- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Var tatlım ikiside var ama gönül imkansızı istiyo işteHurma var mı canım? Kuru üzüm de olur. Tatlı isteğini geçirir diye ümit ediyorum.
Sancı için adaçayı müthiş bir çay. Çok geçmiş olsun.İradeni de kutluyorum.
Neyseeeeee bu seferlik böyle olsun,öyle bir gofretle kandırcksan cıkkssss olmazzz sjksjksjkValiz hazır don , sigara , tesbih de koyayım dur hemen ...o kanıtlara bir çikolatali gofret versemel insaf ekürim ben ettim sen etme. Daha kaynatmadim bile duruyor biberiyeler kel mi olayım napim...
Ammmaann alayı gelsin ben Ali paşa kızıyım elim masalı benim
Oyyyy kimler gelmiş ortim gelmiş ne habersinnn tatlısı iyimisinMerhabalar efendim beni de aranıza alır mısınız:) şu anda biraz gözlem yapıp takılmak istiyorum ilerleyen günlerdeElhan kardeş beni belki alır
İsmim minerva , öğretmenim, 35 yaşındayım, tartilmayi reddediyorum:) , çocuğum yok
Geldim canolarr yolunda hersey ama haftaya ense falan 2li taramayı yapcak daha net belli olur dedi doktor sali günuTamamdır tatlım güzel sonuçları bekliyor olacağız.
Gözün aydın olsun,2'li taramad belli olsun net şekilde,oda mutlaka çok güzel sonuç verecektir.Geldim canolarr yolunda hersey ama haftaya ense falan 2li taramayı yapcak daha net belli olur dedi doktor sali günu
Ben dün ölçümü unuttum demi 58.7 çıkmıştım dün ölçüldüğümde .Tamam ablacım bugünden itibaren menü veririrm
Yaa ahh ki ne ahhadi bakalım 2-0 mı olacak yoksa berabere mi? Pazartesiden kilosundan itibaren alalım 4 günlük. Bir de menülere de etiketleyelim birbirimizi haberdar oluruz. Ben de bakayım hangi cıss cossları yiyeceksin
İki haftadır istiyorlar. Geçen hafta tatil olunca kurtuldum sanmıştım. Aç bizim okul . Düdüklünün başında bekliyorlar resmen. Pilavı koydum. Görevli ablaya gerisi sana ait dedim. Derse kaçtım. 15 dakika sonra yiyeceğizHahahahh kurtuluş yoktu demek
İyiyim ablacim . Etliyim,butluyum, mutluyum sen nasılsınOyyyy kimler gelmiş ortim gelmiş ne habersinnn tatlısı iyimisin
Bende iyiyim çok sağol,fırsat buldukça gel buraya gene diyete devam herhalde demi.İyiyim ablacim . Etliyim,butluyum, mutluyum sen nasılsın
Yok ablacım aylardır yedim ve sistimBende iyiyim çok sağol,fırsat buldukça gel buraya gene diyete devam herhalde demi.
Amin ablam inşaallahhGözün aydın olsun,2'li taramad belli olsun net şekilde,oda mutlaka çok güzel sonuç verecektir.
İnşallah tatlımmAmin ablam inşaallahh
Iyi ablam sükürrrr ama erkek gibi geldi banaBebisimiz ve annesi iyi miymiş
YirttikNeyseeeeee bu seferlik böyle olsun,öyle bir gofretle kandırcksan cıkkssss olmazzz sjksjksjkhiç kıyarmıyorum çıtırımaaa aşk olsun yaniiii feda olsun biberiyeler sanaaa
Yaptığımız testte erkek çıkmıştıIyi ablam sükürrrr ama erkek gibi geldi banahaftaya kesin belli olur dedi doktor bence surpriz yapmak istedi haftaya dicek ama ben anladım
sağlıkla gelsin kuzucuk da bana yine kız anası olacakmışsın gibi geliyor hepIyi ablam sükürrrr ama erkek gibi geldi banahaftaya kesin belli olur dedi doktor bence surpriz yapmak istedi haftaya dicek ama ben anladım
Sıkıntı yapma hemen biraz gayretle verirsin aldıklarını.Yok ablacım aylardır yedim ve sistiminşallah basliycam. Çok yoğun ve yorucu bı süreçten geçtim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?