- 31 Ekim 2013
- 21.342
- 71.550
- 798
- 40
Canımsınnn caannnnnCasmin casmin casmin casmiiiiiiiiiin
Günaydın
Benim arkadaşlarin çoğu da seninkiler gibi yiyip kilo almayanlardanAminnnnn kuzum yaaa birde hepsi yiyip de almayanlardan olunca
Vallahi helalll olsun yapana ne.guzel benlik degil hic
3 adet di tatlim ama arkadaş kendi yapmis ebat büyüktü 4 diyelim biz ona
Sabitlik candır
Uzaktan eğitimle enerciiiiii de verelim tatlım yaCanımsınnn caannnnn
Hayat enerjim misin be kadın
Evet bencedeMaalesef aynı durum bende de oluyor kesintisiz uyumadığımız için güzel yağ yakamıyoruz bence
Ay sende demi bendensin benim arkadaşlarım hep gençBenim arkadaşlarin çoğu da seninkiler gibi yiyip kilo almayanlardanGençler takılıyor hep peşime auramin cazibesine karşı koyamiyorlar demek ki. Torun torba sahibi arkadaşların çoğu il dişlarinda .
Dört profiterol iyi niyetli görünmüyor kuzum. Bugün için bir şey yapamayız ama cumaya kadar sen halledersin güveniyorum o yüzden.
Ben de az kaldı bırakmaya ama oğlan pes etmiyorEvet bencedesüt tümü kesmeye calısıyorum şimdide doktor ilaç verdi kesılse bırakır belkı benm bebe etmeyi de uykusu duzenlenır fıye bı umut ugrasıyom
haftasonlarım genellikle bi tık daha rahat geçiyor can kaptanım, ailemle birlikte sofraya oturduğumuz, birlikte zaman geçirdiğimiz tek günler bugünler olduğu için biraz salıyorum kendimiSabitlik candırHarikaliklar sonra gelecek inşallah
seninn enerciii hepimize yeter maşallahUzaktan eğitimle enerciiiiii de verelim tatlım ya...hayat zaten zor, tatlı sözcükler , güzel duygular bedava
Hep güzellikler, iyilikler içinde kal canım casminim.
Etmiyorlaar asla pes etmiyorlarBen de az kaldı bırakmaya ama oğlan pes etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?