- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ooo ceeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ceeeee
Canım sen cederice vardı o musun?Selammm kızlarİnşallah herkes iyidir
![]()
Gayet iyi canımMutlu günler canım nasıl gidiyor?
çok haklısın o yüzden ben bazen evde şu yenirken ben duramam ki diyen arkadaşlara pozitif cevap veremiyorumCanım kaptanim. İdeal kiloya düşerken nelerle savaşıyoruz. Kolay olsaydı herkes standart kalıpta olurdu.![]()
Yok bebeğim ben sade ceee yimCanım sen cederice vardı o musun?
senin hafızandan ve birini anmandan korkuyorum. Hemen bişey oluyor geliyor vs...Canım sen cederice vardı o musun?
Evdekilere tavuk kızartma yapacaktım onu soteye cevireyim.Allah kabul etsin bitanem
Tarhana karbonhidrat içeriyor , bulgur da öyle. Kışlık bir şeyler hazirladiysan dolabı bir karıştır.İftari yeniden düzenleyelim mi
Sen bize say ...ne var ne yok mahsuru yoksa tabi![]()
prof fotonla da uyuyorYok bebeğim ben sade ceee yim![]()
sen kendi menüne tavuğu ekle pilavı çıkar bi de yanına bi salata sebze olsa mük olurEvdekilere tavuk kızartma yapacaktım onu soteye cevireyim.
Hangisini çıkaralım dersin
Tarhana mi pilavı mi![]()
yaaaaa neşe kaynağımmm, severim seniii hem de çoookkkBen senin canınımmmmmmmmm
Dediğin gibi aynı botoks yaptırmış gibiyim. Sonu güzel olsun da diyorum artık . Stres şimdiden aldı beni. Anjiyo demesinden korkmuyor değilim.Botokslu gibi olmuşundur keyfini çikar tatlım
Cuma günü güzel haberlerini paylasmani bekliyoruz o zaman![]()
senin hafızandan ve birini anmandan korkuyorum. Hemen bişey oluyor geliyor vs...