Zeynepcim nasıl bir şey bu kurabi bizimle paylaşir misin
Evt canim bu .3 adet yiyebiliyorum
Bu kesinlikle senin aptallığın değil, güzel kalbinin temizliği, herkesi kendin kadar iyi niyetli zannediyor olmanHer gün yüz yüze bakmak zorunda olduğum ve arkadaşım sandığım insanla ilgili farkındalıklar yaşadım, kendi aptallığıma kızdım canım. Detaylar aklıma geldikçe de çok canım sıkıldı, karşıma da bu söz çıktı. Ben şimdi bu farkındalıkla farklı davranmaya başlayacağım haliyle ve sonunda sen çok değiştin lafını ben duyacağım. Öyle bir şey işte.
Çok çok önemli hem de. Yakın zamanda yaşadığımı anlatayım sana, burada daha önce de anlattımKesinlikle ağzımızdan ne çıktığı, gönlümüzden ne geçtiği çok önemli. Allah sana da tez zamanda şifa versin inşallah.
Ben de sana bir tavsiye vereyimGrange ismini duymuştum canım ama kitaplarını hiç okumadım, onlara bakayım. Ben de bilimkurgu, gerilim vs. severim. Bu iki yazara da bakayım teşekkür ederim.
Dan brown çoğu kitabını sevdim, grange da severim, ejderhali dövmeli de güzeldi , empati, Zar adam güzeldi, aklından bir sayı tut serisi de güzeldi . Genelde polisiye tarzı seviyorsun galibaDan Brown kitapları
Jean christope grange kitapları
Millenium serisi
Ejderha dövmeli kız
İhanet noktası
Empati
Aklından bir sayı tut John verdon
6. Kromozom
Kızım olmadan asla
Psikiyatrist wulf dorn
Zar adam
Pal sokağı çocukları
Simyacı
Simyacinin sırrı
Şimdilik bunlar canım. Yorumlara ve kitap açıklamalarına baktım, hoşuma gittiler. Kütüphanede daha detaylı inceleyeceğim. Varsa öneriler, her zaman açığım.
Kahvalti guzelmis aksam yesemiydin diye dusundum gece atak gelirse frenle kendini olurmu sporda var daha ne olsunCanlar ben menümü yazayım, sporuma gideyim.
8 Mart Cuma menüsü
12:00 sabah
Yarım avakodo, maydanozlu 2 yumurta salatası, 6 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, çay.
13.30 ara (keşke yapmasaydım)
1 kase karışık Siirt fıstığı ve kabak çekirdeği.
Akşam yok, çerez çok tıkadı.
Su 2 litre
Spor 1 saat yüzme 300 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Ben genelde çok insan sevmem zaten, yakın zamanda en yakın arkadaşımı kardeşim dediğim insanı kaybettim vefat etti. O gidince insan birilerine tutunmak istiyor, bu arkadaşı da yakın gördüm. Ben bu kadar emek verince karşıdaki de versin istiyorum ama öyle olmuyormuş, bu olay yaşadığım kaybı bir kez daha tokat gibi yüzüme vurdu o yüzden çok üzgünüm. Kimsem yokmuş hissi uyandi, yaa bilmiyorum tam olarak anlatamıyorum bence.Bu kesinlikle senin aptallığın değil, güzel kalbinin temizliği, herkesi kendin kadar iyi niyetli zannediyor olman
Ben de çok yaşadım ve çözümü çaktırmadan yavaş yavaş uzaklaşmakta buldum
Şimdi çok az insan vardır etrafımda ama hepsi çok kıymetlidir, kıymetimi de bilirler
Ben buna hep inanırım canım, hatta eşimi de sık sık uyarırim dikkat et diye.Çok çok önemli hem de. Yakın zamanda yaşadığımı anlatayım sana, burada daha önce de anlattım
Bir güm görümcemleri, kv ve annemleri yemeğe çağırdım ve menümde farklı tariflerde vardı daha önce hiç yapmadığım ve herkes bayıldı
