- 8 Şubat 2024
- 2.846
- 15.491
- 123
Allah şifa versin yavruna, inşallah kısa zamanda iyileşir.Benim son numaraya fip teşhisi konuldu tedaviye başladık inşallah iyi olur oğluşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin yavruna, inşallah kısa zamanda iyileşir.Benim son numaraya fip teşhisi konuldu tedaviye başladık inşallah iyi olur oğluşum
Mesajın öncesi olmali sanırım .Elhan kaptanım yokmuşum
Canim arkadaslarim moda beslenme tarzlarindan uzak duralim kahveye yag atmak diye bir sey mi vardi?... hindistan cevizi yagi hindistan cevizinden yapılmıyor.
Amin çok teşekkür ederimNeden saçma olsun canım, hakkında bir şeyler öğrenmiş olduk. Babana Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Aminn çok teşekkür ederimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakın zamanda babanın kaybına üzüldüm canım.
Annene sağlıklı bir ömür dilerim. Hepimizn farklı bir hikayesi var. İnşallah mutlu olacağınız güzel bir yere tayniniz olur. Annene yakın olması dileğiyle
Yok 1 tane 5 yaşında kızım var bide 3 aylık oğlum ikiside tüp bebek :)İkizlerin mi var canım. Tek başına çocukla ilgilenmek başlı başına zor zaten, sende 1den fazla olunca daha da yoruluyorsundur ama bugünler çok hızlı geçecek, rahatlayacaksın.
İnsallah.. her seyi dusunmek beni yoruyor. Olaydan sonra Ben psikiyatriye randevu aldim 17 sine... Tek basima ustesinden gelemeyeceğimNiye öyle düşünüyorsun kurtulmuştur inşallah. Emin olmadığın her şeyin iyi olduğunu olacağını düşün. Boş yere üzme kendini
Zaten pil takilmis 1 ay önce.. asagi mahalledenmis muhtardan ogrenirim durumunu ki zaten bisey olduysa sabah selasini duyarim elektroşokla olmadi adrenalin yapicaz demislerdiAh kuzum dünya hayatı böyle pamuk ipliğine bağlı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesi ne durumdadır kim bilir Belki de hayata tutunmuştur çok üzülme lütfen..
İyi yapmışsın şifa olur kendini daha iyi hissedersin inşallahİnsallah.. her seyi dusunmek beni yoruyor. Olaydan sonra Ben psikiyatriye randevu aldim 17 sine... Tek basima ustesinden gelemeyeceğim
İyi yapmışsın canım destek almak her zaman iyidirİnsallah.. her seyi dusunmek beni yoruyor. Olaydan sonra Ben psikiyatriye randevu aldim 17 sine... Tek basima ustesinden gelemeyeceğim
Geçmiş olsun canım neyin varAkşam bana olanlar oluyor bacım
Aaa neden ben geldim aklına acaba kesin sarsılmaz irademden dolayıdır
Bu balık çok hasta batmaya da devam edecek gibi gerçekten başkanım Elhan kaptanım M Minicikfzt beni diskalifiye etsinler bu böyle olmaz
Allah rahmet eylesin.Abi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
Allah rahmet eylesinAbi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
Cumartesi teselliye gelirsin artıkdeme yahu, hala mı
Arabaya in bin yanlış yazmışım. Yokmusun yazdım aslında. Seni merak ettimMesajın öncesi olmali sanırım .
Neden yoksun kuzum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAbi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
düşünmüyorlar asalak gibi yapıştıkları ben varım nasılsa.Peki almayı düşünüyorlar mı
Canim arkadaslarim moda beslenme tarzlarindan uzak duralim kahveye yag atmak diye bir sey mi vardi?... hindistan cevizi yagi hindistan cevizinden yapılmıyor.
Misafir vardı kuzum. Öğleden sonra bekliyordum sabah geldiler.Cumartesi teselliye gelirsin artık
Arabaya in bin yanlış yazmışım. Yokmusun yazdım aslında. Seni merak ettim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kalanlarına sabır versin. Mesleki deformasyon diyebilirsin ama ben böyle ölümlere seviniyorum. Günlerce aylarca yıllarca yatak ömrü olan hastalarımız var. Onlardan sonra. Bu ölüm şekli bir armağan gibi. Gençtir, daha görmesi yaşaması gerekenler vardır doğru. Ama hem kendime hem çevreme yatak ömründen çok korkuyorum
Sağol ablaMisafir vardı kuzum. Öğleden sonra bekliyordum sabah geldiler.
İyiyim bitanem her şey yolunda. Geceniz rahat geçmiş çok sevindim.