- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
İyi geceler canım. Bende çok geç döndüm. Yorgunum ve hemen yatacağım. İlk kez menümü yazamadım kusura bakma.Herkese iyi geceler diyeyim. Ben erkenden uyuyacağım. Acayip yoruldum. İnşallah bu yorgunluk yarın ödem olup bana geri dönmez.
Kız koorkutma beni. Senin yarın artı çıkman.lazim.Yarın göreceğiz bakalım
Sen ve bu saatte buralarda olmaman.İyi geceler canım. Bende çok geç döndüm. Yorgunum ve hemen yatacağım. İlk kez menümü yazamadım kusura bakma.Sabah mutlaka bu gün ki menümü yazarım . İyi geceler.
Bende 2 öğün Ara öğün yapacam bu haftaYok, hala 2 öğün, dün düğüne gittik, yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, benim için çok geç oluyor, o yüzden yanıma badem alıp yedim
Bugünkü tabloya eklerim canim. Misafir işini kolaylıkla atlatmani dilerim. Sağlıkla donsunler evlerine inşallah.Kaptanlarim hafta sonu için özür dilerim. İl dışından yatılı misafirlerim var. Yarın da bendeler. Gece gündüz karıştı biraz. Yarın tartı atmaya çalışırım inşallah
Elhan kaptanım boy 172 yaş 40
Çok gecikmeli geldim kusura bakmayın
Geçmiş olsun cnmHayır canım. Aort damarı patlaması
Afiyet olsun canımEvet şöyle bir salata;
Ben mısırsız yaptım.Coleslaw Salata (Yok böyle bir lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Coleslaw Salata (Yok böyle bir lezzet) Tarifi nasıl yapılır? 13.010 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Günaydın tatlışım.Günaydınlar hanımlar
Afiyet olsun tatlım. Çiğ köfte pazartesi öncesi eksi yiyen canavara dönüşüyor. Gitti gül gibi -300 gr12:00
Yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık peynir zeytin
15:00
Şekersiz kahve
5 tane badem
17:00
3 çiğköfte
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı ıspanak
1,5 lt suElhan TemelinSafinazi
Günaydınlar bitanesi nar tanesi,hoş gördüm sağolGünaydın tatlışım.Hos geldin yeni haftamiza. Pazartesilerin güzel yanlarından birisin
Oyyy yerim ben seni.Geçmiş olsun cnm
Her zaman mutlu sağlıklı olmanı dileyen biri olarak hayatında olayım inşallahGünaydınlar bitanesi nar tanesi,hoş gördüm sağolne mutlu bana o zaman çok sağol
Casmin casmin casmin casmiiiiiiiiiinGünaydın kızlar
İnşallah canım benim sende öylesin zatenHer zaman mutlu sağlıklı olmanı dileyen biri olarak hayatında olayım inşallah
Gezenti bacısıAra öğün olarak
2 küçük kırmızı erik
1 çay
1 türk kahvesi + bir ısırık çikolata.
Elhan TemelinSafinazi
Toplam yürüyüşüm
11.000 adım atmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?