Görümcem dedi jasminiumun eli çok lezzetli hem de seviyor da yemek yapmayo değişik şeyleri denemeyi
Ben de dedim ki evet gerçekten çok seviyorum ama temizliği de bi o kadar sevmiyorum, temizliğimi biri yapsın ben bütün gün mutfaktan çıkmasam da olur
Ve bunun üzerinden 2 hafta geçti geçmedi hem 2 kızım da hem eşim de çölyak çıktı ve ben o gün bugündür gerçek anlamda mutfaktan çıkamıyorum sürekli birşeyler hazırlıyorum beslenmelerine, eşime ekmek yapıyorum vs vs
Bunları da not ediyorum canım çok sağol.Ben de sana bir tavsiye vereyim
Bu tarz kitaplara ben de bayılırım, bilim kurgu değil de polisiye ve gerilime
Tess gerritsen çok güzel kitapları var
Mary higgins clark
Ve tabii ki benim favorim eğer okumadıysan kesinlikle Agatha christie
Evet canım bu tarzı çok seviyorum, okurken merak ve heyecan duymak istiyorum. Olasılıksız ve dijital Kale favorilerimdir mesela. Sen de bunları seviyorsun belli ki.Dan brown çoğu kitabını sevdim, grange da severim, ejderhali dövmeli de güzeldi , empati, Zar adam güzeldi, aklından bir sayı tut serisi de güzeldi . Genelde polisiye tarzı seviyorsun galiba
Başın sağolsunBen genelde çok insan sevmem zaten, yakın zamanda en yakın arkadaşımı kardeşim dediğim insanı kaybettim vefat etti. O gidince insan birilerine tutunmak istiyor, bu arkadaşı da yakın gördüm. Ben bu kadar emek verince karşıdaki de versin istiyorum ama öyle olmuyormuş, bu olay yaşadığım kaybı bir kez daha tokat gibi yüzüme vurdu o yüzden çok üzgünüm. Kimsem yokmuş hissi uyandi, yaa bilmiyorum tam olarak anlatamıyorum bence.
İnşallah yanındakiler hep kıymetini bilirler canım, hiç uzmesinler seni.
Ben buna hep inanırım canım, hatta eşimi de sık sık uyarırim dikkat et diye.
Esin ve çocukların için çok geçmiş olsun, az çok ne olduğunu biliyorum. Gerçekten zor bir beslenme düzeni, Allah yardımcınız olsun.
Bunları da not ediyorum canım çok sağol.
Allah rahmet eylesin canım çok çok üzüldüm, başın sağolsunBen genelde çok insan sevmem zaten, yakın zamanda en yakın arkadaşımı kardeşim dediğim insanı kaybettim vefat etti. O gidince insan birilerine tutunmak istiyor, bu arkadaşı da yakın gördüm. Ben bu kadar emek verince karşıdaki de versin istiyorum ama öyle olmuyormuş, bu olay yaşadığım kaybı bir kez daha tokat gibi yüzüme vurdu o yüzden çok üzgünüm. Kimsem yokmuş hissi uyandi, yaa bilmiyorum tam olarak anlatamıyorum bence.
İnşallah yanındakiler hep kıymetini bilirler canım, hiç uzmesinler seni.
Amin bitanem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesinBen buna hep inanırım canım, hatta eşimi de sık sık uyarırim dikkat et diye.
Esin ve çocukların için çok geçmiş olsun, az çok ne olduğunu biliyorum. Gerçekten zor bir beslenme düzeni, Allah yardımcınız olsun.
Rica ederim, keyifli okumalar dilerimBunları da not ediyorum canım çok sağol.
Bir dönem baya okumuştum, uzun zamandır okumadım bir ara bakayım tekrar :)Evet canım bu tarzı çok seviyorum, okurken merak ve heyecan duymak istiyorum. Olasılıksız ve dijital Kale favorilerimdir mesela. Sen de bunları seviyorsun belli ki.
