BegendinmiGecen hafta izledim abla da bu hafta son yarim saatine bakabildim
Bence izle cnmizlemedim abla bakarım ama
Şifa olsun insallah cnmHerseyini yikadim koydum tencereye,icine tarcin,karanfil,elma,limon attim yumusayinca yesil cay atip demlicem
Sagol canimBegendinmi
Bence izle cnm
Nasil fettan kadinlarin oldugunuda gösteriyor :))
Şifa olsun insallah cnm
Guzel dizi abla beğendimBegendinmi
Teşekkür ederim canımHaklisin abla elbisemi giyip safama bakacağım
Hiç izlemedim abla bakarım ama
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşAllah tez zamanda toparlanir eski sağlığına kavuşursun
Tamm kaptanım inşallah haftaya güzel bir şekilde dönüş yapacamTamam canim bir çözüm bulacağız gecmis olsun sana
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm
Geçmiş olsunZipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@madamhd
Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Sağolasın canmGeçmiş olsun
Masallah cok hizlisin cnm10 bin de tamam
Ufff hemen yakalıyonuz
Yarim saat önceydi acaba nereye gittinUfff hemen yakalıyonuz
Midem bulanıyor hastayımYarim saat önceydi acaba nereye gittin
Gecmis olsun canimMidem bulanıyor hastayımbir aydirda soğuk algınlığı of of birde siğil sorunu var
He ya bu ne valla kapının ucundan bakamiyozBizimkiler gözü pek maşallah
Annem bana hicbir sey yaptirmazdi aynen. Simdi ben isteyken cocuklarima annem bakiyor. Eve geldigimde yemegimi yapmis oluyor. Halen bile ailemle yasiyor gibiyimBende cok yemek bilmiyorum.burdaki yarismalarda deniyorum cogu seyi
Ailemle yasayinca ogrenemedim tabi baska etkenlerde vardi
Aa bak benim meshur pofidik pogacalarim var. Pogacam güzel olur benim. Ben herkesin yapabildigi seylerde zorlaniyorm. Mesela türk kahvem hic güzel olmaz. Tepsi böregim kuru olur falan. Gül böregi bohca böregi falan yapabiliyorm ama tepsiye sermeli börek yapamiyormBen marifetli degilimkafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Güzel olmus dediklerinde bende cok gururlaniyorm. Yeni seyler denemeye calisiyorm bende.Masallah canımne güzel bende yeni yeni tarifler denemeye çalışıyorum şimdi güzelde oluyor hoşuma gidiyor.
Benim eltimde hemsire, görümcemde hemsire. Hepimiz cok yogun calisiyoruz yoruluyorz. Senin şuyun daha iyi oluyor, sen bunu daha güzel tutturuyorsun diye birbirimizin üzerine yikmayi daha cok tercih ediyorz. Kimsenin yemek konusunda egosu yok bizde anlayacaginYok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
Onu yapamayanlarda var. Mesela ben 1068 imBen daha 2239 dayım
Geçmiş olsunMidem bulanıyor hastayımbir aydirda soğuk algınlığı of of birde siğil sorunu var
Sağol canım benimGecmis olsun canim
Sağol kuzumGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımMidem bulanıyor hastayımbir aydirda soğuk algınlığı of of birde siğil sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?