- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Eeee herseye zam ananasta almis nasibiniYe kız bırakma 20 TL ne
Ananas yiyenlerin hazin sonu
Bitene kadar yandimAnanas yiyenlerin hazin sonu
Gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsin Rabbim şifa versinZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
GEcmis olsun canımZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Teşekkür ederim canım amin inşallah 3 doz aşılı olduğum ve bir kez daha atlattığım yani 4 kez antikorlandım ona rağmen zor geçiriyorum...Gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsin Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim kaptanım bu hafta beni liste dışına atabilir misiniz kızları daha fazla olumsuz yönde etkilemeyeyimCok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Teşekkür ederim canımGEcmis olsun canım
Aslinda yapraklarida kullaniliyormuş :))Heee tamam kökünü bile yicem
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Haklisin abla elbisemi giyip safama bakacağımSağol cnm
Herkesin zevki tabiki farkli ama alınmış biseye de böyle soylenmesi onun patavatsizligini gösterir
Önemli olan senin beğenmen cnm
Ben biseyi begenip aldiysam başkasınin ne dediğini umursamam
Cuma günü sevdiğin biseyi ye, diğer günlerde aç kalma cnm
Insan aç kaldikca bıkkınlık geliyor
Sağol kaptanim
Ohhhh şükür bugün bitiyor
Arka arkaya olunca son 2 gün baya zorluyor beni
Gece bacaklarimin agrisindan uyuyamadim
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim tatlim
Tebrikler senacim
Hiç izlemedim abla bakarım amaAkşam fox da evlilik hakkinda hersey diye dizi vardi, takip eden varmi
Bu erkekler nasil bu kadar pişkin yüzsüz olabiliyolar
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşAllah tez zamanda toparlanir eski sağlığına kavuşursunZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Herseyini yikadim koydum tencereye,icine tarcin,karanfil,elma,limon attim yumusayinca yesil cay atip demlicemAslinda yapraklarida kullaniliyormuş :))
Tamam canim bir çözüm bulacağız gecmis olsun sanaTeşekkür ederim kaptanım bu hafta beni liste dışına atabilir misiniz kızları daha fazla olumsuz yönde etkilemeyeyim
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun cnmZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?