- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Tebriik ediyorum canim sunumun cok guzeldi hak ettin sonuna kadar
Persembe tartilayim demistin di mi unutma yarin bildirimini canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gecmis olsun canim
Bende 2 gundur cok üşüyorum
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Benim daha 100
Tesekkur ederim canim cok yemek bilgim olmamasina gore iyi oy almisim senide tebrik ediyorum her yaptigin guzel oy aliyor
Gunaydin canim ❤eksilerle uyanmissin gibi hissettim
Günaydın canim gecmis olsun
Tesekkur ederim canımın içi
Ben 18 yasimda atandim. Sonra da iste üniversiteyi kazandim. Hem calis hem oku derken bu tarz seylere yetemedim. Ne zmn ki okul bitti evlendim ancak ancak denemelere basladim. Baktim her yaptigim güzel oluyor aslinda ben marifetliymisim demeye basladimCok tatlısınolsun zamanla daha güzel oluyor hem de mutfakta olmak keyif veriyor.
Bende cok yemek bilmiyorum.burdaki yarismalarda deniyorum cogu seyiBen 18 yasimda atandim. Sonra da iste üniversiteyi kazandim. Hem calis hem oku derken bu tarz seylere yetemedim. Ne zmn ki okul bitti evlendim ancak ancak denemelere basladim. Baktim her yaptigim güzel oluyor aslinda ben marifetliymisim demeye basladim
Masallah canımBen 18 yasimda atandim. Sonra da iste üniversiteyi kazandim. Hem calis hem oku derken bu tarz seylere yetemedim. Ne zmn ki okul bitti evlendim ancak ancak denemelere basladim. Baktim her yaptigim güzel oluyor aslinda ben marifetliymisim demeye basladim
Böyle konuşabilen bir insan seni ne kadar seviyor bunu sorgula. Diyelim ki o beğenmedi. Böyle mi söylenir. Böyle şeylere mutlu olmalısın. Sana gerçek yüzünü göstermiş.Üzüldüm cidden tuhaf oldum yani
Ben marifetli degilimkafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Günaydınnn canim ❤Günaydın kızlar
O arkadaşından uzak dur canım bence içten içe seni kıskanıyor olabilir üzülme.Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum deditabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
O da lazım. Bazıları diyor gel kafami yar. İstanbul'da taş toprak yok.Ben marifetli degilimkafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Benimde zamanla daha iyi oldu. Çünkü annem misafir gelecegi zaman hiç hazirlik yaptirmazdi bana ben temizlik yapardim. Bir tek kek yapardim o yüzden kekte ustayimSabah sabah kahkha attırdın bana benimde hamur isim güzel olmazdı zamanla daha iyi yaptım şimdi hamurdan herşey yaparım ama en yeni favorim pide su an
Bu iyiymiş.Aynen. Ilk basta esimde deniyorm herseyi. Esim zehirlenmezse diger kisilere de yapiyorm
Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demistiO da lazım. Bazıları diyor gel kafami yar. İstanbul'da taş toprak yok.Sen poğaça yaparsın. Atarız kafalarına.
Benim annem bana zevksiz diyor. Boşver hiç takmaya degmezMoralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum deditabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
Anladım canım evet benim firinimin da yakında miladi dolacak gibi bende her fırını kullanamıyorum bozulsa ne yapıcam bakalım.Benimde zamanla daha iyi oldu. Çünkü annem misafir gelecegi zaman hiç hazirlik yaptirmazdi bana ben temizlik yapardim. Bir tek kek yapardim o yüzden kekte ustayimonu da bu aralar firin yakiyor sinirimden yapmiyorum. Artik çoğu şeyi yapmayi beceriyorum ama firinimda sorun var. Cok hizli pisiriyor
Sabah 8deIlk sayfaya da ekleyim herkes baksın takvime
Spor icin zorlama canim kendini
10 bin kolay diye kaliyor iste 12 olsa oturamam simdi
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim
Menu yazabilir misin yinede yoksa takim etkilenecek
Yarin yazabilirsin
Poğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alemValla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?