• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

425DCDD5-9BEF-4F0A-9978-75D174ED0095.jpeg

Bazen erken oluyom😬😬 halsızlık de var 😬😬

teşekkür ederim cordeliam🌹🌹🌹 sana da geçmiş olsun. Ben de çok uyandım gece hep
kis geliyor hava değişimleri birde salgın varmış her yerde Ben hasta olmadım da halsizlik var
Geçmiş olsun canım 💕

Kırmızı takım, Mavi takım herkes nerede?
Yarın için hazırlıklar tamam mı maydanoz limon brokoli dolaplaramızda var mı?
Çılgın cumaya hazır mıyız? :KK76::KK76::KK76:
Maydanozum limonum var ama brokoli bulamadim pazarda. Karnabaharim var ama yerini tutar mi bilmem.

Takimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuş
Katıldığınızdan haberim bile yoktu bildirim geldi gittim oy verdim kime verdiğime de bakmadım. Oy verdikten sonra öğrendim katıldığınızı

Boş konuşan çekemeyen her yerde var boşver canım katılmak istiyorsan katıl tabi ki. Hatta bende bi dahakine katılsam mı diye düşündüm 😂

Katıldığınızdan haberim bile yoktu bildirim geldi gittim oy verdim kime verdiğime de bakmadım. Oy verdikten sonra öğrendim katıldığınızı

Boş konuşan çekemeyen her yerde var boşver canım katılmak istiyorsan katıl tabi ki. Hatta bende bi dahakine katılsam mı diye düşündüm 😂
Kimseye söylemiyoruz ki burda canim ben kazandigim zamanda soylemedim oylama bitince söylüyoruz
Ben zaten cok becerikli degilim katilmam :-)

Yemek yapılıyor simdi katilmak istersen katil canim :))

He yaa yapsak mi bizde bir cilginlik. Ben de mi katilsam acaba🤔

Back