Geçmiş olsun tatlım inşallah iyisindirElhan Mthn83 8 Mart menüm
Kahvaltı yok rahatsız olduğum için
15;30 düğün çorbası 1 kase
Ara kahve 1 karabuğday patlğı üstüne 1 tk f.ezmesi 1çk bal 1 küçük kurabiye
Akşam 19;00
Tavuk suyuna tarhana çorbası 1 kase
1 tabak yeşil salata üzerine tavuk göğsü yanındakiler de kırmızı pancar
3 yk yoğurt 1 tk çörek otu ( 3 yk penne makarna zaten çok sığmıyor kaşığa)
Afiyet olsun tatlım çerezden sonra denge yakalaman harika olmuş sen zaten bu işi biliyorsunCanlar ben menümü yazayım, sporuma gideyim.
8 Mart Cuma menüsü
12:00 sabah
Yarım avakodo, maydanozlu 2 yumurta salatası, 6 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, çay.
13.30 ara (keşke yapmasaydım)
1 kase karışık Siirt fıstığı ve kabak çekirdeği.
Akşam yok, çerez çok tıkadı.
Su 2 litre
Spor 1 saat yüzme 300 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor zaten güzel daha da ekleyecekmissinİyi aksamlar
8 mart beslenme listem
10:00
2 pirinc patlagi arasi labne avokado
13:00
Yaban mersinli sütlü moms granola
15:30
Sütlü türk kahvesi
17:30
Kefir,keten tohumu,kuru erik,kakao smoothie
Senfoniye gidiyorum yanima kahve ve piko aldim belki canim isterse yerim
Elhan M Minicikfzt
Sabah 40 dk eliptik yapmistim simdi yuruyus mesafemde oldugu icin adım sayımı toplu yazarimCordelia
Afiyet olsun canım ama tek öğüne nasil dayandın08.03.2024 menü
08.30
Sade americano
09.30
Bir paket eti form
13.00
2-3 kaşık yoğurtlu atom
200 gram mantarlı steak
2 dilim tam buğday ekmeği
14.00
Türk kahvesi
2 ufak parça çikolata
Su:2 lt
Elhan M Minicikfzt
Ekmek ve eti form yedim canım üstüne bir de çikolata yedimAfiyet olsun canım çok güzel menü spor zaten güzel daha da ekleyecekmissin
Afiyet olsun canım ama tek öğüne nasil dayandın
Çikolata beni asla doyurmaz aksine iştahımı açarEkmek ve eti form yedim canım üstüne bir de çikolata yedim
Benimde öyle yemekten bıkmayacağım tek şeyÇikolata beni asla doyurmaz aksine iştahımı açar
Casminim mutfaktan çıkamama karması tutmuş peki evi temizleme işiyle ilgili bir gelişme var mı sonuçta birbiriyle bağlantılıBu kesinlikle senin aptallığın değil, güzel kalbinin temizliği, herkesi kendin kadar iyi niyetli zannediyor olman
Ben de çok yaşadım ve çözümü çaktırmadan yavaş yavaş uzaklaşmakta buldum
Şimdi çok az insan vardır etrafımda ama hepsi çok kıymetlidir, kıymetimi de bilirler
Çok çok önemli hem de. Yakın zamanda yaşadığımı anlatayım sana, burada daha önce de anlattım
Bir güm görümcemleri, kv ve annemleri yemeğe çağırdım ve menümde farklı tariflerde vardı daha önce hiç yapmadığım ve herkes bayıldı
Görümcem dedi jasminiumun eli çok lezzetli hem de seviyor da yemek yapmayo değişik şeyleri denemeyi
Ben de dedim ki evet gerçekten çok seviyorum ama temizliği de bi o kadar sevmiyorum, temizliğimi biri yapsın ben bütün gün mutfaktan çıkmasam da olur
Ve bunun üzerinden 2 hafta geçti geçmedi hem 2 kızım da hem eşim de çölyak çıktı ve ben o gün bugündür gerçek anlamda mutfaktan çıkamıyorum sürekli birşeyler hazırlıyorum beslenmelerine, eşime ekmek yapıyorum vs vs
Ben de sana bir tavsiye vereyim
Bu tarz kitaplara ben de bayılırım, bilim kurgu değil de polisiye ve gerilime
Tess gerritsen çok güzel kitapları var
Mary higgins clark
Ve tabii ki benim favorim eğer okumadıysan kesinlikle Agatha christie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?