Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

+Larla kabul eder misin

Tamam abla atarım allhin izni ile
Bekliyorum yarın o halde
Ne güzel olmuş haftasonu menüleri afiyet olsun

Teşekkür ederim canım.
Aslında asıl hedefim pzt salı çarşamba perşembe günü kilo verip hafta sonu almamak .bunu başarsam şu an yetecek bana .
Tabi hemen verip kurtulmak daha güzel ama beceremiyorum . Sağım solum önüm arkam yasak şeyler. Evdekiler bir kase makarna salatası ve ağlayan pastayı götürdü . Bulaşmak için kendimi gündüzden doyurdum yulaf falanla. Böyle böyle toparlarım inşallah.
Yulaf ve sütü pişirdim bu arada.

İyi akşamlar

3 Aralık Pazar menü

Sabah 11:00

1 yumurta
2 çatal menemen .1 dilim sucuk
3 zeytin
Yarım kk peynir
2 dilim cavdarli ekmek toplam 50 gram

Ara
1 kayısı
1 muz
5 badem
1 ceviz

Akşam 18.00

6 Adet kanat
2 Adet sarma
1 kaşık amerikan salatası
Yeşil salata
(Davette idim bu kadar oldu)

Sütlaç ve mozaik pastayı yemedim daha ne edim.

2 litre su

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Tamam menü bildirimi ve fotoğraflı kilo bildirimi yarın gelecek inşallah. Cuma takımlarında yarışıyorduk.

Kız maşallahın var daha ne
ççoksağlıklı gidiyorsun canm 2 kilo ne ki biz iki gün serbest beslensek zaten vücut o kadarcık ödem tutuyor
1kiloymuşum yavv 67.3

Bendede kesin öyle olurduu demekki bebe alıyo
Sorma anca geldim ama tatlı sebepler kızımla pazar gezmesi yaptık canım vakit nasıl geçmiş anlamadım valla şimdi gelip okul hazırlığımızıda yapıp bitirince hemen size bakayım dedim.
Oooo pek güzel
Çabuk gelen çabuk gider biliyorsun ilk hafta birden çok büyük düşüş göreceksin hatta kesin ilk hafta hemen kaptan olursun.

Uzun zamandır diyet yapmamıştım açıkçası biraz korkuyorum umarım motive olurum burada. Herkese başarılar diliyorum

Çok güzel gidiyosun saracım afiyet olsun
Ellerine sağlık
badem000 kilomuz yakınmış varmısın yarışalım mı yüzdeler kazansın
Oo düzelmiş menü harikasın afiyet olsun
Doğum günü menüsü güzelmiş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…