İyi yapmışsın eski fotoları saklamakla ben tel.de olanların hepsini arşivledim sanıp sildim şapşal gibiBenim diyetisyenimde istiyo ayda 1 çekiliyorum bende hemen siliyorum ona gönderdikten sonra görmeye tahammülüm yok:) ama önceden zayıf olduğum fotoları saklıyorum motivasyon açısından.
Aaa sen iyi 34 bedenleri görmüşsün:) benim en zayıf halim 74 kgdı :) ama spor ve diyetle zayıfladığım için daha ince görünüyordum. Şuanda da 91 olduğuma pek inanmıyolar ama işte basenlerim beni mahvediyo bi gitseler :) bende 38’i görmek istiyorum. Hedefim 65 kg ama 25 kg verebilir miyim hiç bilmiyorumİyi yapmışsın eski fotoları saklamakla ben tel.de olanların hepsini arşivledim sanıp sildim şapşal gibianca kıyafetlerim var onları da kutulayıp kaldırmıştım 1 tanesi duruyor ama 34 beden onu tekrar giyemem sanırım ama 38 bedene razıyım
Bugün bir cesaret deneyeceğim bakalım baya travma olmuş bende aşmaya çalışacağımHem sevmiyorum hem de mideme dokunuyor... Ama 1.5 dilim güllaçi mideye indirdim mesela
Hmmm bak bunu yapmalisin
Şu an kendinden memnun olmayabilirsin ama
Sonra vay canina ben ne yapmisim bravo bana diyeceksin
Cekmezsen de tüh keşke cekseymisim diyeceksin
Gördüm gördüm ama o kadar sağlıksız bir şekilde gördüm ki 24 yaşındaydım ve evlenmek üzereydim ve önemli olan görüntüm diyip günde 3 poğaçayla o hale gelmiştim. Göz altlarım mordu, annem rengimin hep atık olduğunu söyler çok kızardı bana.Aaa sen iyi 34 bedenleri görmüşsün:) benim en zayıf halim 74 kgdı :) ama spor ve diyetle zayıfladığım için daha ince görünüyordum. Şuanda da 91 olduğuma pek inanmıyolar ama işte basenlerim beni mahvediyo bi gitseler :) bende 38’i görmek istiyorum. Hedefim 65 kg ama 25 kg verebilir miyim hiç bilmiyorum
İnşallah ablacım sağlıkla verelim en önemlisi o sağlık elden gidince hiçbir şeyin anlamı kalmıyorGördüm gördüm ama o kadar sağlıksız bir şekilde gördüm ki 24 yaşındaydım ve evlenmek üzereydim ve önemli olan görüntüm diyip günde 3 poğaçayla o hale gelmiştim. Göz altlarım mordu, annem rengimin hep atık olduğunu söyler çok kızardı bana.
Canım sen zaten 2 çocukla baya efor kaybediyorsun ayrıca spor yapıyorsun menülerin güzel tabii ki verebilirsin
Hemen bakayım fiyatlarinaAy konuya atlamış gibi oldum ama canım moms granola ya bak en doğalı ve çeşitleri çok fazla
Seni anliyorumBugün bir cesaret deneyeceğim bakalım baya travma olmuş bende aşmaya çalışacağım
Biraz artmis ben genelde 5 li aliyordum... Bazen indirime giriyor o zaman hemen haber verelim birbirimizeHemen bakayım fiyatlarina
Evet fazla geldi bana daBiraz artmis ben genelde 5 li aliyordum... Bazen indirime giriyor o zaman hemen haber verelim birbirimize
Çok haklısın canım, sadece gece değil de gündüz yemiş olsaydım daha iyi olurdu.Afiyet olsun su olup akıp gitsin inşallah:) arada böyle şeyler yapmazsak diyet bitince saldırma psikolojisi yaşarız. Gerçekten ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüzde bence kontrollü esnemek şart yoksa bunu sağlıklı beslenme bilinciyle oturtamayız. İyi yapmışsın ablacım
Su an cokkk pahaliii ben de baktim almam yaa yulafi kendim pisiririm.dedimEvet fazla geldi bana daindirim olunca bana söylerseniz denemek için alırım
Bölgesel sporlara da ağırlık vermelisin canım, sadece diyet yeterli olmuyor basen için, ben de aynı dertten muzdaribim.Eskiden 61 62 kiloydum o kilolara gelim yeterli olck canım benim tek sorunum basenlrrim onlar çok kalın
Aaa evet bı ara bakarım metro marketde olurSu an cokkk pahaliii ben de baktim almam yaa yulafi kendim pisiririm.dedimya da metro marketten tek paket alirim.. 130 tl falan.. tek tercihin olursa eger yaban mersinliyi oneririm
Küçük bir deneme olacak sana canım, bence altından kalkabilirsin. Eminim sonrasında da çocuklarına tek başına yetebilirsen (eşinin olmadığı zamanlar), eşin varken destek olur zaten.Selam kızlar,
Annem doğumdan beri bendeydi bugün gidiyor İstanbul’a oy kullanacakmış
Salı günüde biz gidiyoruz gerçi ama bakalım 5 gün napıcam iki çocukla yalnız. Benim eşimde nöbet tutarak çalıştığı için bu süreçte 2 gece evde olmayacak hayırlısı bakalım bunuda halledicez:)
Ben 2 paketi 228 tl gördüm indirim diyorduSu an cokkk pahaliii ben de baktim almam yaa yulafi kendim pisiririm.dedimya da metro marketten tek paket alirim.. 130 tl falan.. tek tercihin olursa eger yaban mersinliyi oneririm
Bende bendeeee roberto carlos halt etmis yanimdaBölgesel sporlara da ağırlık vermelisin canım, sadece diyet yeterli olmuyor basen için, ben de aynı dertten muzdaribim.
Bu da çok mantıklı ama benim yolum çok uzun. O yüzden yoğurdu işyerindeki dolaba koyup, granola veya yulafı da kendi dolabımda saklayıp yapabilirim. Haftabaşından itibaren yapmaya çalışayım, inşallah düzen tuttururum.Ben şekersiz granolayı süt ya da yoğurtla karıştırıp yanıma alırdım sabah filtre kahveyle yerdim zayıf olduğum ve çalışan olduğum dönemde. Çok pratik oluyo taşıması da tavsiye ederim canım kalorisi de az oluyo
Cildin kuruysa bu cok iyi geliyor 150 ml harika biseyBen 2 paketi 228 tl gördüm indirim diyorduhoş ne ucuz ki geçen 50 ml güneş kremine 369 tl verdiğime halen inanamıyorum mesela
bence kilonun dağılmış olması daha iyi canım. Verdikçe her yerden gitmiş oluyor bu da iyi görünmemizi sağlıyor. Basen ayrı bir olay ama, zayıf olan insanın bile bazen basenleri geniş olabiliyor ve zor gidiyor.Ay kızlar ben de hep söylenmişimdir top gibiyim diye benim komple kilolu mesela bir bölgede toplu değil ayakkabı numaram bile 38.5 dan 40 yükseldiBen de hep derdim bari bir bölgede olsun da oraya uygun egzersizle inceltirdim daha kolay olur diye ama öyle olmuyormuş anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?