Aynen canim pil azalınca oyle yazıyıorBenimkinde de lo yazıyor bozuluyor diye çok korktum pili bitince mi öyle oluyormuş
Ben de alayım hemen strese soktu beniAynen canim pil azalınca oyle yazıyıor
Neyseki yedek tarti var bende
Günaydın canim ❤Günaydın masterfit'in fit kadınları ❤köprüden önce ki son çıkış kutsal kabaklar stoklandımı sular hazırlandı mı detokslar yapılacak mı
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canimGünaydın canim ❤
Al canim bende aslinda tsrti pillerindrn var ama bu yeni tartinin pili farkliymis mecbur alacağım :))Ben de alayım hemen strese soktu beni
Seni istemeyende gelmesin zatenBeni neden istemedikleri belli deliymisim
Detoks yaomıycamGünaydın masterfit'in fit kadınları ❤köprüden önce ki son çıkış kutsal kabaklar stoklandımı sular hazırlandı mı detokslar yapılacak mı
Günaydın masterfit'in fit kadınları ❤köprüden önce ki son çıkış kutsal kabaklar stoklandımı sular hazırlandı mı detokslar yapılacak mı
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Günaydın canım dogru diyosunSeni istemeyende gelmesin zaten
Gunaydin canim
Benim ki normal ince piller var ya ondan demek ki çok inip çıkmışım üstüne garibanınAl canim bende aslinda tsrti pillerindrn var ama bu yeni tartinin pili farkliymis mecbur alacağım :))
Alt yazılı şarkı olması tam bana göreBen dinliyorum sizde dinleyin
Afiyet olsun ablam ayaklarına sağlık
Teşekkür ederimAfiyet olsun kızlar
Elif demiş zaten aksam yemeklerini biraz erkene almaya calis cnmÇok mu yiyom acaba yatam ne yedigimi menüde yazıyom ama
Bizim burasida öyle, firtina basladi bileBizim burada firtina uyarisi var, disarda bayagi ruzgar esiyor.
Bugun de disari cikmazsam 3 gundur disari cikmiyorum yuruyus yapmayi ozledim.
Cok aç kalinca baş agrini tetikler cnmHayırlı sabahlar canım . Bugün daha iyiymiş elhamdülillah birşey yemedim. Birazdan ile gideceğim aç karnına gitsem iyi olur . Korkuyoum yiyince başım ağırsa çalışamam
Sagol cnmAfiyet olsun ablacim
Yarin tartilsan belki 6 lar gelirdiEki Görüntüle 2937360
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Cordeliaa
-300 %0.43 sasirdik mi hayirr
Kaptanim adimlara katiliyorum ama tartida yokum
Allah gönlüne göre hayirlisini versin inşallah cnmGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Nasil oldun kuzum daha iyimisinGunaydin kizlar
Oh missMüge izlerken 15dk bölgesel yapildı
Aaa peynirin etin böyle etkisi mi varmışDetoks yaomıycamsüt ürünleri bi süre azaltıcam eşime diyim adam da da hergün hayvansal gıdaları ye ye vucudunda çıbanlar çıktı bende de bacagımda bi tane çiktı bide kaşınıyom bacagımı uyuz olmuşum
Sık sık yenince oluyor fazlası zararOh missben de kahve içiyorum reklama girdi gerçi
Aaa peynirin etin böyle etkisi mi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?