- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
Amiinn abla inşaallahhGözün aydın olsun sağlıcakla dünyaya gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn abla inşaallahhGözün aydın olsun sağlıcakla dünyaya gelsin
Yok kız ablaaa duygullaştımm ondan öyle ettimNiye üzgünsün onu anlamadım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bizim yaptığımız test doğru çıktı.
Bir anda oldu arıza,buna şükür artık çıtırcımAllah korusun doğru söylüyorsun.
Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez hiç,Amiinn abla inşaallahh
Şimdi guruba dahil oldum mu anlamadım benHoşgeldin canım
Öyle tabii bizde öyle diyorduk hayırlısıSağlıklı olsunda kız erkek fark etmez hiç,
Kesinlikle canısı,hayırlı evlatlar olsun hep denir ya.Öyle tabii bizde öyle diyorduk hayırlısı
Bide o isim karmaşası var şimdi ..Yaaa yerim duygularını .
Sağlıkla gelsin oğluşun. Sirada isim düşünme
Isim coktan belli almira dogurmadan öncelerden beriYaaa yerim duygularını .
Sağlıkla gelsin oğluşun. Sirada isim düşünme
Kayinpederlerin ismi devreye girerse yandı gülüm keten helvaBide o isim karmaşası var şimdi ..
Ayyy aman aman olmasın sakın hiç sevdiğim işler değil bunlarKayinpederlerin ismi devreye girerse yandı gülüm keten helva
Nizamettin Can , Hulusi, Vecihi
Yiğit ali olcakHadi ya... bekliyoruz kuzum
Benim kızımda diyetisyene gidiyor,oda ekşi maya ekmek vermiş onu yiyor.Arkadaslar daha önce bahsetmistim bir diyetisyenin 2 ana-2 ara öğünlu(normalde de bu sekilde ogunlerim),ayni kilo bandinda kisilerin olusturdugu motivasyon grubuna katiliyorum diye.. bilmedigimiz seyler degildir elbet ama yine de bir fikir canlabmasi olur dedim
Grup Persembe günü basliyor listemiz bize sunulmadi henuz
Ben önden bi alisveris listesi rica ettim sizlerle de paylasayim fikir olsun
Eki Görüntüle 3366320
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kızının kıymetini bildirecek sanaBugün belli oldu bebeğimm oglummuş meğerr
Adıyla yaşasın yiğit delikanlı olsun inşallah benm oğlumda ali selim adaş olcaklarYiğit ali olcak
Damdan düşenin derdini damdan düşen anlar diyosun.Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kızının kıymetini bildirecek sana