Aypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diyeAcaba kim o kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diyeAcaba kim o kız![]()
Aaaa evett kız bravo bak şimdi hatırladım. Dedindi di miAypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diye![]()
Gidenler var dönenler var gitmeyenler var yeniler var eski yeniler var. Yok yokBazı hatırladıklarım var . Tutku44 sidelya elhan abla . Bir kaç kişi daha var . Ya hiç kimse gitmedi . Yada gidenler yine benim gibi geri geldi![]()
Onu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok.ben de elendim
![]()
Buraya yanlışlıkla benim yerime kendini yazmayacaktın05 .01. 2024 Yıldızlarimiz
YILDIZLAR LİGİ
@muhendishanim98 57.6 @Limoni026 60.1 Elhan
70.2 @serap911 80.0
Gerçekten hiç kolay olmadıKolaylıklar diliyorum![]()
![]()
Evet harikaHoş geldinyogun olmak en iyi kafa dagitma şekli, birşey düşünmeye takmaya firsat olmuyor
![]()
Memnunum gerçekten sadece koltuk aparatı alacagim bulamıyorumBence o satıcıyı bulup alnından öpmelisinçok doğru bir noktaya yönlendirmiş seni
O ney merak ettimMemnunum gerçekten sadece koltuk aparatı alacagim bulamıyorum![]()
![]()
Kız ben de fasfakirmisim de haberim yokmuşOnu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok.ben de elendim
![]()
Allah gönlüne göre versin canımKız ben de fasfakirmisim de haberim yokmuşne Dyson ne ayyyfooon ne airfry . Robot supurgem bile yok
kiradayim diye hicbirsey alasim gelmiyor mutfağım küçücük bir sürü koli kaldırdım eşyalarımı çeyizlik misafir takimlarim bile kolilerde açamadım . Bir ev alsamm ahhh ahh
![]()
Vardım galibaKaç kiloyla başladın ? 2021 yılında da vardın demi sen ? .![]()
O ney merak ettim
Ay o sen misin, niye öyle demiştin regl muhabbeti vardı bak unuttum şimdiAypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diye![]()
Çok güzeeelBu canım.ama ben mayısta 5800 tl ye aldım. Bir de anneler günü hediyesi cam silme makinasi kazandım. Teşekkürler karcher![]()
Kedi olunca şart kum tüy vs. Heran elimde süpürge. Teşekkür ederim tatlimÇok güzeeelgüle güle kullan canım
![]()
Ayy anaam sorma, sormaKedi olunca şart kum tüy vs. Heran elimde süpürge. Teşekkür ederim tatlim![]()
Saol kuzum benimm ,hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin canım![]()