Neler çekiyor kocalarımız bizdenAynen. Ilk basta esimde deniyorm herseyi. Esim zehirlenmezse diger kisilere de yapiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler çekiyor kocalarımız bizdenAynen. Ilk basta esimde deniyorm herseyi. Esim zehirlenmezse diger kisilere de yapiyorm
Gözün aydın canım.benimkilerde hafta sonu gelecekSelam
Okuldan sonra anneme geldim. Köyden babam geldi
Tesekkur ederim kuzumM MissHayaLet anladım ki sakal önemli.
Poğaça yaparak börekleri ezdin geçtin. Tebrikler canım.Eki Görüntüle 2936894
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim cordeliam sana da geçmiş olsun. Ben de çok uyandım gece hep
kis geliyor hava değişimleri birde salgın varmış her yerde Ben hasta olmadım da halsizlik var
Valla ne yalan soyleyim bileğimin hakkı ile aldım bu sefer onun için mutluyumAfiyetle ye.
Ben onun coraplarini evin her kösesinden topluyorm. O da benim yaptigim her yemegi afiyetle yicekNeler çekiyor kocalarımız bizden
Bildirim geliyor canim oy vermeyi unutma
Pro uyelik kazanma sansin olabilir:))
Bundan sonra katılmayacağız zaten diger yemeklere oy verirsin
Niye katılmayacakmışsınızBitti desene yemek işi
He de gec kankaNiye katılmayacakmışsınız
Takimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuşNiye katılmayacakmışsınız
Bilegini yerim seninValla ne yalan soyleyim bileğimin hakkı ile aldım bu sefer onun için mutluyum
Maydanozum limonum var ama brokoli bulamadim pazarda. Karnabaharim var ama yerini tutar mi bilmem.Kırmızı takım, Mavi takım herkes nerede?
Yarın için hazırlıklar tamam mı maydanoz limon brokoli dolaplaramızda var mı?
Çılgın cumaya hazır mıyız?
Bilegini yerim senin
He de gec kanka
Katıldığınızdan haberim bile yoktu bildirim geldi gittim oy verdim kime verdiğime de bakmadım. Oy verdikten sonra öğrendim katıldığınızıTakimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuş
Ben hep begendigime verdim. Hic kim yapmis diye bakmadim. Haksizlik yok bence ama onlarin takdiri artikTakimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuş
Kimseye söylemiyoruz ki burda canim ben kazandigim zamanda soylemedim oylama bitince söylüyoruzKatıldığınızdan haberim bile yoktu bildirim geldi gittim oy verdim kime verdiğime de bakmadım. Oy verdikten sonra öğrendim katıldığınızı
Boş konuşan çekemeyen her yerde var boşver canım katılmak istiyorsan katıl tabi ki. Hatta bende bi dahakine katılsam mı diye düşündüm
He yaa yapsak mi bizde bir cilginlik. Ben de mi katilsam acabaKatıldığınızdan haberim bile yoktu bildirim geldi gittim oy verdim kime verdiğime de bakmadım. Oy verdikten sonra öğrendim katıldığınızı
Boş konuşan çekemeyen her yerde var boşver canım katılmak istiyorsan katıl tabi ki. Hatta bende bi dahakine katılsam mı diye düşündüm
Yilda 1 katiliyroim zaten katilmam canimBen hep begendigime verdim. Hic kim yapmis diye bakmadim. Haksizlik yok bence ama onlarin takdiri artik
Katilmak isterseniz katilin :))He yaa yapsak mi bizde bir cilginlik. Ben de mi katilsam acaba
Ne yarismasi var suan da? Bakamadim henuzKatilmak isterseniz katilin :))