Tatlı rüyalar Kaptanımİyi geceler
Günaydın ece harika bir kahvaltı afiyet olsun canımGünaydın Arkadaşlar
Güne Erken Başlıyanlar
Güzel Bir Gün Olsun
Bu sabahki kahvaltım ektedir.
Fikir amaçlı paylaştım
5 yemek kaşığı lor
Keten tohumu
Çeyrek avakado
2 yaprak marul
1 havuç
4 tam ceviz
5 yeşil zeytin
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Fezom bana gelen bildirimi tıkladım oraya kendi isteğimle gitmedim.Sormak lazım oralarda o ne geziyordu da hemen gördü
İkinizde yakalandınız
Kaçaklar sizi
Günaydın EcemGünaydın Arkadaşlar
Güne Erken Başlıyanlar
Güzel Bir Gün Olsun
Fikir amaçlı paylaştım
5 yemek kaşığı lor
Keten tohumu
Çeyrek avakado
2 yaprak marul
1 havuç
4 tam ceviz
5 yeşil zeytin
Günaydın kankişim. Mercimekli köftenin ödemi seni yoracak..Günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadim sayfalar sayfalar giz attığım kadarıylaCordelia annenler dönmüş allah kabul etsin gözün aydın canım gezegenfeza sağlık durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar var etiket yapamadım hepiniz hosgeldiniz bol eksileriniz olsun insalahhhdün yediğim kofte fazla idi beni mahvetti bi yürüyüş yapayım bugün öğleye kadar sadece su olacak insalahh
Sağol canımGünaydın ece harika bir kahvaltı afiyet olsun canım
Sağolun KaptanımGünaydın Ecem
Çok sağlıklı bir kahvaltı afiyet olsun canım
Suçum neyse çekeceğim hakim bey cikiyormuyuzGünaydın kankişim. Mercimekli köftenin ödemi seni yoracak..
Günaydın kaptanımKarlı bir Kayseri sabahından hepimize günooo
Beni özlediniz mi
Bebeğini sağlıkla buyutmeni dilerim.Kızlar biraz geç olacak ama bende kendimden bahsedeyim
159 boyundayım, 50 kg ile gebe kalıp 63 kg ile doğuma gittim.Bebeğim şuan 4.5 aylık oldu ve bende doğum sonrası yavaş yavaş biraz kilo verdim. 2 aydır biraz pilatesle biraz yürüyüşle bunu destekledim ve 53 kiloya düştüm ama 1 aydır saldım muhtemelen 1-2 kg aldım sabah tartıda belli olur diye düşünüyorum
Annem ve kv ile iddaaya girdik bayramın 1.gününe kadar en çok kiloyu kim verecek diyeo gazla ve bu gruptan da alacağım destekle ilk hedefim 50 kiloya bayrama kadar ulaşmak istiyorum
2.hedefim ise 48 kg ve doğumdan önceki düz ve fit karnıma ulaşmak
Eşim beni X partisine bulaştırmış. Bugün Atatürk'ün Antalya' ya Gelişi ve erkene alinan bir 8 Mart programı var saat 10' da oradan haber bekliyorum kuzum. Yağmur dolayısıyla erteleyebilirler . Eşofmanla katilsam ayıp olur mu arada derede kaldım ceketle yürümek istemiyorum program yeri de sahil .Suçum neyse çekeceğim hakim bey cikiyormuyuz
Günaydın kaptanım
Günaydın kaptanim.Karlı bir Kayseri sabahından hepimize günooo
Beni özlediniz mi
Günaydın canımGunaydinlarrr
Şifa olsunGünaydın Arkadaşlar
Güne Erken Başlıyanlar
Güzel Bir Gün Olsun
Fikir amaçlı paylaştım
5 yemek kaşığı lor
Keten tohumu
Çeyrek avakado
2 yaprak marul
1 havuç
4 tam ceviz
5 yeşil zeytin
Yani ben masumum hakim bey, ben bu yola kendim düşmedim, gazozuma ilaç attılarFezom bana gelen bildirimi tıkladım oraya kendi isteğimle gitmedim.İşin tuhaf olan bölümü kendimi burada zannediyordum bir baktım farklı mekandayim ve tek başimayim .
Çok teşekkür ederim, tüm hastalara şifalar versin RabbimGünaydın kızlar geçmişi tam okuyamadim sayfalar sayfalar giz attığım kadarıylaCordelia annenler dönmüş allah kabul etsin gözün aydın canım gezegenfeza sağlık durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar var etiket yapamadım hepiniz hosgeldiniz bol eksileriniz olsun insalahhhdün yediğim kofte fazla idi beni mahvetti bi yürüyüş yapayım bugün öğleye kadar sadece su olacak insalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?