- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kardeşim için istedim çağırayım yalnız yaşıyor küçük ev 4 saat için 1000 istediler malzemeler de bizden inanılmazeve temizliğe yardımcı çağırmak çok zor. dünya para istiyorlar![]()
Birde ben ekmekte yemiyorumHarika olur ben daha gün seçmedim bakayım salıya![]()
evet benzer şeyler işte. o ayarlamayı yapamıyoruz. sorun da tam bu. hiç almazsak, yapmazsak, ağzımızı sürmezsek tamam yoksa yiyeceğe teslim oluyoruzKatı kuralım yoksa bende dayanamayabiliyorum
Bide ben tadına bakıp bırakıyım yapamıyorum, tadına bakarsam arkası geliyor, hiç ağzıma almazsam dayanabiliyorum
Wasa olur canım . Biliyorum ben sen ne yapıyorsun.Birde ben ekmekte yemiyorumşimdi dicek yürü git yapma bu diyeti
![]()
Nice güzel yaşları olsun. İyi gezmeler17 şubat cumartesi
12:00
Yarım ayva, 1 küçük muz, bir avuç nar
Yoğurda katıp yedim
18:00
Bikaç lahana sarması(+5)
1 kaşık pirinç pilavı
Et sote, soğan salatası
1 etli içli köfte
1 kaşık helva, biraz cips
1 lt su
4 kupa çay
5 kahve ( büyüklü küçüklü)
Elhan @deli bir dombili
Eki Görüntüle 3388970
5.904 adım 590 puan
Cordelia
Dün oğlanlarla ikeaya gittik, ordan kızıma geçtik, torunun doğum günü için
Kızımda kaldım, , bugünde bebek mevlidi var, akşamda arkadaşa davetliyiz, kahvaltıyı şutladım, gelen tabaklara bakacağım
Daha çok kilo verip seni geçmeye çalışıyorum daha fazlaWasa olur canım . Biliyorum ben sen ne yapıyorsun.![]()
evet işte bunların üzerine eğileceğimO zaman hiç almayacaksın canım hem cebine hem sağlığına yazık
Birde travmanın yokluk yada varlıkla ilgisi yoktur belki içindeki bir boşluğu yemekle doldurmak istiyorsundur bide bu pencereden düşün![]()
Okumuştur okumuşturBanada banada benimde ilk okul arkadaşımın sevgilisi uşak da okumuştu galiba sanırsam herhalde![]()
Cumartesi menüsünün hakkı verilmiş.17 şubat cumartesi
12:00
Yarım ayva, 1 küçük muz, bir avuç nar
Yoğurda katıp yedim
18:00
Bikaç lahana sarması(+5)
1 kaşık pirinç pilavı
Et sote, soğan salatası
1 etli içli köfte
1 kaşık helva, biraz cips
1 lt su
4 kupa çay
5 kahve ( büyüklü küçüklü)
Elhan @deli bir dombili
Eki Görüntüle 3388970
5.904 adım 590 puan
Cordelia
Dün oğlanlarla ikeaya gittik, ordan kızıma geçtik, torunun doğum günü için
Kızımda kaldım, , bugünde bebek mevlidi var, akşamda arkadaşa davetliyiz, kahvaltıyı şutladım, gelen tabaklara bakacağım
Tatlışım asla şikayet etmem halimden. Biri olmasa biri mutlaka işin ucundan tutar. Bu sefer bize nasip oldu. Bile isteye yapmadığımi ifade etmek isterim.
en güzeli ne biliyor musun? evi fazlalıklardan, kullanılmayan eşyalardan, sıkışıklıktan, süs adı altında alınan bir milyon ıvır zıvırdan arındırıp oturup kendin temizleyeceksin. bize temizlik elimizin ayağımızın altı dolu olunca zor geliyor.Evet ya kardeşim için istedim çağırayım yalnız yaşıyor küçük ev 4 saat için 1000 istediler malzemeler de bizden inanılmaz
Hiç görmedi ki@Mannnolllyammmm canım bildirim yapacaktın unutmadın değil mi?
Koklamaya kıyamam benim güzel manolyaaaaaam@Mannnolllyammmm canım bildirim yapacaktın unutmadın değil mi?
Ben lokantası var sandım.Fridam benim, hayallerimi yıktın.
Çalışanlar deyince evde yani mutfakta yardimcilarin var zannettim![]()
Afiyet olsunBadem yoktu zeytin koydum
Salatalık yoktu maydanoz koydum
Ekmek yok wasa koydum
Sizin kadar güzel cekemiyorum tabi amaCordelia
Eki Görüntüle 3388988