- 23 Haziran 2019
- 9.247
- 41.866
- 548
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallahGünaydın canım
Süpersin cumartesi gümbür gümbür geleceksin demek kiHer daim Işıl Işıl parlaman dileklerimle
![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Rapci :rapci: :rapci:](/images/smiley/rapci.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallahGünaydın canım
Süpersin cumartesi gümbür gümbür geleceksin demek kiHer daim Işıl Işıl parlaman dileklerimle
![]()
Gelir inşallahRegl olursam normale döner muhtemelen. Günlerdir bayağı ağrı çekiyorum artık lütfen gelsin
Özellikle oruç tutarken daha kıymetli canım![]()
Hasta yatıyor evdeNeden ki canım kendine yapma bunu
Günaydın canımGünaydın![]()
![]()
Sanada geçmiş olsun sakın ihmal etme git bir an önce doktora,çok sağol canımcımDarısı başıma 3 aydır sakatım , bi gidemedim ortopediye. Dur daha gencizgeçmiş olsun canım
![]()
Günaydın canım ekürimGünaydınlar hanımalr![]()
Canım çok teşekkür ederimSenin kadar heyecanlanıyorum inan ki![]()
Günaydınlar en fıstık ekürim benimGünaydın canım ekürim![]()
Sağolasın kaptaniçemmm hep birlikteGün aydığı gibi gözün de aymış LenacimDaim olsun
![]()
GünaydınGünaydınlar hanımalr![]()
Sözlerin güzeli güzel kalplerden gelirmişGünaydınlar en fıstık ekürim benim![]()
Uzgunum canim yediktzn sonra bir pismanlik basti béni pismaniye yersen pismaniye olursunAklıma gece gece çikolatalı pişmaniye düşürdüğün için seni kınıyorumafiyet olsun
![]()
Saol canim evet biri olsaydi iiyiydi Ama gorumceme gittik gece turkiye d'en gelmis tu taze taze getirmis koydu onume yemesem olmazdiAfiyet olsun canım, menün bisküvi ve pişmaniyeler haricinde güzel. Keşke sadece biri olsaydı, adımların çok güzel
Kalp kalbe karşıymış derler çıtırcımSözlerin güzeli güzel kalplerden gelirmiş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mutluluk paylaşildikca cogalirmis ekürim. İki günde 1400 gr vermişim.Kalp kalbe karşıymış derler çıtırcım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bayılırım her bölümü izledimEn sevdiğim kadın oyuncu, taa dijitürk zamanlarından 1kadın 1erkek falan izlerdim. Kadın her rolünü yaşıyor resmen.
Kesinlikle öyle çıtırcım çok haklısın paylaştıkça güzel herşey.Mutluluk paylaşildikca cogalirmis ekürim. İki günde 1400 gr vermişim.Çıtır diye diye beni gerçek çıtır yapacaksın kalbini yerim senin
![]()