Menü çok güzelCanlar ben menümü yazayım, sporuma gideyim.
8 Mart Cuma menüsü
12:00 sabah
Yarım avakodo, maydanozlu 2 yumurta salatası, 6 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, çay.
13.30 ara (keşke yapmasaydım)
1 kase karışık Siirt fıstığı ve kabak çekirdeği.
Akşam yok, çerez çok tıkadı.
Su 2 litre
Spor 1 saat yüzme 300 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Özelden paylaşır mısın :)Çok memnunum ben online diyetisyen benimki çok diyetisyenle çalıştım ama hep aç gezerek verdim bu seferki başka
Afiyet olsun güzel menüCanlar ben menümü yazayım, sporuma gideyim.
8 Mart Cuma menüsü
Yarım avakodo, maydanozlu 2 yumurta salatası, 6 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, çay.
Su 2 litre
Elhan Cordelia Mthn83
Afiyet olsun
Evet buna katılıyorum kendi başımdan geçen tecrübemi soyleyeyimKesinlikle ağzımızdan ne çıktığı, gönlümüzden ne geçtiği çok önemli. Allah sana da tez zamanda şifa versin inşallah.
Teşekkür ederim canımSüper menü işte budur
Afiyet olsun canım menü çok güzelMenüm sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
Patlıcanlı domatesli bir sos ( yağ 0)
Peynir
1 galeta. Kahvaltıyı sağlam yaptım
Ara: disaridaydim acıktım 1 nesfit yedim 82 kalori ama sağlıklı birşey olduğunu düşünmüyorum birdaha yemem. İçinde koruyucu filan vardı
Aksam 17.30
Fırında tavuk budu 3 dilim patates ince dilim
1 kase yoğurt
Cordelia Elhan Mthn83
Afiyet olsunİyi aksamlar
8 mart beslenme listem
10:00
2 pirinc patlagi arasi labne avokado
13:00
Yaban mersinli sütlü moms granola
15:30
Sütlü türk kahvesi
17:30
Kefir,keten tohumu,kuru erik,kakao smoothie
Senfoniye gidiyorum yanima kahve ve piko aldim belki canim isterse yerim
Elhan M Minicikfzt
Sabah 40 dk eliptik yapmistim simdi yuruyus mesafemde oldugu icin adım sayımı toplu yazarimCordelia
Etiketlemeyi unutmuşum08.03.2024
Ben de menümü yazayım daha doğrusu 1 şey var o da :
1 demet maydanoz,4 servis kaşığı ev yoğurdu,2 salatalık,1 limon,2 şişe soda,biraz su bızzt
baya çok oldu bütün gün bunu içtim
Limonla kaynatıp burnumu tıkayarak içiyordum maydanozu ama bu smoothie nin tadını çok sevdim. Cordi nin diyetisyeni sağolsun
Ohhh ıyi yapmışsın fırsatçılar özel gün diye artırmıştır Afiyet olsun canım zaten sen kendin ciceksin kankişimPazar alışverişini yaparken kendime çiçek alayim dedim. En çok sevdiğim frezyayi üç dört dal demet yapmış cicekçi. Fiyatını sordum 150 TL dedi. Teşekkür edip yandaki yeşillikçiden kendime bir demet pezik pancar aldım.
Afiyet olsun canim Akşama acikmazmisin spora da gideceksinCanlar ben menümü yazayım, sporuma gideyim.
8 Mart Cuma menüsü
Su 2 litre
Elhan Cordelia Mthn83
Gayet de güzel Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Sağol canım inşallah.Kolay gelsinihe ekmekler çok güzel oluyor tuzsuz sağlıklı olduğunu düşünüyorum birde çavdar ekmegiyse yada tam buğdaysa normal un karistirmiyirlar bende yiyorum evet biraz karışık ama çok sağlıklı yarın süper - göreceksin afiyet olsun rakibimm
Ben de eskiden çıldırmış gibi kitap okurdum, yakın zamanda tekrar başladım çok şükür. Bugün kitap listesi de oluşturdum. Hepsini birden almak zor olduğu için kütüphaneden ödünç kitap alma fikrini neyse ki akıl ettim, hemen birkaç gün içinde kütüphaneye gidip kitaplar alacağım. Hadi sen de başla canım okumaya tekrardan, kiloları zaten halledeceğiz onda sıkıntı yok.Yakında d&r dan sana başlanacağım. Zayıf olmak ve eskisi gibi kitap okumak en büyük hayallerim
Teşekkür ederim canım. Günlerdir duruyor evde ve ben kendimi tutuyordum, bugün üzgün olunca herhalde tutamadım. Normalde bu kadar yiyemem bile ama bugün niyeyse tıkanmadan yedim resmen.Menü çok güzelçerez evet çok olmuş ama akşam yemedigin için dengelemis
Aynen öyle canım, bayağı çokAfiyet olsun güzel menütam kuruyemiş biraz fazla diyecektim ki akşam yemeği yok demişsin sustum
Neler belirledin ?Ben de eskiden çıldırmış gibi kitap okurdum, yakın zamanda tekrar başladım çok şükür. Bugün kitap listesi de oluşturdum. Hepsini birden almak zor olduğu için kütüphaneden ödünç kitap alma fikrini neyse ki akıl ettim, hemen birkaç gün içinde kütüphaneye gidip kitaplar alacağım. Hadi sen de başla canım okumaya tekrardan, kiloları zaten halledeceğiz onda sıkıntı yok.
Şükürler olsun ki olmuş canım, kolik bebek aşırı zor ama geçiyor ne de olsa. Allah yokluğunu göstermesin, uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.Evet buna katılıyorum kendi başımdan geçen tecrübemi soyleyeyim
12 sene bebeğim olmadı uyanik olduğum bir gece dışarıdan bebek ağlama sesi geliyor bende sesli bir şekilde Allahim benim evimden ne zaman böyle bebek ağlama sesleri gelicek dedim ve bunun ile.imtihan oldum
12 sene sonra bebeğim oldu ve kolik bir bebekte 6 ay boyunca her gece ağlama krizi yasiyorduk aklıma hemen bu sözüm geldi
Dan Brown kitaplarıNeler belirledin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?