Hadi ya tüh bilmiyordumTeşekkürler hocam
Cumaya kadar toparlarim insallah
Kız seni var ya. ÖzeldenElhan hocama atacaktin.
Cumaya toparlayalim canım
Maşallah canım bu hızla devam ediyoruz.
Sabitlik de guzelddir canım
Ya abla çok yoğun günlerden geçiyorum eşimin beli ağrıyor hareket etmekte zorlanıyor sürekli acile gidip geliyoruz benimde dengem şaştı keşke dedim bu haftada hazırlıkta olsaymışımAfiyet olsun tatlım. Çiğ köfte pazartesi öncesi eksi yiyen canavara dönüşüyor. Gitti gül gibi -300 grgeri kalan eksilerin bol olsun inşallah.
Umudumuz baki tatlım..Kilo bildirimim
Cuma 64.65
Bugün 65.25
Fark +600 Gr
Elhan TemelinSafinazi
Cuma cumartesi kaçamakları kaçınılmaz sonuç. Dün itibariyle toparladım. Cumaya eksi gelir inşallah
Gul gul bende gülüyorum zaten kendime kankim cumaya eksi görme umuduyla insalahhAy çok güldüm...kızma nolur
Sen ve ben kaçamak yapsak affedilmiyoruz maalesef.canim kankeytam cumaya gider
Biz hepimiz aynı pazartesi artı cuma eksiHayırlı sabahlar kızlar
Cuma 80.800
Bugün 81.300
Fark +500
Elhan TemelinSafinazi kaptanım cumaya fazlasıyla gidecek
ZincirKirma başabaş gidiyoruz, hadi artık cuma gelsin 7 ler
Aynen kaptanım cumaya iyi.olcakCumaya toparlayalim canım
62 oldunmuGul gul bende gülüyorum zaten kendime kankim cumaya eksi görme umuduyla insalahh
Biz hepimiz aynı pazartesi artı cuma eksi
Aynen kaptanım cumaya iyi.olcak
Canım hayatimizin kriz dönemleri olabiliyor. Eşine çok geçmiş olsun.Ya abla çok yoğun günlerden geçiyorum eşimin beli ağrıyor hareket etmekte zorlanıyor sürekli acile gidip geliyoruz benimde dengem şaştı keşke dedim bu haftada hazırlıkta olsaymışım
Yok ķiz nerde ama 63 u gördüm62 oldunmu
Cumaya eski rutine dönersin sen gizli çıkısın atarsın bir köşeye -300 , 400Gul gul bende gülüyorum zaten kendime kankim cumaya eksi görme umuduyla insalahh
Biz hepimiz aynı pazartesi artı cuma eksi
Aynen kaptanım cumaya iyi.olcak
Cokta güzel gifiyorsun kıskandım haaaaYok ķiz nerde ama 63 u gördüm
Bem.kaplumnaga misali kuzum ağır agir
Bence +100 hiçbir şey sakin umudunu kaybetme tatlışım.
Cumaya eski rutine dönersin sen gizli çıkısın atarsın bir köşeye -300 , 400
Hayırlısıyla bebeğini al kucağına sende gidersin son zamnalr çok iyidin hele o ip atlamalar yokmu örnek alıyordum seniCokta güzel gifiyorsun kıskandım haaaa
Hahahah doldurursun ablaHazirliktakiler de kilo bildirimi yapıyor tatlım. O boşluğu nasıl dolduracagim
Odemse merak etme bugün yarın gider.Cuma 83.7
Bugün 84.2
Gece çok başım döndü. Gözlerim karardı. Az peynirle ekmek yediydim. O sanrıım artı
Elhan TemelinSafinazi
Ben de seni seviyorum canım kankişimseviyorum seni
Hayırlısıyla bebeğini al kucağına sende gidersin son zamnalr çok iyidin hele o ip atlamalar yokmu örnek alıyordum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?