- 26 Temmuz 2017
- 4.209
- 8.840
- 158
- 31
Ben lavabodan sonra tartılıyorum direkt aslında kahvaltıyı sonra yapıyorum ama çok susamış uyanıyorum hemen su içiyorum tartılıpBen eğer evdeysem uyandıktan en az 2 saat sonra tartılıyorum, uykunun ödemi de gitmiş oluyor, vücut kendini toparlamış oluyor.
Ben her sene döner döner maeve binchy nin kitaplarını okurum meselaBen yalnız kalmayı ve içim boşalana kadar ağlamayı çok severim, içindeki zehri atmak gibi geliyor. Kitaplar iyi gelmez mi insana, senin yöntemine de bayıldım. Bana kitap önersene, elimdekiler bitti ne alsam da okusam diye aranıp duruyorum.
Teşekkür ederim canım, ben bunu incelerim.Ne sorunu olcak canım
Susamış olmasan biraz beklerdin, belli ki kalkar kalkmaz tartılıyorsun. Vücudun günün ilk ödemini atmamış oluyor.Ben lavabodan sonra tartılıyorum direkt aslında kahvaltıyı sonra yapıyorum ama çok susamış uyanıyorum hemen su içiyorum tartılıp
Grange ismini duymuştum canım ama kitaplarını hiç okumadım, onlara bakayım. Ben de bilimkurgu, gerilim vs. severim. Bu iki yazara da bakayım teşekkür ederim.Ben her sene döner döner maeve binchy nin kitaplarını okurum mesela
Jean christophe grange severim gerilim falan
İçim bi nebze rahatladı burada herkes aynı şeyi söylüyor demek ki ben uç hedefler bekliyorum:) sen nasılsın bugün ?Haftada iki hem çok mümkün değil hem de sağlıklı değil canım, yavaş gitsin kalıcı olsun. Boyun da çok güzelmiş, yakında çok daha iyi görünmeye başlarsın.
Hep öyle değil midir insanlar onların istedikleri gibi davranmayı bıraktığımızda sen değiştin derler. Ama bu değişim çok güzel ve rahatlatıcıdır. Umarım daha fazla incinmeden yolculuğuna devam edersinHer gün yüz yüze bakmak zorunda olduğum ve arkadaşım sandığım insanla ilgili farkındalıklar yaşadım, kendi aptallığıma kızdım canım. Detaylar aklıma geldikçe de çok canım sıkıldı, karşıma da bu söz çıktı. Ben şimdi bu farkındalıkla farklı davranmaya başlayacağım haliyle ve sonunda sen çok değiştin lafını ben duyacağım. Öyle bir şey işte.
Evet canım senin istediğin ancak şok diyetlerle falan olur onlar da sağlıksız ve verdiğinden çok daha hızlı geri döner.İçim bi nebze rahatladı burada herkes aynı şeyi söylüyor demek ki ben uç hedefler bekliyorum:) sen nasılsın bugün ?
Ha bir de millenium serisi var canım ciğerim Ejderha dövmeli kız vsGrange ismini duymuştum canım ama kitaplarını hiç okumadım, onlara bakayım. Ben de bilimkurgu, gerilim vs. severim. Bu iki yazara da bakayım teşekkür ederim.
Canımmm çok sağol. Değiştin dedikleri yerde de gereken cevabı verip önüme bakarım artık. İnsanları çok kolay takmam aslında, sanırım içime attığım şeylerin ortaya çıkmasına sebep olduğu için böyle etkilendim, öfkem kendimeydi belki de. Neyse çok şükür iyiyim canım.Hep öyle değil midir insanlar onların istedikleri gibi davranmayı bıraktığımızda sen değiştin derler. Ama bu değişim çok güzel ve rahatlatıcıdır. Umarım daha fazla incinmeden yolculuğuna devam edersin
Hepsini not alıyorum canım, süpersin.Ha bir de millenium serisi var canım ciğerim Ejderha dövmeli kız vs
Yakında d&r dan sana başlanacağım. Zayıf olmak ve eskisi gibi kitap okumak en büyük hayallerimHa bir de millenium serisi var canım ciğerim Ejderha dövmeli kız vs
Afiyet olsun çok da saçma sapan değil bence canım haksızlık etme kendine
Teşekkür ederimAfiyet olsun çok da saçma sapan değil bence canım haksızlık etme kendine
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?