Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım, nasıl oldu şimdi eşinArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar yataktan yeni çıktım bayağı kötü unutmuşum ateş vucut ağrısı tartilamadim öküzden yarın tartilip bildirim yapabilirim anca
DUYURU@Cordelia
LenaG
@Mthn83
M Minicikfzt
@TemelinSafinazi
uranus35
@Beth18
Mutlu1anne
@deli bir dombili
@aypare ackerman
Jasminium84
Busra196
@Tatli Manolya
74FRIDA
@WunderLost
@arke
@sara_28
@Ceeeeeeeeeeee
tomrs
@yazarhanim35
@gezegenfeza
@pastelfit
@Papatyamaviss
@Tesnim1903
serap911
L LESA76
@badem000
@minerva1988
Nergis 35
@s i d e l y a
@trueliving_
@Lavinia_98
@zeyneppk
Ellssa
@TemelinSafinazi
@Keira-
@Leyl35
@freejourney
Elhan
@HuzuRRR
@sibel_84
@Tutku44
@arwengsd
@kumsal68
@seyrulsefer
İlk sayfada Ramazan Duyurumuzu okumanızı gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.
Popüler Konu - Ellssa ile MasterFit
@Zipzip- KURUCU KAPTAN @Boncuk2307 Spor Kaptanı @Ellssa Kaptan ♥️Masterfit (Kilo + menü yazmak zorunlu) 💙MasterFit (Kilo +menü yazmak zorunlu) ⭐cumartesi gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur ⭐kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer ⭐kaptanlar...www.kadinlarkulubu.com
ellerine sağlık canımm kaptanımmLİG SIRALAMASI 09.03.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 60.00 @Mthn83 70.50 @aypare ackerman 60.85 M Minicikfzt 70.85 @deli bir dombili 61.50 @gezegenfeza 70.90 uranus35 63.15 serap911 73.00 @Ceeeeeeeeeeee 63.55 @WunderLost 73.40 @Papatyamaviss 64.50 Busra196 73.70 @Beth18 65.00 L LESA76 74.30 @kumsal68 65.00 @trueliving_ 75.50 tomrs 65.80 @zeyneppk 76.50 @TemelinSafinazi 65.90 @Cordelia 76.75 @pastelfit 66.00 Nergis 35 66.30 @minerva1988 66.40 Elhan 66.55 @Lavinia_98 68.40 Ellssa 68.70 @HuzuRRR 69.30 @Tesnim1903 69.40 @badem000 69.90
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.90 Mutlu1anne 95.48 @Cikolatali brokoli 88.20 @sara_28 99.40 @arke 88.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 109.70 @freejourney 56.60 @Ece Didem 111.10 @Leyl35 57.50 74FRIDA 111.20 @Keira- 59.30
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda sadece bildirim yapan arkadaslarimizi kapsamaktadır.
Teşekkürler kaptan,dün aşırıya kaçmış olabilirim,kaçamak birgundu bugün başka birgün ve ben kararlıyım ,sahurda yemedim canm istemedi etkisi nasıl olack bakalımAfiyet olsun canım Çiğköfte yok ki olsa ne yazar
Konturol ne zamanBenim diyetisyen 3 ayda 5 kaşık makarna 6 kaşık bulgur pilavı verdi. Ne çikolata ne tatlı yok. Bakalım Ramazanda ne verecek
Mantıklıymış bende az su içiyorum kahveyi çayı daha çok içiyorum insan böyle bir düzen tuttursa daha çok işe yarar dimiiiAfiyet olsun Kaptanım Su az olmuş
Çok çay içmişsin her içtiğin çay için 1 bardak su içmen lazımdı.
Ödem tutmasın diye
Günaydın ve kolay gelsin canımGünaydın herkese. Hayırlı ramazanlar güzel haftalar diliyorum. Reglden dolayı Ramazan’a bir hafta geç başlayacağım malesef henüz bana Ramazan gelmedi sağlıklı diyet kahvaltımı yaptım şimdi temizliğe girişiyorum ev çok kötü durumda 3-5 saat yokum ben temizlik yapıyor olucam. Kendinize çok iyi bakın seviliyorsunuz güzel kadınlar
Gün biraz geç aydı kankişimGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Günaydın kaptanim.Günaydın Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İftarı lütfen hafif geçirelim.
Ay çok sevindimEvet guzel fikirmis yemek koymustum ben Ama bu dedigin aklimda olucak canim
Sorma bende bugun cok abarttim pazar sendromu evden cikamadik hava yagisli gidip gelip yedim malesef
Kizlarr bulundu kedim bu oglen dondu Sabah bir tur attim yine konukomsuyla konustum tam artik umidimi kesmistim yagmur yagmaya basladi benim minnos kosa kosa sirilsiklam geldi cok sukur uzulurdum dinmeseydi
Gercekten insan 1 bardak su 1 kase çorba içince bile doluyor yiyemiyor ama güzel menü bu şekilde olursaGünaydın kaptanim.
İftar için evdeki hesap, çarşıyi bilemiyorum
Domates çorbası
Köfte ( dört )
Salata
Belki iki dilim patates
Avuc içi kadar pide
Bol su içersem yemeklere yer kalmayabilir. Hafif geçirmeye çalışacağım inşallah.
İki yıldır oruç tutmuyorum o hissi bile özledimseneye sütüm bitmiş olursa tutacağım ben de inşallah Allah kabul etsin hepinizin oruçlarını inşallahGercekten insan 1 bardak su 1 kase çorba içince bile doluyor yiyemiyor ama güzel menü bu şekilde olursa
Hayırlısı ile seneye tutarsınız hiç canını sıkma benimde ramazanda gözüm hep o soğuk karpuzu sıcacık yaz gunlerini arıyor alışamadım hiçİki yıldır oruç tutmuyorum o hissi bile özledimseneye sütüm bitmiş olursa tutacağım ben de inşallah Allah kabul etsin hepinizin oruçlarını inşallah