Ben kaç kere kızdım acaba hatırlamıyorumBenimkilerde uyumadan once ceneleri acilir susun yatin diye kizarim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaç kere kızdım acaba hatırlamıyorumBenimkilerde uyumadan once ceneleri acilir susun yatin diye kizarim![]()
Sagol tatlimTatlı telaşlar abla kolay gelsin![]()
Amin abla daha çok var o evreye biz şimdilik 1. Sınıfı atlatalim yeterSagol tatlimdarısı size
![]()
Tutkuyu ben alacaktim sen kaptinBenim azimli takım arkadaşlarım kırmızı takım gibi çene çalmak yerine spor yapiyor süpersiniz![]()
Aldiklarin neyine yetmiyor kizTutkuyu be alacaktim sen kaptin![]()
Dugun ne zamandi abla ben bu hafta saniyordum.Canimmmm
Zuhal kosturmacalarda :))) bugün oglanla 1.5 saatlik uzaklikta bi yere gittik, orda Türk magazalari var, damatligini aldik.
Yarinda gelin , yengesi arkadaslariyla evi temizlemeye gelecekler. Sonrasinda ben biseyler hazirlarim buraya gelirsiniz dedim.
Bu hafta coook işim var coookkk![]()
simdi degil kiz seçerkenAldiklarin neyine yetmiyor kiz![]()
Bizden başka kimse kalmadı sanırımsimdi degil kiz seçerken![]()
Uyudumu cocuklar iyi geceler rakip kaptanimBizden başka kimse kalmadı sanırım![]()
Ufaklık dalmadi henüz canım su uyku zamanı hep sinirlerim tavan oluyorUyudumu cocuklar iyi geceler rakip kaptanim
Gemiyi en son kaptanlar terkedermisbizde yatalim
![]()
Sabah güzel olmuş lakin akşam cosmussun sevgili rakibim
Afiyet olsun canım Antep köftesi nasıl bişey kiCuma menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim hellim peyniri 1 çatal nutella
Ara15.30 yarım elma 1 ısırık pamıklı şekerğğ
Akşam19.30 1 küçük tabak taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 3 lt
Spor Eki Görüntüle 2918686 500 p
Cmt menüm
Sabah09.30 1 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir 1 küçük sosis domates salatalık 1 sahanda yumurta
Ara14.00 3 sıkım antep köftesi ayran
Akşam20.30 1 şiş et
Su 3 lt sporEki Görüntüle 2918685 200 paskrhpozitif
Cordelia
Zipzip-
18.30 dk daki zevki tam olarak yasadimm
cok guzel soguma hareketleri
cok zevk aldimmm
simdi bolgesell zamanı![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
![]()