• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Regl dönemi bilinen bı şey canimm. Can sıkmak yok

Ozim bu dönemsel geçici bir durum, bu sabah birkaç kişide denk geldim aynı duruma . Pazartesi artıları haftayı doğru kullanmamıza yardım ediyor. Avantaja çevirelim hadi :KK6::KK6::KK6:uzulme tamam mi:KK60:

Kilodan çok ödemli bir görünümüm oluyor, o canımı sıkıyor. Ama takmayacağım kaptanlarım Hoppa :KK200::KK200:

Kızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık 😊

Eklentiler

• 20231211_125745.jpg
    20231211_125745.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 45
Cuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Busra196 Busra196

Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak
Abla velibah bekleseydin yaa daha yemedim 😅😅
Hiçte bile
Sen diğer vücut tiplerini gördün mü :KK70: :KK70: :KK70:
Benimde kalça kısmı üste göre 1 beden büyük, yinede yakıştırıyorum ben
Benim üst 38-40 alt 46-48
Kızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık 😊
Akşam yemeğini yarım açma olarak okumam nasıl peki 😅

O zaman önce psikolojik diyet yapıp odemlerden kurtuluyoruz casminim. :dua:
Dertlere :63:yapiyoruz canı ....
Güzellikler , huzur seninle olsun. Sıkıntılı zamanlarda bir rahatlama çayı yapıp meditasyon yapsan çok iyi hissedebilirsin. Hoş kokulu bir mumla karanlıkta kalbinin sesini dinle onu ne mutlu ediyorsa onu düşün. :KK36:
amin bitanemm :dua: :KK60:

psikolojimi kendi ellerimle bozdum, esasında geçmişin yükü şimdi şimdi ağır gelmeye başladı, atamıyorum da :(

ama yemenin de çözüm olmadığını biliyorum, o tarafta asayiş berkemal :KK19::KK200:

Şimdi daha iyimisin ❤️
iyi olmaya çalışıyorum canımın içi, Allahın izniyle toparlanacağım :dua:

Back