Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagol canim

Cok tatlısın olsun zamanla daha güzel oluyor hem de mutfakta olmak keyif veriyor.
Ben 18 yasimda atandim. Sonra da iste üniversiteyi kazandim. Hem calis hem oku derken bu tarz seylere yetemedim. Ne zmn ki okul bitti evlendim ancak ancak denemelere basladim. Baktim her yaptigim güzel oluyor aslinda ben marifetliymisim demeye basladim

Bende cok yemek bilmiyorum.burdaki yarismalarda deniyorum cogu seyi
Ailemle yasayinca ogrenemedim tabi baska etkenlerde vardi

Masallah canım ne güzel bende yeni yeni tarifler denemeye çalışıyorum şimdi güzelde oluyor hoşuma gidiyor.

Ben marifetli degilim kafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Sabah sabah kahkha attırdın bana benimde hamur isim güzel olmazdı zamanla daha iyi yaptım şimdi hamurdan herşey yaparım ama en yeni favorim pide su an

O arkadaşından uzak dur canım bence içten içe seni kıskanıyor olabilir üzülme.

Sabah sabah kahkha attırdın bana benimde hamur isim güzel olmazdı zamanla daha iyi yaptım şimdi hamurdan herşey yaparım ama en yeni favorim pide su an
Benimde zamanla daha iyi oldu. Çünkü annem misafir gelecegi zaman hiç hazirlik yaptirmazdi bana ben temizlik yapardim. Bir tek kek yapardim o yüzden kekte ustayim onu da bu aralar firin yakiyor sinirimden yapmiyorum. Artik çoğu şeyi yapmayi beceriyorum ama firinimda sorun var. Cok hizli pisiriyor

O da lazım. Bazıları diyor gel kafami yar. İstanbul'da taş toprak yok. Sen poğaça yaparsın. Atarız kafalarına.
Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti

Benim annem bana zevksiz diyor. Boşver hiç takmaya degmez

Anladım canım evet benim firinimin da yakında miladi dolacak gibi bende her fırını kullanamıyorum bozulsa ne yapıcam bakalım.

Sabah 8de
3dilim tt ekmek
Etli corba baska bisey yoktu corbada

Saat 11
2 mandalina
1kaki cennet hurmasinin sert hali

Saat 13
Yine ayni corba
2dilim ekmek tt

Saat 16
1muz
Biraz ananas
1mandalina

Saat 19
2dilim ekmek
Yine ayni corba
Zipzip- madamhd
19 Ekim menusu

Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti
Poğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…