Ablacım 61.200 çıktım
Muhteşemsin tebrik ederimAblacım 61.200 çıktım
61.9 cuma
61.2 pztesi
TemelinSafinazi geç kaldım çzür dilerim misafir gelcekmiş son dk oldu biraz etrafı toplucam diye saate bakmamışım
Teşekkür ederim daha iyiyim. Bir anda çok azalttım yememi o yüzden oldu sanırım.Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Aslında çok güzel hafif bir hafta geçirdim ama bu gün nasıl artı oldu bilemedim. Yediğim de sadece azıcık ekmekOzzybal
FitVenus
@gezegenfeza
Mehfam
-Hayal
@s i d e l y a
ZincirKirma
@Ruveyda-
Jasminium84
KIZLARRRR TOPLANINNNNN
ANLAŞILAN HAFTA SONU HEPİMİZ ŞEYTANA UYMUŞUZ
Bugün kendimize güzel bir söz verelim sadece cumaya odaklanmayalım uzun vadeli düşünelim bu işin sonunda mutlu olacağımız günleri düşünerek sözler verelim
Bundan sonra sizlerden güzel menüler bekliyorum
Spor yapamayanlarımız gün içinde hareketli de olur suyumuzu içersek
Canımız çok tatlı çekerse yerine sağlıklı alternatifler tüketirsek özellikle cuma gününe eksi gelmek kaçınılmaz olur bence
Beslenmenizi diyet olarak değil yaşam şekli olarak düşünün kendinizi çok kasmayın kilo vermek için değil de sağlıklı olacağım diye düşünün
Lütfen benim için değil kendiniz için çabalayın
Tamam abla bugün tavuk yapacağım Allah izin verirse dikkatli beslenmeye çalışacağımCanım hayatimizin kriz dönemleri olabiliyor. Eşine çok geçmiş olsun.
Akşam yarın için hazırlık yap. Dolapta yemeğin hep olsun. Tavuk haşla , sebze at fırına , kaynamış nohut bakliyat olabilir. Bu dönemleri kolaylıkla atlatmani dilerim.
canım ablam motive edici konuşmalarını seviyorumBence +100 hiçbir şey sakin umudunu kaybetme tatlışım.
Afiyetle yiyin inşallah canım benim.Tamam abla bugün tavuk yapacağım Allah izin verirse dikkatli beslenmeye çalışacağım
canım ablam motive edici konuşmalarını seviyorum
Harika bir eksi tebrikler canımAblacım 61.200 çıktım
61.9 cuma
61.2 pztesi
TemelinSafinazi geç kaldım çzür dilerim misafir gelcekmiş son dk oldu biraz etrafı toplucam diye saate bakmamışım
Tamamdir kaptan bu hafta cuma muhteşem olacakOzzybal
FitVenus
@gezegenfeza
Mehfam
-Hayal
@s i d e l y a
ZincirKirma
@Ruveyda-
Jasminium84
KIZLARRRR TOPLANINNNNN
Bugün kendimize güzel bir söz verelim sadece cumaya odaklanmayalım uzun vadeli düşünelim bu işin sonunda mutlu olacağımız günleri düşünerek sözler verelim
Canımız çok tatlı çekerse yerine sağlıklı alternatifler tüketirsek özellikle cuma gününe eksi gelmek kaçınılmaz olur bence
Beslenmenizi diyet olarak değil yaşam şekli olarak düşünün kendinizi çok kasmayın kilo vermek için değil de sağlıklı olacağım diye düşünün
Öyle canım da busıra yapamıyorum diyet kızımıda emziriyorum hala hemen bırakamıyorum psikolojisi bozulur yavas yavas halletmeye calışıyorum o emince bende anında acıkıyorum sekerim düşüyo
bak ben sana ne anlatacağım, annem rahmetli abime hamileyken 9 ay sırtüstü yatmış, o kadar ki 9 ay boyunca saçını yattığı yerde babaannem yıkar vücudunu ıslak bezle silermiş, çünkü kalktığı anda kanaması olurmuşHeee kizzz hamiş oldugumu bilmeden bile atlıyordum iyi birsey olmadı ama bakk neler ettim yani neler içtim rabbim tutturdu yoksa kızımda dukan birasından sonra kopuyodu herşey
Sağol canım benimm
kaptanımmm o iş bizde için rahat olsun, cumaya bomba gibi geliyoruzOzzybal
FitVenus
@gezegenfeza
Mehfam
-Hayal
@s i d e l y a
ZincirKirma
@Ruveyda-
Jasminium84
KIZLARRRR TOPLANINNNNN
vaaaayyyyyy, ne güzel bir eksi, arayı açtın tebriklerrrrAblacım 61.200 çıktım
61.9 cuma
61.2 pztesi
Valahaa hazır edende yok bide midem cok kötü oluyo soganlı yemekler edemiyorumBnde öyleydim emzirince şekerim dusuyor içim geçiyordu.
