Teşekkür ediyorum kaptanımSıvı kuralını çiğnemişsin çayla fıstık yemişsin
Menü çok güzel afiyet olsun
Bende sabah kahvaltıda çaysız yapamıyorum sonrası dikkat ediyorum ama
Çayi sıvı olarak kabul etmekte sorun yaşıyorum kaptanım. Bundan sonra yapmayacağım.
Yemeklerde dikkat ediyorum. Bir de kahvaltıyı caysiz yapamıyorum nasıl edeceğim
Teşekkür ediyorum ElhanımAfiyet olsun tatlım.
Çok güzel bir menü
Aaa çayı cokta sevmeyen ben çok şaşırdım bu bilgiye nedenini açıklarsanız çok sevinirimSana bir tüyo vereyim rakiplerin duymasınkahvaltıyı çaysız yap kesin geçersin rakiplerini. Gitsin tıkır tıkır kilolar
Evet büyük ihtimalBirisi ezik misin yazmış ona mı kırıldı acaba
Sıvı kuralı.Aaa çayı cokta sevmeyen ben çok şaşırdım bu bilgiye nedenini açıklarsanız çok sevinirim
Elhan kayıpdünya neden gitti ben anlamadım. mesajlara baktım birşey yok bulamadım.Kayıpdunya inzivaya çekildi tatlım.
Gelince yakasına yapisalim.
Afiyet olsun kaptanım.Gelelim benim menüme
12;30
2 haşlanmış yumurta
11 zeytin
Buharda pişmiş kabak sarımsak yoğurtlu
Bir çatal peynir
Bol marul
18:30
1 porsiyon karnıyarık
Yarım porsiyon kurufasulye
1 porsiyon bulgur pilavı
Yeşil soğan
1 saat yürüyüş
Elhan
Bende kesin 3. Gun firar ederim bende 3 günle katılmak istiyorum 3 gün boyunca rafine şekeri yemezsem helal bana derim
Aslında fezocum sen yapabilirsin anlamında yazdı bu mesajı tanidigimdan biliyorum. Kayıpdunya üzüldü sanırım.Niye? Sen ezikmisin
Akşam hiç olmamış badem
Afiyet olsun bademim.
Yarın tek öğünüm serbest .Afiyet olsun kaptanım.Bayağı dolu bir menü ama biliyorum ki yine beni yaniltacak bir sonuç gelecek Allah'ın izniyle.
Bence de. Ama yanlış anlaşıldıAslında fezocum sen yapabilirsin anlamında yazdı bu mesajı tanidigimdan biliyorum. Kayıpdunya üzüldü sanırım.60kiloyum
Kolaylıklar seninle olsun kaptanim.Yarın tek serbest öğünüm serbest.
Akşam hiç olmamış bademhani dünü telafi etcektin. Çekirdeğin yanında salata ile kapatabilirdin. Silkelen kendine gel lütfen. Yılbaşı hedefine ulaşmak istiyor musun? Kolları sıva o halde
Afiyet olsun bademim.
Ağlayan kek biraz ağlattı buna da şükür diyorum.Menu çok güzel.
Bakalım kimin menüleri daha çok dövecek
Ahaaahaaaaa
Çayi sıvı olarak kabul etmekte sorun yaşıyorum kaptanım. Bundan sonra yapmayacağım.
Yemeklerde dikkat ediyorum. Bir de kahvaltıyı caysiz yapamıyorum nasıl edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?