Teşekkür ederimYarum elma gönül alma
Afiyet olsun tatlım
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun canım, misafirliğe rağmen iyi atlatmışsın.
Bence fazla olan bir şey yok canım, sabah zaten ekmek yememişsin, afiyet olsun, menün güzel. Pastadan da yememiş gibisin.
Afiyet olsun canım, akşam bu kadarla kalmak büyük başarı, adımların çok güzel.
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Menün de gayet güzel.
Pasta olmamış diyecektim ki adını gördüm miniciğim, afiyet olsun. Eşinin doğum günü kutlu olsun tekrardan, ailenize mutluluk huzur diliyorum.
Afiyet olsun canım, menü de sporlar da çok güzel. Su muhteşem.
Afiyet olsun canım, menü ve sporlar çok güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun
Afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Yulaflı elmalı chia tohumlu yoğurt
Öğle
Üç tane karabugdaylı biber dolması
Akşam
İki dilim yulaf lavaş
İki dilim peynir
Tavada iki yumurta
Şekersiz çay
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie ve 5599 adım
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3400832
Yok be kuzum bu yaşta ne efkarıEfkarlandım mı cancağızım sen..
Selamlar Arkadaşlar
Bugün Diyetisyen kontrol günümdü
Andulasyona girdim
Diyetim değişti Ramazana uygun verildi
Bugün tam 1 ay oldu Diyete başlıyalı
Çok şükür güzel geçti
İnşallah sağlıkla zayıflamaya devam ederim
Tartıldım ölçümlerim yapıldı
Başlangıç
14 Şubat 2024 :116
14 Mart 2024:108.7
Toplam 7kilo 300 gram gitmiş
5 kilo 800 gram yağdan
Ödem dağılmaya başlamış
Sıvı dağılımı oluşuyor vücutta dedi.
Hedefimiz 108 di yaklaşmışız çok şükür
Yeni hedefimiz 106 .
Canım normal değere cok yakın... insallah sorun yoktur.Sağlıkçı arkadaşlarım birşey soracağım izninizleDün kan tahlili verdim.Görüntüdeki değerim biraz düşük çıkmış Google baktım böbrek ile ilgili diyor korkmam lazım mı? Doktora yarın gidicem ama kafama takıldı Diğer değerlerim hep normal bu değer böyle olunca biraz evhamlandım ben
Süper canım, benim yürümek için hiçbir mecburiyetim yok. Özellikle çıkıp yürüyüş yapmam lazım, onu da canım istemiyor.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım.
Çocukları okula götür getir derken biraz da üstüne yürüyorum iyi oluyor. Hiç yoktan iyidir yani
Umarım hayırlısı neyse o olur oğlun içinKızlar çok gerginim.
Büyük oğlum akran zorbaligindan 2 senedir sorunlu artık bizde yorulduk. Okula geldik sınıf değişimine. Müdürle yüz yüze gelmek çok can sıkıcı ama oğlumun hem psikolojik hem akademik gelişimi için bir adım atmamız gerekiyor
Çok sevindim iyi ol hepToparladım bıraz kuzum ıdare edıyorum dıyelım sagolasın cok
Cok geçmiş olsun nasılsın simdiGünaydın kizlar
Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canımSelamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
İyi olmana sevindim canım, inşallah okulla ilgili sorunu da çözmüşsünüzdür. İyi geceler.Canlar bugün uykudan gözüm açılmıyor. Mutfağı bile yalandan topladım. Hepinize iyi geceler
İyiyim merak etmeyin. Seviliyorsunuz
Bebek attırıyo bu adımları sağolsun oturmaktan nefret ettiği için evin içinde bi oraya bi buraya yürüyorum gün boyu:)Maşallah bebekle bu kadar adımafiyet olsun bu arada
Yok canim sahur yapmiyorum iki gundur.Tesekkur ederimAfiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Sanırım sahur da yapmamışsın.
Çok geçmiş olsunElhan Mthn83
Kusura bakmayın bugün tüm günüm hastanede geçti sahur yaptım normal yumurta poğaça zeytin
Sabah mide ağrısıyla kalktım daha sonra kusma ishal devam etti hastaneye gittim sabahtan beri iğne serum daha yeni kendime geldim bağırsaklarda gaz birikmesi midede iltihap gastirit denildi akşamda yiyemedim saat 10 da vişne suyu eti kepekli bisküvi birazda tuzlu kraker kusura bakmayın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?