Hazır yemek yapan olsa hemen yemek yersin meyve Çerez oh mis
Hahaha uzuleyimmi güleyimmi bilemedim kizzz kadın daha o çileyi çekmek istememişbak ben sana ne anlatacağım, annem rahmetli abime hamileyken 9 ay sırtüstü yatmış, o kadar ki 9 ay boyunca saçını yattığı yerde babaannem yıkar vücudunu ıslak bezle silermiş, çünkü kalktığı anda kanaması olurmuş
neyse şükürler olsun sağlıkla doğumunu yapmış ama aradan bir sene geçmeden bana hamile kalmış
dolayısıyla çok korkmuş aynı şeyleri yaşayacağı için o yüzden beni aldırmak istemiş, ama o zamanki doktoru ben prensip olarak 2. çocuğu almıyorum deyince eee bi de küçük yerde yaşıyorlar başka doktora da güvenemediğinden kendi kendine beni düşürmeye karar vermiş
neler mi yapmamış bunun için, halılar silkelemiş, koltuklar kaldırmış, atlamış zıplamış velhasıl kelam bana birşey olmamış, annem hep der inadın taaa karnımdayken belliydi diye
yiyecek ekmeği olan geliyor bu dünyaya
sen de sağlıcakla al kucağına inşallah
kaptanımmm o iş bizde için rahat olsun, cumaya bomba gibi geliyoruz
vaaaayyyyyy, ne güzel bir eksi, arayı açtın tebriklerrrr
Ben niye sevineyim kiÇok özür dilerim kaptanım. Dün gece herkes biliyor diye hatırlatmadim , kaptanlar özelden paylasacakti tartı bildirimini.
Sabit geldiğin için sevindim.sibel_84 sen sevinme tamam mı
Hesaplasalim. Ben hazırım
Sizd n haber bekliyorum Sümela'nın tepesindeEki Görüntüle 3334211
Eki Görüntüle 3334212
Kaptanlarimizin bildirimleri. Pazartesi avantajını -200 farklasibel_84 kaptanimiz kazandı. Tebrikler kaptanım. Tablomuz paylasildiktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin. Şu anda eksik bildirimlerimiz var bekliyorum.
Hahaha uzuleyimmi güleyimmi bilemedim kizzz kadın daha o çileyi çekmek istememişama senin inadın iyiki inadın tutmuş
Geldim kaptanım, hemen bildiriyorum
Yaaaa bende cok cektim ağrılarımda 3ay annem de demisti bidaha nasil yapacaksın çok cektin ozaman demisti ama ilkinden cok daha iyiyim yani cidden
gül ay güll, gülesin diye anlattım çünkü ben çok eğleniyorum, arada anneme kapris yapmak istediğimde iyi koz oluyor bana
yazık çok üzülüyor o zamanlar böyle düşündüğü için ama ona nasıl kızarım, yazık o kadar zorluğun üstesinden gelmiş aynı şeyi yaşayacağım korkusundan neye uğradığını şaşırmıştır
maşallah canımm, inşallah çok çok daha kolaylıkla geçirirsin hamileliğiniYaaaa bende cok cektim ağrılarımda 3ay annem de demisti bidaha nasil yapacaksın çok cektin ozaman demisti ama ilkinden cok daha iyiyim yani cidden
Ablacım 81.5 bugün ki tartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?