Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman boşver canım öyle insanlari bende sevmiyorum hep ben ben diyen insanla arkdas bile olmam bencil insan hiç sevmem

Aman normal canim heryerde var bu çekememezlik bosver

Ayaklarına sağlık canım
Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Bende aynı şeyi düşündüm ama sonuçta yarış var diye zor da olsa kendine engel oluyorsun ama yarıştan çıkarsan engel olmayacaksın ve bütün öavan boşa gidecek
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım

Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor
Geçmiş olsun canım
Kaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır
Vaaoooovvvv süpersin canım
@Gulumse24 koş kız begenmedigin sunumla oldummm
Tebrik ederim canım
Ah ah ben de çok özledim yaz aylarını daha kıs gelmeden her hafta hastayız yıldım ben de ilacı verince hemen kusarsa yarim doz daha veriyorum ben ne olur ne olmaz diye
Yemeye hazırım
Tarif afiyet olsun canım
Böyle konuşabilen bir insan seni ne kadar seviyor bunu sorgula. Diyelim ki o beğenmedi. Böyle mi söylenir. Böyle şeylere mutlu olmalısın. Sana gerçek yüzünü göstermiş.
Evet ben de onu düşündüm ve hiç iyi niyet göremedim mesafe koyacağım
O arkadaşından uzak dur canım bence içten içe seni kıskanıyor olabilir üzülme.
Mesafe koyacağım sadece ben yakın arkadaşız zannediyormuşum
Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti
Hay Allah ya ben de ev de hamur işi karşıtıyım yapınca yiyorsun o sıcak kokulara hayır diyemiyor insan çocuklar istiyor diye yapıyorum ay da 1 o da kek vs yapıyorum ama paketli yemesinler diye
Benim annem bana zevksiz diyor. Boşver hiç takmaya degmez
Gerçekten mi
Benim görümcem yok. Ben de görümce değilim. Çok şükür. Bir de elti olayım olmasaydı tadından yenmezdi.
2 görümcem var 2 de gelinimiz görümcelerimle orta iyi seviyeyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz ilk gelinimizle iyi anlaşıyoruz çocuklar yaşıt olunca baya kaynaştık arkadaş gibiyiz ikinci gelinimizle su an için mesafeliyiz görüşmedik hiç muhabbet etmedik tanımıyorum gibi birşey yani onunla da zamanla kendisi de isterse arkadaş oluruz uzak mesafe var aramız da 3 saat uzakta başka şehirde olduğu için belki de mesafeliyiz çok dua ettim keşke bir eltim olsaydı diye ama maalesef yok en azından kv düşerdi yakamdan

Ayaklarına sağlık canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun da canım sırf karbon olmuş
Ayaklarına sağlık canım
Masallah

Hayırlı yolculuklar hayirli haberlerle gel canim insallah bende iyiyim çok sagol

Afiyet olsun canım
Sağol canım

Benimde eltim yok bi tane görümcem var eh idare eder
Bi tane de gelinimiz var
Onlada mesafeliyiz

Günaydın canım ,zaman çok çabuk geçiyor ahir zaman alametleri gün yetmiyor bizlere
Gecmis olsun canim
Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor

Kaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır
Uu benom daha 2800
@Gulumse24 koş kız begenmedigin sunumla oldummm
Siz gene ne yaptiniz labneli birseyler vardi ama ben yarismqyi bile bulamadim
Gecmis olsun canim
Bende ilk zamanlar eldivenle yoguruyordjm eldiven yapisiyor filan esim ogretti sagolsun
Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
Ayy bende teyze var oyle herseyde mukemmeldir ona yukle mukemmel mukemmel yapsin

Kız çay saati atıştırmalıgi var ya nasıl bulamadin sakallı Poğaça yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…