünüm canım Allah bir daha yaşatmasın
Depremi Kahramanmaraş ta yaşadık canım. Şimdi Erzurum'dayim tayin istedik.Neredesin canım sen
Yok ben sevmiyorum. Ben bahar insanıyım. Benim havam ne sıcak ne soğuk olacak. Hele sonbahara bayılıyorum.Kışı seviyorum çünkü uykumu daha iyi alıyorum
Teşekkür ederim canım benim daim olur inşallahTebrik ederim canım maşallah yine güzel eksilerle başladık
Tez zamanda temiz sonuç lar alın ınsalhhh dualarimiz seninle rabbim şifa versinYok canım, aynı ilk günkü gibi
patoloji sonuçları gelse, ona göre yol izleyecekler
Önemli olan farkında olman canım toparlarsinGunaydın hanımlar
ctesi 65.5
Salı 66.5
Fark+1kg
Çok abarttım. Bayramda bile bu kadar yememiştim
Ayy darısı bize maşallah sanaHarika zaten önemli olan verilecek toplam kiloya odaklanmamak... Ven tek basimaykende 90 larda basladigimda hep kucuk hedefler koymustum 3 kilio,5 kilo diye diye 35 olmustu
Klasik Türk kadiniyiz hepimiz sinirlendik mi mutfakta buluyoruz kendimizi her ne ise takma kafaya hiçbir şey kendinden Önemli ve kıymetli degilCumartesi 71.7
Bugün 72.4
Hafta sonu sinirden ne buldumsa yedim. Bağırsaklar çalışmaya başladı bu sefer artı oldu hoş dikkat etsemde artı oldu böyle işte
LenaG
Şifa olsunBen de bugün klinik pilatese başlıyorum bakalım aslında omuriliğimdeki eğrilik için yoğunlukla çalışacağız ama ben incelme de olur mu deyince programa onu da ekledi fizyoterapist
Olur mu canım ne kusuru 500 gr bir şey değil ki sen azıcık kıssan gider zaten