Artık dışardaki hiçbir şeye güvenmemek lazım malesef, ben geçenlerde denetimlere giden bir yetkiliden neler duydum, sanırım artık dışarda yemek yiyemem. Sırf o yüzden bugün evde kendi başıma bir şeyler denedim. Çok da güzel oldu. Ciddi anlamda dışarı çok güvensiz.Babam da pastanede çalışmış
Hazır kuru pasta yemeyin dedi
Menu süper Spor daha da süper süper superrrr
Afiyet olsun canım, menün güzel. Bir kurabiyeden bir şey olmaz eğer saati çok geç değilse.Mthn83 Elhan
Kahvaltı 11.00
1 dilim kızarmış ekmek bir yumurta labne 1tatlı kaşığı bal
Ara 13.00 Kahve 2 bitter badem
Ara yulaf 16.00 yulaf biraz zengindi bugun herseyden azar azar koymuş olabilirim
Akşam
1 kase brokoli çorbası
Yarım tabak mantar sote 2 yk pilav
Çay 1 adet Elmalı kurabiye
1.7 lt su
45 dk reformer pilatesCordelia
Afiyet olsun kaptanım, çok güzel menü.5 Mart Menü
7.30 Kahve
10.00 Bir tutam karışık kuru yemiş , iki sunta
12.00 Kahve
16.00 Bir minik kase lifalif , yarum portakal
18.00 Bir kepçe Antep yuvalama , bir kaşık tavuk pilav ,
yarım litre odem atıcı su
Bir litre su
@Minicikfzt
Cordelia
Afiyet olsun canım, en azından çok yoldan çıkmış bir menü değil bu, sadece çok erken ve besleyici olmayan bir yemek seni akşam acıktıracak korkarım.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü olmuş.5 Mart 2024
11:00 kahvaltı
1 yumurta ile yapılmış kıymalı yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
15:00 3 hurma 1 kase yoğurt içine doğradım 1 çay kaşığı tarçın ekledim
18:00 yarım yufka ekmeğine 1 küçük parça tavuk ve havuç turp salatası koyup dürüm yaptım
20:00 1 kare bitter
3 litre su
Adım 5071 -507 puan
Elhan Cordelia @Minicikfzt
Ahahahaha yok benim bünye alıştı hatta gece emzirdikçe yine içiyorum sabaha 5’i buluyoYa çok geçmiş olsun
Sulu köfte bulgurlu olmuyor mu
Öyleyse yarın tartilma hafif ödem yapabilir
Yürürken lik lik diye ses geldi mi
Maşallah ne güzel içmişsin
Oh çok sevindim adına
Evet canım 3 aylık bebiş sadece anne sütüyle besleniyorAfiyet olsunsen emziriyorsun di mi canım?
Aaaa ben de kendim yaptım ama aynı zamanda yedim, çünkü çoook uzun zamandır istiyordum. Sen yemeden durabildin mi canım.Sabah kahvaltim
1 has yumurta
Yarim simit
Az peynir
1 cay kasigi bal
2 Bardak cay
Aksama lahmacun yapicam ama beybilere kendim salata yicem insallah tabi bu kudreti damarlarimdaki asil kanda hissediyorum
Afiyet olsun canımSabah kahvaltim
1 has yumurta
Yarim simit
Az peynir
1 cay kasigi bal
2 Bardak cay
Oglen menum
2 kasik patates salata
Yarim pogaca
Yarim dilim kek
1 lokma kurabiye
3 4 kare bitter cikolata
Cay
Ara
2 dilim cevizli sucuk
17.10
Ton balikli bol yesillikli ve eksili salata
3 lt su
Adim sayim 2243=224 puan
Elhan Cordelia
Afiyet olsun canım
Üzüldüm canım çok geçmiş olsun. İnşallah kolaylıkla dişlerini çıkarıp rahatlar.Günaydın kızlar bugün bana hiç gün aymadı bütün gece bir dakika bile uyku uyuyamadım oğlumla hep ağladı galiba diş çıkaracak gün içinde de aktif olamam muhtemelen menü yazmaya çalışacağım
Bir tartı fotoğrafına ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım, benim varmak istediğim son noktadasın sen, ne güzel iş daha başındayken ipin ucu kaçmadan yakalamışsın sen.Oh mis bende öyle olurum umarım
İlk tartı sonucum da şöyle bir ayda 1.4 kg almışım bir de regl olamadım onun da ödemi var neyse gidecek gidecek
Hallettim bugünAfiyet olsun canım
Kız sana vereceğim gazozu ben içmişsim
Senin gözün kaldı tatlimda demi
Hele ondan içime sinmedi
Bacım kolaya kadar herşey tamam di tüh
Bı kola daha
Kurabiye kaçta yedin
Güzel menü geneli
Maşallah çok güzel hakim olmuşsun kendine tebrik ediyorum
Hoşgeldin
Günaydın
Akşam da ben seni özlemeye başlarım biraz yoğunum
Ooo kimler gelmiş
Az daha dur kız bende geliyorum yetisecegim
Telafi ettim bugün inşallahAfiyet olsun canım, adımların çok güzel.
Kola içmesen hiç sorun yokmuş aslında, geri kalanlar gayet güzel, sporun da çok iyi.
Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir.
Öğlen kola en büyük sıkıntı bence, suyu da az içmişsin malesef.
Afiyet olsun canım, gayet güzel bir menü olmuş.
Bende ilkkez yaptım sanırım böyle bir tarif yokAfiyet olsun canımPırasalı mercimek çorbası ilk kez görüyorum.
Canım maviş kaptanım ne oldu öyle sana, nazar mı değdi. Balık mı dokundu acaba yoksa üşüttün falan mı. İnşallah bugün miden iyidir.Dün akşam size yazdıktan sonra hastalandım. İçimde ne balık kaldı nede tatlı. Kanepede sızdım sonra. Eşim yatağa geç deyince sabaha kadar hareketsiz uyumuşum. Belim tutulmuş dönemedim
Çok zor bir sabah oldu
Bugün yeni diyetime basladim pek kafama yatmadı. Hastene diyetisyeni eline liste verir ya öyle bişi oldu
Neysee bu arada aylık hedefimi güncelleme gereği duyuyorum bilmem anlatabiliyor muyum
Hedefim 69
Mthn kaptanım sana zahmet günceller misin
Sen arkanı dönünce ben bardakları değiştirdim kuzumKız sana vereceğim gazozu ben içmişsim
Ayy cancağızım hiç gözüm kalır mı yaa, afiyet bal şeker olsun bile demiştim oysa ki. Ama sen vicdanına yedirememiş olabilirsinSenin gözün kaldı tatlimda demi
Hele ondan içime sinmedi
Canım çok geçmiş olsun, alerjik bir durum mu var? Doktor teşhis koydu mu, bandajları bunun için mi kullanıyorsun başka bir rahatsızlığı mı var. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz.abla hic iyi degilim hic motive degilim bebegim iyi degil Eki Görüntüle 3397313
once bir kolunda sonra iki kolunda artti simdi gogus hizasinda artti .doktora goturmustum krem vermisti yine goturdum gecici dedi baska krem verdi ama suruyorum cok agliyo bide bandajlarda takılinca hep agliyor cunku o nadajların takıli oldugu yere denk geliyor bide buhep kucagimda ne yapacagimi sasirdim artik cumaya tekrar randevu aldim.
beni gruplardan çıkar abla bide buranın hakkını düşünmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?