- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aman boşver canım öyle insanlari bende sevmiyorum hep ben ben diyen insanla arkdas bile olmam bencil insan hiç sevmemBen herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyirum.
Aman normal canim heryerde var bu çekememezlik bosverBen herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyorum.
Verirsin sabırlı ol.Yputubede Elle ip in kadınlar vucut sampiyonı olma hikayesini izledim gaza geldim valla ben niye veremiyom yaaa
Kadın ikinci cocuguna doğum yapar yapmaz başladıVerirsin sabırlı ol.
Ayaklarına sağlık canım
Bende aynı şeyi düşündümBu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımKızlar sonunda evime geçtim kaynanamlarda baya karbonhidrat agorlıklı besledim. Bu hafta itibari ile daha düzgün şeylerle enümü olusturacam
Menüm
Sabah
Közlenmiş biber
patlıcan, domates
Köy peyniri
Yoğurt
Çay köy 3kmeğinden (taplama) çeyrek
Çay
Öğlen
8,9kaşık pilav
1 kase cacık
Akşam 2 kase M. Çorbası
1 kase salata
Çay
Geçmis olsun uyu uyu adimda atma bugünTamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor
Geçmiş olsun canımTamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor
Vaaoooovvvv süpersin canımKaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır
Tebrik ederim canım
Ah ah ben de çok özledim yaz aylarını daha kıs gelmeden her hafta hastayız yıldım ben deHayırlı sabahlar ....
Bol bol oksuruklu bir sabah.
Çocuğa ilacı iciriyorum 5 dakika kalmıyor kusuyor.
Ben ne yapicam bilmiyorum.Antibiyotik birde,o ise yariyomu kusunca çıktımı..
Allah'ım sen büyüksün...kış gelmeden yazı özledim
TarifYemeye hazırım
Evet ben de onu düşündüm ve hiç iyi niyet göremedim mesafe koyacağımBöyle konuşabilen bir insan seni ne kadar seviyor bunu sorgula. Diyelim ki o beğenmedi. Böyle mi söylenir. Böyle şeylere mutlu olmalısın. Sana gerçek yüzünü göstermiş.
Mesafe koyacağım sadece ben yakın arkadaşız zannediyormuşumO arkadaşından uzak dur canım bence içten içe seni kıskanıyor olabilir üzülme.
Hay Allah yaValla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti
Gerçekten miBenim annem bana zevksiz diyor. Boşver hiç takmaya degmez
2 görümcem var 2 de gelinimizBenim görümcem yok. Ben de görümce değilim. Çok şükür. Bir de elti olayım olmasaydı tadından yenmezdi.
Ayaklarına sağlık canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun da canım sırf karbon olmuş
Ayaklarına sağlık canım
Sağol canımMasallah
Hayırlı yolculuklar hayirli haberlerle gel canim insallah bende iyiyim çok sagol
Afiyet olsun canım
35dk yürüdümBen daha 2239 dayım
Benimde eltim yok bi tane görümcem var eh idare ederGeçmiş olsun canım
Vaaoooovvvv süpersin canım
Tebrik ederim canım
Ah ah ben de çok özledim yaz aylarını daha kıs gelmeden her hafta hastayız yıldım ben deilacı verince hemen kusarsa yarim doz daha veriyorum ben ne olur ne olmaz diye
Tarifafiyet olsun canım
Evet ben de onu düşündüm ve hiç iyi niyet göremedim mesafe koyacağım
Mesafe koyacağım sadece ben yakın arkadaşız zannediyormuşum
Hay Allah yaben de ev de hamur işi karşıtıyım yapınca yiyorsun o sıcak kokulara hayır diyemiyor insan çocuklar istiyor diye yapıyorum ay da 1 o da kek vs yapıyorum ama paketli yemesinler diye
Gerçekten mi
2 görümcem var 2 de gelinimizgörümcelerimle orta iyi seviyeyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz ilk gelinimizle iyi anlaşıyoruz çocuklar yaşıt olunca baya kaynaştık arkadaş gibiyiz ikinci gelinimizle su an için mesafeliyiz görüşmedik hiç muhabbet etmedik tanımıyorum gibi birşey yani onunla da zamanla kendisi de isterse arkadaş oluruz uzak mesafe var aramız da 3 saat uzakta başka şehirde olduğu için belki de mesafeliyiz çok dua ettim keşke bir eltim olsaydı diye ama maalesef yok en azından kv düşerdi yakamdan
Gecmis olsun canimGünaydın canım ,zaman çok çabuk geçiyor ahir zaman alametleri gün yetmiyor bizlere
Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor
Uu benom daha 2800Kaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır
Siz gene ne yaptiniz labneli birseyler vardi ama ben yarismqyi bile bulamadim
Gecmis olsun canimHayırlı sabahlar ....
Bol bol oksuruklu bir sabah.
Çocuğa ilacı iciriyorum 5 dakika kalmıyor kusuyor.
Ben ne yapicam bilmiyorum.Antibiyotik birde,o ise yariyomu kusunca çıktımı..
Allah'ım sen büyüksün...kış gelmeden yazı özledim
Bende ilk zamanlar eldivenle yoguruyordjm eldiven yapisiyor filan esim ogretti sagolsunYapa yapa artık yemekleri göz karari yapıyorum alıştım canım mesela dün ilk defa kazandib denedim çok güzel oldu benim favori tarifim şu analışırsın zamanla ilk önce denediklerini yap ilk defa yapacaklarını aileye dene.
Ayy bende teyze var oyle herseyde mukemmeldir ona yukle mukemmel mukemmel yapsinYok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
Kız çay saati atıştırmalıgi var ya nasıl bulamadinGecmis olsun canim
Uu benom daha 2800
Siz gene ne yaptiniz labneli birseyler vardi ama ben yarismqyi bile bulamadim
Gecmis olsun canim
Bende ilk zamanlar eldivenle yoguruyordjm eldiven yapisiyor filan esim ogretti sagolsun
Ayy bende teyze var oyle herseyde mukemmeldir ona yukle mukemmel mukemmel yapsin
Ben gidip labnelere baktimKız çay saati atıştırmalıgi var ya nasıl bulamadinsakallı Poğaça yaptım
Gunaydin ablacim ❤Gunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?