Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu sabah çıplak tartildım 67.3 blonde ambition
bana bir de dil çıkarmış şımarığa bak sen önümüzdeki ay geliyorum bekle beni Ocak ayında aynı kiloda 68 de buluşuyoruz
yerim seni bakkkk
Aşk olsun yaaaa beni niye hazırlığa yazdın

Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide
Kız maşallahın var daha ne
ççoksağlıklı gidiyorsun canm 2 kilo ne ki biz iki gün serbest beslensek zaten vücut o kadarcık ödem tutuyor
Sorma anca geldim ama tatlı sebepler kızımla pazar gezmesi yaptık canım vakit nasıl geçmiş anlamadım valla şimdi gelip okul hazırlığımızıda yapıp bitirince hemen size bakayım dedim.
+Larla kabul eder misin

Tamam abla atarım allhin izni ile
Çabuk gelen çabuk gider biliyorsun ilk hafta birden çok büyük düşüş göreceksin hatta kesin ilk hafta hemen kaptan olursun.

Afiyet olsun bademim. Öğle yemeğinde iki kaşık karnabahar yerine altı, yedi, sekiz kaşık karnabahar yemeği yesen ekmek yemesen olurdu. Yanına bir kase yoğurt ohh mis. Bu suretle ekmek gün içinde ikiye düşerdi.Aksam menüsündeki tarhana çorbası da bir dilim ekmek yerini tutuyor biliyor musun? Karbonhidrat oranı sebze ve proteini geçmiş . Bunu dengeleyelim .
Ara öğününü çözemedim. Smoothie gibi mi yaptın yulaf, muz, kakao, bal ve tahini . Suyu ikiye tamamla kuzum. Bana dolu dolu geldi. Yarın artı getirmez ama eksi getirir mi emin değilim. Moralini bozmayim. Kaçamak yok kutlarım tatlisimi.

Ama öyle açlık yapılmazki canım. Öncesi var açlığın ve sonraki beslenme düzeni var. Her önüne gelen yapmasın çünkü kötü olabilir sonuç. Ani şeker düşmesi çok kötü.
Detokslar uzak olsun bana. Bana hiç yaramıyor öyle sıvılarla beslenmek.
Canım spor puan tablosu yaptım yaptığınız spor lari planlayıp beni etiketleyin gün gün 01 aralıkta basladik
3 Aralık başlangıç en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…