Heee kizzz hamiş oldugumu bilmeden bile atlıyordum iyi birsey olmadı ama bakk neler ettim yani neler içtim rabbim tutturdu yoksa kızımda dukan birasından sonra kopuyodu herşeyseviyorum seni
Hayırlısıyla bebeğini al kucağına sende gidersin son zamnalr çok iyidin hele o ip atlamalar yokmu örnek alıyordum seni
Abla birde regl sıkıntısı var evetOdemse merak etme bugün yarın gider.
Evet canım Allah korudu tutundu yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap olur allahin izniyleHeee kizzz hamiş oldugumu bilmeden bile atlıyordum iyi birsey olmadı ama bakk neler ettim yani neler içtim rabbim tutturdu yoksa kızımda dukan birasından sonra kopuyodu herşey
Sağol canım benimm
Aynen öyle nergiscimEvet canım Allah korudu tutundu yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap olur allahin izniyle
Çok özür dilerim kaptanım. Dün gece herkes biliyor diye hatırlatmadim , kaptanlar özelden paylasacakti tartı bildirimini.Sadece cumartesi akşam yaptığım kaçamak sabit kalmama neden oldu belki eksi gelecekti bir de regl olacağım şişkinliğim var
Eki Görüntüle 3334046
Cuma 65.65
Elhan sibel_84
İdeal kiloya ulaştınız mi kilonuz kaçtı
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?Cuma 83.7
Bugün 84.2
Gece çok başım döndü. Gözlerim karardı. Az peynirle ekmek yediydim. O sanrıım artı
Elhan TemelinSafinazi
Tatlım geçen mesajda dedim ya sen de hafta hafta ay ay kilo artışlarını takip edersin. Yine de sen bilirsin. Bana zor gelmez yoksa
Benim 656
Yok kizzz ideal kilo 58 dii ama 2 ci bebe daha sabırsız çıktı 65 kiloyken geldiİdeal kiloya ulaştınız mi kilonuz kaçtı
He unuttumm tartım kafayı yedi bana sabah 10 kilo gösterdi 10.3 diyeTatlım geçen mesajda dedim ya sen de hafta hafta ay ay kilo artışlarını takip edersin. Yine de sen bilirsin. Bana zor gelmez yoksa
Oy yerim ben sağlıklı beslenmeye devam kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenme için bence sayfada kal canım bol bol sebze protein c vitamini şeklinde devamYok kizzz ideal kilo 58 dii ama 2 ci bebe daha sabırsız çıktı 65 kiloyken geldihatta 55tr düşünüyodum ben bebe yapmayı rahat rahat yiyryim 66 ya kadar diye hahaha
Öyle canım da busıra yapamıyorum diyet kızımıda emziriyorum hala hemen bırakamıyorum psikolojisi bozulur yavas yavas halletmeye calışıyorum o emince bende anında acıkıyorum sekerim düşüyoOy yerim ben sağlıklı beslenmeye devam kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenme için bence sayfada kal canım bol bol sebze protein c vitamini şeklinde devam
Sermayeyi kediye yükledik diye bir deyim var o aklıma geldiHe unuttumm tartım kafayı yedi bana sabah 10 kilo gösterdi 10.3 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?