Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤

19 Ekim Salı

08.00
1 yk süt kaymağı
Bikaç lokma ekmek

Kahvaltı 12.30
Menemen (2 domates 2 yumurtayla)
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
Biraz ceviz

Ara 15.00
1 bardak kefir
1 elma
Bi avuç leblebi

Akşam 19.30
Yarım tabak taze fasülye
Salata
Bikaç çatal sucuklu yumurta
3 lokma ekmekle 3 zeytin
2-3 lokma da bal yedim

Krizlerdeyim görümceme gittim sucuklu yumurta istiyom dedim ama tabi çocuklar benden daha heycanlı bekledi anca bikaç çatal alabildim

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• 522C01A4-7143-4891-B145-C6D4F3FAC39D.png
    176 KB · Görüntüleme: 29
Afiyet olsun canim ❤

Bende görümce olcam inşallah. Ama kardeş gibi olmasam da arkadaş gibi olmak isterdim
Şaka yapıyorum canım biz karışmayız sonuçta herkesin kendi hayatı kendi fikirleri bizde yok gorumcelik zaten yapamam aramızda 2 saat mesafe var telefonda da yapan vardır tabi gıcıklık falan

Masallah
Canimm teşekkür ederim iyiyim kontrolum var Ankarqya gidecegiz gene 18737901010.kez bakalim insallah iyiyizdir sen de iyisindir insallah
Hayırlı yolculuklar hayirli haberlerle gel canim insallah bende iyiyim çok sagol
Afiyet olsun canım

Bir görümcem bir de eltim var ikisini de çok severim
Ben herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyorum.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…