• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Omuzumda uyuyor minik kuşum.

Eklentiler

• 20211020_143057.jpg
    20211020_143057.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 26
Bildirim geliyor canim oy vermeyi unutma
Pro uyelik kazanma sansin olabilir:))
Bundan sonra katılmayacağız zaten diger yemeklere oy verirsin 🤗🤗
Ben hiç yemek bölümüne bakmiyorum :))
Bide tadina bakmadığın biseye oy vermek adaletsizlik geliyor 😂😂😂😂

Kırmızı takım, Mavi takım herkes nerede?
Yarın için hazırlıklar tamam mı maydanoz limon brokoli dolaplaramızda var mı?
Çılgın cumaya hazır mıyız? :KK76::KK76::KK76:
Brokoli ben dün yedim
😬😬 bugün akşam annemdeyim
Kuru fasulye yapacakmişşşş
Ama çorba içerim galiba 🙄

Poğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alem 😂

Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar 😜
Geçen benim görümcem de geldi sordum ne pişireceksin mantı dedi eşimde o abla o zaman sendeyim dedi . Ben hazır aldım Türk bakkalından dedi aman hazır mı benim karım daha güzel yapıyor dedi. Sen niye yapmıyorsun yapsana . He senin karın ancak size yapıyor apartman kokuyor ben öyle yapmıyorum yapınca herkese veriyorum dedim . Oldu abla dedim her yaptığımı apartmana versem ben mutfaktan çıkamam günahtır dedi kokuyor mantı kokuyor börek kokuyor gözleme kokuyor Allah Allah dedim nasıl kokusunu alıyorsunuz ben mutfakta alamıyorum onların kokusunu . 🤣 kız bunlar kokan şey mi yoksa benim burnum mu koku almıyor. Millet kızartma yapıyor koyuyor diye kapısına mı dayanmam lazım kokuyor ver yiyeyim 😅
Geçmis olsun uyu uyu adimda atma bugün
Merak etme 182 adımdayım . Sözünü dinledim yattım uyudum . Daha yatar mıyım 😏
Demek ki kkyi iyi tanıyorum çoğu bu şekil sunum seviyor sade sunumlara oy gelmiyor. Şok olunacak ne var onu anlamadım Gold en iyi gösteren örtü her zaman mavidir :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: teşekkür ederim 🥰
Linkini göndersene hayrına bir el atayım bir dahakine haber verin bana özelden yada burdan çatlıyorum ya. Tüh nasıl kaçırdım ben ya 😑
Zipzip- Zipzip-
@Filiz16
Cordelia Cordelia
@madamhd

Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Allah ım şifa versin tez zamanda iyileş inşaallah😔
Teşekkür ederim canım amin inşallah 3 doz aşılı olduğum ve bir kez daha atlattığım yani 4 kez antikorlandım ona rağmen zor geçiriyorum...
Ne aşısı oldun canımm.

Back