Çok geçmiş olsun canım. Birkaç güne geçecektir, annene gitmekle iyi yapmışsın. İnsanın bir şey yapacak hali olmuyor acısı varken.Kaptanim kusuruma bakma ben dunku tartıyı unuttum pztsi 2 tane diş çektirdim biri 20lik biri azı diş
2 gündür çok kötüyüm çenemi bile açamıyorum ağrı kesiciler le duruyorum teli elime bile alamadım anneme geldim cocugu bile annem bakıyor yatıp duruyorum
Tekrardan kusuruma bakmayin
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımEveeeettt ilk gün bildirimi için karşınızdayım:)
Sabah kahvaltım
2 yemek kaşığı yulaf
1 yemek kaşığı chia
2 hurma
4-5 adet karadut
1 bardak badem sütü
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ile yapılmış lapam
Ara öğün
Tarçınlı türk kahvesi
Akşam
7 adet ev yapımı köfte( diyetisyenim 180 gr altına inmememi söyledi)
Bol salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile
Su: 4 lt
Spor: kahvaltı öncesi 30 dk leslie+ öğlen 30 dk yürüyüş
Elhan
Afiyet olsun canım6 Mart 2024 menü
08.40
Sade americano
10.30
Duble Türk kahvesi
Sade soda
12.15
Eki Görüntüle 3397525
14.00
sade Türk kahvesi
17.00
Yeşil çay
Su:2 lt / 2.5 a tamamlar mıyım bilmiyorum
M MinicikfztElhan
Teşekkür ederim ablacım bakalım :) kaçamak yapmazsamAfiyet olsun canımBu menüler böyle devam ederse cumartesi güzel bir eksi gelecek
Afiyet olsun6 Mart Çarşamba menüsü
12.30 kahvaltı
2 dilim ekmek, 1.5 haşlanmış yumurtayla maydanozlu salata, yarım dilim beyaz peynir, yarım dilim ezine, 7 yeşil zeytin, 1 küçük domates, çay.
13.15 ara
Çay ve 20 adet Siirt fıstığı
15.30 ara
1 küçük muz
18.00 akşam
1 lahmacun bol maydanozlu (1 adet böreklik yufkayla kendim yaptım), 1 bardak ayran.
3 litre su
1 saat sonra 1 saatlik yüzmeye gideceğim 300 puan
4000 adım 400 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Turşuhaaan
Afiyet olsun canım. Soğan kavururlar ya seninki de pırasa olmuş
İyiyim mavişim
Aynen olabilirSen arkanı dönünce ben bardakları değiştirdim kuzum
Ayy cancağızım hiç gözüm kalır mı yaa, afiyet bal şeker olsun bile demiştim oysa ki. Ama sen vicdanına yedirememiş olabilirsin
şaka bir yana çok üzüldüm canım, keşke böyle olmasaydın.
Bacım gün içinde yeme içme tamamda akşam niye böyle oluyorMenü bildirimi M MinicikfztElhan
Kahvaltı 8.30
Okulda pasta börek günüydü yedim her çeşitten azar azar
1 dilim bisküvi pasta
1 dilim yalancı profiterol
1 dilim patatesli börek
2 kaşık havuç tarator
3 kaşık şehriye salatası yedim.
Ara 14.30
1 elma
Yarım muz
2 kuru kayısı
Akşam
5 yemek kaşığı makarna
5 misket köfte(küçük)
Salata
İki dilim beyaz ekmek
2 kaşık tahin helvası
Sabahı böyle başlayınca battı balık yan gider oldu bugün benim içinama cumartesi tartıya kadar dikkat etmeye çalışacağım bakalım 72 küsurlere inebilmek için ama tabi 74 de çıkabilirim hayat bu yani
Böyle her gün bunu şunu yap diye bildirim gelsin dürtsün istiyorum ben.Maşallah maviş şirinim çok güzel bende bu hafta umutluyum kendimden
YouTube a yazarsan benzer videolar vardır canım. Pilates dedikleri bildiğimiz hareketler aslında
54,5 kg.
Ya ne güzel bir kiloHayalimdekinden bile güzel Saglikla keyifle istediğin inceliğe ulaşman ümidiyle
Çok teşekkür ederim umarm hepimiz istediğimiz kilo ve bedene ulaşırızBir tartı fotoğrafına ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım, benim varmak istediğim son noktadasın sen, ne güzel iş daha başındayken ipin ucu kaçmadan yakalamışsın sen.
Çok geçmiş olsun, çabucak şifa bulsunlar inşallah.Benim torunlar hastalanmış, yemek iptal, haliyle evdeyim
Ayy ben de bunu çoık merak ediyorum, gösterdikleri kadar etkili mi acaba?Instagram’da zırt pırt karşıma d çıkıp ciğerimi solduran duvar pilatesi uygulamasını satın alanınız var mı?
Ben beni bugün tebrik ediyorum
Misafirlikteydim 8 çeşit vardı
El açmasından tatlısı tuzlusu vardı
Ben sadece 1 yemek kaşığı maş fasulye
Salatası yedim.
Hiçbir ikramdan çatalla dahi tatmadım
Canımda istemedi
Masada oturup bol sohbet ettim
Arkadaşlar hepsinden yediler.
Sadece çok oturduk misafirlikte akşam yemeği gecikti.
Bende eve gelince sadece 1 kase çorba içtim . Hemen karabuğdayımı Ayrana karıştırdım.
Beyinde bitince herşey oluyormuş
Diyetine uyuyormuşsun.
İnşallah bu ay tartıda güzel sonuç
görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?