- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aslında düzenli bir kaç egzersiz var 3 tekrar şeklinde o bir kaç hareketi hergün yapıyorum başka bir spor yokMenü güzel afiyet olsun
Sporda varmı
Afiyet olsun
İyi ki geldin enerjimize enerji kattın
Gözümü sende açtım
Cooook
İnşallah
Söylemem gerisini sır
Cordelia şuraya küçük harflerle tatlı yaninada balık salata yazsana
Benim basenlerim dolu canım üstte bişi yok. Hatta kadınlarda olması gereken şeyler var o da yok
Tatlıdan gözü balığı görmemişKüçük harflerle yazdım küçük punto dememiş ki Mthn83
Hoşgeldin canımMerhaba,
Benim 5 yaşında kızım ve 3 aylık bir oğlum var. 2. Gebeliğime çok kilolu hamile kaldım 1.5 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum ama böyle yazışarak motive olacağım bir grup arıyorum burayı buldum:)
Neler yapmam gerek aranıza katılabilir miyim ?
Ay çocukken o çokoprensleri sırf ambalajından simler bulaşıyor diye yerdim o simleri gözümün üstüne sürerdimKahvaltı 14.30
Dünkü gibi yoğurda yulaf elma ceviz kuru kayısı falan koydum ama yanında bir tane cokoprens yedim.
Sabah okulda bir avuç sarı leblebi yedim
Akşam 17.30
İştahım yoktu 3-4 yemek kaşığı kuru fasulyeli pilav yedim pilav ağırlıkta değildi birlikte yedim fasulye daha çoktu yani kaşıkta
HoşbuldumHoşgeldin canım
Merhabalar hoşgeldin aramızaMerhaba,
Benim 5 yaşında kızım ve 3 aylık bir oğlum var. 2. Gebeliğime çok kilolu hamile kaldım 1.5 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum ama böyle yazışarak motive olacağım bir grup arıyorum burayı buldum:)
Neler yapmam gerek aranıza katılabilir miyim ?
Merhabaa, hoşbuldummMerhabalar hoşgeldin aramıza
Hoş buldum şekercim şşşşştttttt aramızda kalsın 1.5kg yağ ve ödemi sakladım,bir de yüzerek geldim var gerisini sen düşünKırmızı takıma hoş geldin Lesam
Gelirken ödem yağ mağ ne varsa mavilerin kilerine saklayıp gelseydin .
Formu doldur, yarın kahvaltı öncesi nick ve tarih yazılı tartı fotoğrafı ekle, dahil oldun demektirHoşbuldum
İlk sayfayı; kuralları biraz okudum ama nasıl dahil olurum ne yapmam gerek onları bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim :)Formu doldur, yarın kahvaltı öncesi nick ve tarih yazılı tartı fotoğrafı ekle, dahil oldun demektir
1 hafta hazırlıkta kalıp takip eder, işleyişi öğrenirsin, düzenli olarak gün sonu menü, su, spor bildirimi yaparsan 1 hafta sonra takımlara dahil olursun
Keyifli kilo vermeler