- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tbrk ederim cnm. Siz ailecek hamaratsiniz galibaGulumse24 koş kız begenmedigin sunumla oldummm
BirazTbrk ederim cnm. Siz ailecek hamaratsiniz galiba
Tesekkur ederim canımTbrk ederim cnm. Siz ailecek hamaratsiniz galiba
Benimde kücük kiz kardesim hamarattir. Elinden hersey gelir mutfak konusunda. Ben mecbur oldugumda yapiyorm cok sevdigim bi aktivite degil mutfakta vakit gecirmek.
Çok severiz biz elimizden hersey gelir mutfakta ne varsa yapmayi severim bendeBenimde kücük kiz kardesim hamarattir. Elinden hersey gelir mutfak konusunda. Ben mecbur oldugumda yapiyorm cok sevdigim bi aktivite degil mutfakta vakit gecirmek.
Sen ne ara katildin ben bi filiz kaptan katıldı sanıyordum tebrik ederimGulumse24 koş kız begenmedigin sunumla oldummm
Tesekkur ederim canımSen ne ara katildin ben bi filiz kaptan katıldı sanıyordum tebrik ederim
7 kalktım yürüyüşe çıktım attım geldim şimdi de yattımKacta kalktin? Nerde attin adimlari? Benimde adimlarim hic az degil 363 adim atmisim
Marifetliymis benim kardesim benide solladi gitti 1.ci oldu nalet sey nasilda kiskandim kazandi diyeSen ne ara katildin ben bi filiz kaptan katıldı sanıyordum tebrik ederim
Tebrik ederim canım neydi seninki gidip tekrar bakamGulumse24 koş kız begenmedigin sunumla oldummm
Seninki neydi zıpzıp kaptanim devlet sırrı gibi sakladi öğrenemedim geçen günMarifetliymis benim kardesim benide solladi gitti 1.ci oldu nalet sey nasilda kiskandim kazandi diye
Benimki ilk sıradaydi pratik pizza canim burda ve ozelde söylenmesi yasak sadece bakip gorebilirsin oy vermedenSeninki neydi zıpzıp kaptanim devlet sırrı gibi sakladi öğrenemedim geçen gün
O aklimda niye süprizi bozdun gecmisten cikamadim kiZipzip- patlat oradan bir havai fişek gösterisi
Hadsiz isteO aklimda niye süprizi bozdun gecmisten cikamadim ki
Yemeklerin gorseline tikladiginda kimin ne yaptigi gorunuyor canimSeninki neydi zıpzıp kaptanim devlet sırrı gibi sakladi öğrenemedim geçen gün