Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hurma var mı canım? Kuru üzüm de olur. Tatlı isteğini geçirir diye ümit ediyorum.
Sancı için adaçayı müthiş bir çay. Çok geçmiş olsun. İradeni de kutluyorum.
Var tatlım ikiside var ama gönül imkansızı istiyo işte adacayi ben de kullanırım zaten de bu ay heralde üşüttümm kendimi temizlik felan nezaman ayaklarımı üsütsem çok sancılı bi donem olur benim için sizler nasılsınız sağlığınız sihhatiniz yerindedir inşallah?

Valiz hazır don , sigara , tesbih de koyayım dur hemen ...o kanıtlara bir çikolatali gofret versem el insaf ekürim ben ettim sen etme. Daha kaynatmadim bile duruyor biberiyeler kel mi olayım napim...
Neyseeeeee bu seferlik böyle olsun,öyle bir gofretle kandırcksan cıkkssss olmazzz sjksjksjk hiç kıyarmıyorum çıtırımaaa aşk olsun yaniiii feda olsun biberiyeler sanaaa

Ben dün ölçümü unuttum demi 58.7 çıkmıştım dün ölçüldüğümde .
Cis cos yemicem hayyiiirrr
Bizim de sürekli aileler misafirler var kendimi nasıl tutayım...
Bugün de ben çağırdım ama ben yemicem tabi bir çorba içerim bir de salata yerim akşama diye dusunuyorum
Sanırım direnç kilomdauim ben

Hahahahh kurtuluş yoktu demek
İki haftadır istiyorlar. Geçen hafta tatil olunca kurtuldum sanmıştım. Aç bizim okul . Düdüklünün başında bekliyorlar resmen. Pilavı koydum. Görevli ablaya gerisi sana ait dedim. Derse kaçtım. 15 dakika sonra yiyeceğiz Bana kalırsa tabi.

Iyi ablam sükürrrr ama erkek gibi geldi bana haftaya kesin belli olur dedi doktor bence surpriz yapmak istedi haftaya dicek ama ben anladım
sağlıkla gelsin kuzucuk da bana yine kız anası olacakmışsın gibi geliyor hep

ikisi de şahane, sağlıkla, hayırla gelsin miniğim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…