Gazamız mübarek olsun arkadaşım sürüne sürüne hedefe ulaşacağız eminimKızlar biraz kendimden bahsedeyim tanışalım
58 kilo ile hamile kalmıştım, yaklaşık 15 kilo aldım hamilelikte. Sonrasında 10 kilom hemencik gitti. 62 kiloda kaldım bir süre. Sonra çok kasmadan 1,5 ay gibi bir sürede 5 kilo daha verdim hamilelik öncesi kiloma düştüm. Kızım 5 aylık oldu 2 gün önce. Hazır emziriyoken ek gıdaya da geçmeden azıcık daha kilo vereyim diye cuma günü tekrar diyete başladım. Muhtemelen ödem atıyorum ama cumadan bu yana 1,4 kilo gitti.
Boyum 1,55 dolayısıyla azıcık kilo bile çok görünüyo52-53ler hayalim inşallah olur
Teşekkür ederim ne yalan söyleyeyim grubu görünce survivor gibi geldi ama o kilolar da sürünerek ancak gider değil miHoş geldin Luckycim.
Şimdilik yapman gereken katılım formunu doldurmak belki de doldurdun .
Sonra günlük menü varsa spor bildirimi yapmak.
Bir haftalik hazırlık grubundaki süreçten sonra kendini hazır hissedersen veya biz arkandan ittirerek kendini seçmeler havuzunda bulabilirsin.
Haftada iki gün tartı bildirimi yapıyoruz. Salı günü fotoğrafsiz.
Cumartesi günü fotoğrafli tarih ve nick belirtilerek tartı bildirimi yapılıyor.
Zamanla diğer şeyleri de öğrenirsin.
Hayırlı olsun. Bol eksiler dilerim .
Yalnız menünü görünce bebemi emzirirken uykulu gözlerler okuduğum bu mesajla böyle fal taşı gibi açıldı gözlerimEkledim canim asagida ankarada var baska illerde var mi bilemedim
Maalesef öyleBabam da pastanede çalışmış
Hazır kuru pasta yemeyin dedi
Hoş geldin canımGazamız mübarek olsun arkadaşım sürüne sürüne hedefe ulaşacağız eminim
Teşekkür ederim ne yalan söyleyeyim grubu görünce survivor gibi geldi ama o kilolar da sürünerek ancak gider değil mi
Sabah tartı bildirimi yapacağım, umarım hedefe ulaşırım
İtiraf et hangi takımda acaba dedinYalnız menünü görünce bebemi emzirirken uykulu gözlerler okuduğum bu mesajla böyle fal taşı gibi açıldı gözlerim
3 minik kurabiye kaptanım, ben küçük yaparım, ısırılmasını pek sevmem, dökülüyor, dağılıyor diye, tuzlu kurabiyeydi, onuda belirtiyimAfiyet olsun canım
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoş geldin DombilimNe getirdin bize diyeceğim cevap belli sormayim
Geçmiş geçmişte kaldı biz önümüze bakalım tatlım. Hiçbir şey için gec degil . Tartı sonucuna takılıp kalmayacağını icabına bakacagini biliyorum.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Zeytin 20 tane mi klavye hatası mı
Afiyet olsun kaptanımharika
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü desteğe niye ihtiyaç olsun ki tatlım . Görünen köy uzakta değilSpor da harika
Afiyet olsun Zeynepcim.
Afiyet olsun canımÜç lokmada bir kurabiye mi yedin , üç adet kurabiye mi bu çok önemli bak
Harika bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol ödemi bir hafta Akrebi de fena vurdu. Yarınki tartın seni üzmesin tamam mı
Canım oruç tutmayanlar normal saatinde bildirim yapar. Regl olanlar da aynı şekilde...
Afiyet olsun canımKilis tavayı ekmeksiz yemişsin cigkofte ve kola sıkıntı olmaz inşallah
Afiyet olsun kankişim. Gelininize geçmiş olsun.
Canım gözün aydın. Allah ziyaretlerini kabul etsin.
Cevap da çok açıklayıcı, hepimiz niye çıktığını anladıkKızlar ben bugün yanlışlıkla hiç alakam olmayan bir sayfaya gittim kilo bildirimi yaptım. Oraya nasıl gittim bilmiyorum... Sonra da fark ettim bildirimimi sildim.
Tabii bunu yakalayan Kaptan kraliçemiz @Elhan bana bir video attı buraya size de atayım dedim Çok güldüm çünkü
Teşekkür ederimHoş geldin canım
Almanya’da kellogsu var, süte katıp yiyorlar, ben kuru kuru da yerdimEkledim canim asagida ankarada var baska illerde var mi bilemedim
Kilo alımı içinmi diyet yapıyorsunuz ben bilmediğim için soruyorumBugunku menumu ve sporlarimi ekleyeyim hemen
Sabah
3 lokma halka tatlisi
Ogle yok
Ara
3 adet biskuvi
Arada 2 lt su ictim
Aksam
17.00 civari
Lavasi kendim yaptim
1 kucuk doner durum
1 catal spagetti
Yarim bardak ayran
Iste buradan sonra ipler koptu
Spora gidecektim
Cocuklara ekler koyacaktim
2 tane ekler yedim
Sporumu yapip geldim
1 paket tb unundan cikolatali cips(halk ekmekte satiliyor)
3 4 tane eti 9kat tat
1 kuru incir
Tam bugday unundan pogaca yapmistim tabakta surunuyordu attim agzima (resmen doldurdum midemi)
3 4 bqrdak cay
Sporlarim
Adim sayim
5625=562 puan
1 saat zumba=600 puan
Yarim saat pure crunch=300 puan
Toplam=1462 puan
@ElhanCordelia
Çıktığından emin miyizCevap da çok açıklayıcı, hepimiz niye çıktığını anladık
Süpürgemi ödünç veririmTeşekkür ederimGrubun hızına yetişmek zor olacak ama yapacağız bir şeyler
Sağol canımAfiyet olsun canım
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoş geldin DombilimNe getirdin bize diyeceğim cevap belli sormayim
Geçmiş geçmişte kaldı biz önümüze bakalım tatlım. Hiçbir şey için gec degil . Tartı sonucuna takılıp kalmayacağını icabına bakacagini biliyorum.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Zeytin 20 tane mi klavye hatası mı
Afiyet olsun kaptanımharika
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü desteğe niye ihtiyaç olsun ki tatlım . Görünen köy uzakta değilSpor da harika
Afiyet olsun Zeynepcim.
Afiyet olsun canımÜç lokmada bir kurabiye mi yedin , üç adet kurabiye mi bu çok önemli bak
Harika bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol ödemi bir hafta Akrebi de fena vurdu. Yarınki tartın seni üzmesin tamam mı
Canım oruç tutmayanlar normal saatinde bildirim yapar. Regl olanlar da aynı şekilde...
Afiyet olsun canımKilis tavayı ekmeksiz yemişsin cigkofte ve kola sıkıntı olmaz inşallah
Afiyet olsun kankişim. Gelininize geçmiş olsun.
Canım gözün aydın. Allah ziyaretlerini kabul etsin.
Sormak lazım oralarda o ne geziyordu da hemen gördü5 sn içinde sildim ama hoppa. Elhan geldi
Bu işin kolayı yok azıcık dişimizi sıkacağız saticim. Hayırlı uğurlu olsunGazamız mübarek olsun arkadaşım sürüne sürüne hedefe ulaşacağız eminim
Teşekkür ederim ne yalan söyleyeyim grubu görünce survivor gibi geldi ama o kilolar da sürünerek ancak gider değil mi
Sabah tartı bildirimi yapacağım, umarım hedefe ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?