Peki canım sanırım hatırlamam ve tanımam gerekecekevet degişti nickim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki canım sanırım hatırlamam ve tanımam gerekecekevet degişti nickim![]()
Tamamdır. Teşekkür ederim bitanemElhan canım özelden attim
Regl dönemi bilinen bı şey canimm. Can sıkmak yok
Ozim bu dönemsel geçici bir durum, bu sabah birkaç kişide denk geldim aynı duruma . Pazartesi artıları haftayı doğru kullanmamıza yardım ediyor. Avantaja çevirelim hadiuzulme tamam mi
![]()
Hatırlaman hiç gerekmeyecek unuttuğunu sanmam kendisiniPeki canım sanırım hatırlamam ve tanımam gerekecek![]()
Sağol canım denerim haftaya bu hafta kendi planım var yapabilirsem isterim :)Kızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık![]()
Kaptanım adım var listedeSağol canım denerim haftaya bu hafta kendi planım var yapabilirsem isterim :)
Tamam şimdi atacagimKolaylıklar dilerim Hilalcim. Saat 14.00 ' e kadar vaktin var canım.
İlk bildirimi fotoğrafli minik bir kağıda tarih ve nick iliştirilmiş alıyoruz.![]()
Tebrikler canim güzel.sonuc
Ne yazık ki okadar değil canım ya ama cumaya oda olacakŞimdi daha iyimisin
Vay süpersin gelsin 80 ler
Cok
Kaptanım ortamı sallayacaksin inşallah![]()
Abla velibah bekleseydin yaa daha yemedimCuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100
Elhan
Busra196
Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak
Benim üst 38-40 alt 46-48Hiçte bile
Sen diğer vücut tiplerini gördün mü![]()
![]()
Benimde kalça kısmı üste göre 1 beden büyük, yinede yakıştırıyorum ben
Akşam yemeğini yarım açma olarak okumam nasıl pekiKızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık![]()
Kadına en çok yakıştırdığım tiptir armut tip.. Ama ben her yerden alıyorum yahu.. Bel basen doğru orantılı genişliyor ya da daralıyor pühBenim üst 38 alt 42![]()
Canım bilmesem ben de okuyamamAbla velibah bekleseydin yaa daha yemedim
Benim üst 38-40 alt 46-48
Akşam yemeğini yarım açma olarak okumam nasıl peki![]()
Cuma 107.9
amin bitanemmO zaman önce psikolojik diyet yapıp odemlerden kurtuluyoruz casminim.
Dertlereyapiyoruz canı ....
Güzellikler , huzur seninle olsun. Sıkıntılı zamanlarda bir rahatlama çayı yapıp meditasyon yapsan çok iyi hissedebilirsin. Hoş kokulu bir mumla karanlıkta kalbinin sesini dinle onu ne mutlu ediyorsa onu düşün.![]()
iyi olmaya çalışıyorum canımın içi, Allahın izniyle toparlanacağımŞimdi daha iyimisin![]()