Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim

Yemeklerin gorseline tikladiginda kimin ne yaptigi gorunuyor canim

Sorun olmasın diye demedik oy topluyor oluyoruz sonra

Bende sosyete mantisi yapmistim
Ya hiç bilmiyordum
Mantı çok guzeldi benim oyum sana gitmiş o zaman

Süperya. Ben biri misafirlige gelecegi zmn hemen bi panik havasina giriyorm. Yapamayacagim bisey yok aslinda herseyi yapabiliyorm ama ya bu defa tutmazsa stresi cok yasiyorm. Ama hepte iyi oluyor cok sükür

Süperya. Ben biri misafirlige gelecegi zmn hemen bi panik havasina giriyorm. Yapamayacagim bisey yok aslinda herseyi yapabiliyorm ama ya bu defa tutmazsa stresi cok yasiyorm. Ama hepte iyi oluyor cok sükür
Kadin isterse herseyi yapar canim

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydinlar carsamba gelmis
Gunaydin canim ❤
Tesekkur ederim ablacım
Tebriik ediyorum canim sunumun cok guzeldi hak ettin sonuna kadar
Persembe tartilayim demistin di mi unutma yarin bildirimini canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın masterfit'in fit kadınları
Günaydın canim ❤
Günaydın canlar
Gunaydin canim ❤
Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor
Gecmis olsun canim
Bugün ne soğuk bir hava var içim dönüyor resmen
Bende 2 gundur cok üşüyorum
Günaydin bebisler
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Kacta kalktin? Nerde attin adimlari? Benimde adimlarim hic az degil 363 adim atmisim
Benim daha 100
Zipzip- senide tebrik ediyorum kaptanim eline emegine saglik
Tesekkur ederim canim cok yemek bilgim olmamasina gore iyi oy almisim senide tebrik ediyorum her yaptigin guzel oy aliyor
Gunaydin canim ❤eksilerle uyanmissin gibi hissettim
Günaydın canim gecmis olsun

Yapa yapa artık yemekleri göz karari yapıyorum alıştım canım mesela dün ilk defa kazandib denedim çok güzel oldu benim favori tarifim şu an alışırsın zamanla ilk önce denediklerini yap ilk defa yapacaklarını aileye dene.

Çok geçmiş olsun cnm nesi var yavrunun

Aynen. Ilk basta esimde deniyorm herseyi. Esim zehirlenmezse diger kisilere de yapiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…