Canimm teşekkür ederim iyiyim kontrolum var Ankarqya gidecegiz gene
Kayinvalidemin ki de pişirmezAnladım canım evet benim firinimin da yakında miladi dolacak gibi bende her fırını kullanamıyorum bozulsa ne yapıcam bakalım.
Görümcen yapsın sen ye. Boşver.Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti
İyi yolculuklar. Güzel haberlerle gel canım.Canimm teşekkür ederim iyiyim kontrolum var Ankarqya gidecegiz gene18737901010.kez bakalim insallah iyiyizdir sen de iyisindir insallah
Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yaparPoğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alem
Hayirli yolcuklar canim İnşallah guzel haberler alirsinCanimm teşekkür ederim iyiyim kontrolum var Ankarqya gidecegiz gene18737901010.kez bakalim insallah iyiyizdir sen de iyisindir insallah
O zaman sende en kadın sensin çok kadınsın de bir dahakineYok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
O da yapmıyor bende yapmiyorumGörümcen yapsın sen ye. Boşver.
Bende görümce olcam inşallah. Ama kardeş gibi olmasam da arkadaş gibi olmak isterdimO zaman sende en kadın sensin çok kadınsın de bir dahakinegelinine şöyle bir laf atamadım gorumcelik mi benimki de
Afiyet olsun canim ❤19 Ekim Salı
08.00
1 yk süt kaymağı
Bikaç lokma ekmek
Kahvaltı 12.30
Menemen (2 domates 2 yumurtayla)
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
Biraz ceviz
Ara 15.00
1 bardak kefir
1 elma
Bi avuç leblebi
Akşam 19.30
Yarım tabak taze fasülye
Salata
Bikaç çatal sucuklu yumurta
3 lokma ekmekle 3 zeytin
2-3 lokma da bal yedim
Krizlerdeyim görümceme gittim sucuklu yumurta istiyom dedim ama tabi çocuklar benden daha heycanlı bekledi anca bikaç çatal alabildim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hayirli yolcuklar canim İnşallah guzel haberler alirsin
Cokkk teşekkür ederim canlarİyi yolculuklar. Güzel haberlerle gel canım.
Şaka yapıyorum canım biz karışmayız sonuçta herkesin kendi hayatı kendi fikirleri bizde yok gorumcelik zaten yapamam aramızda 2 saat mesafe varBende görümce olcam inşallah. Ama kardeş gibi olmasam da arkadaş gibi olmak isterdim
Benim görümcem yok. Ben de görümce değilim. Çok şükür. Bir de elti olayım olmasaydı tadından yenmezdi.Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
Bir görümcem bir de eltim var ikisini de çok severimBenim görümcem yok. Ben de görümce değilim. Çok şükür. Bir de elti olayım olmasaydı tadından yenmezdi.
Masallah
Hayırlı yolculuklar hayirli haberlerle gel canim insallah bende iyiyim çok sagolCanimm teşekkür ederim iyiyim kontrolum var Ankarqya gidecegiz gene18737901010.kez bakalim insallah iyiyizdir sen de iyisindir insallah
Afiyet olsun canım19 Ekim Salı
08.00
1 yk süt kaymağı
Bikaç lokma ekmek
Kahvaltı 12.30
Menemen (2 domates 2 yumurtayla)
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
Biraz ceviz
Ara 15.00
1 bardak kefir
1 elma
Bi avuç leblebi
Akşam 19.30
Yarım tabak taze fasülye
Salata
Bikaç çatal sucuklu yumurta
3 lokma ekmekle 3 zeytin
2-3 lokma da bal yedim
Krizlerdeyim görümceme gittim sucuklu yumurta istiyom dedim ama tabi çocuklar benden daha heycanlı bekledi anca bikaç çatal alabildim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Ben herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyorum.Bir görümcem bir de eltim var ikisini de çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?